PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nico legat de pampersi: atunci cand bb2 este pe drum nu se recomanda ca bb1 sa fie "trainuit" la olita. De cele mai multe ori primul copil inregistreaza un regres din toate punctele de vedere cand apare al doilea. Eu zic sa te mai gandesti putin cu olita inainte sa te apuci serios de subiect.

Si da, cred ca v-ati prins, noi nu folosim oala, de cateva luni bune sta bibelou in baie. Stie ca face si cand face dar nu vrea la oala sau la closet.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Larissa,felicitari pentru reusita!Si noi mai asteptam caldura sa renuntam la pampers.Deocamdata Alex face de cele mai multe ori daca il pun la olita,daca nu...de cele mai multe ori face in pampers.Sunt totusi optimista.
Muuh,eu sper sa scapam de pampers pana apare bb2,ca sa nu mai regreseze si in aceasta directie...
Map,se aper ca suntem in aceeasi barca
Norocutapiersicuta in vizita la neamuri
Crissa,Genie,sanatatet multa piresicutzelor!
Gina,se simte lipsa ta,ca paginile nu se mai umplu asa repede
Nicomico,Mamaluidavid,bafta cu mutatul!
Azi am ajuns si noi la jumatatea sarcinii si deja ma simt ca o balena
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

julax inregistreaza regrese din toate punctele de vedere si e foarte normal sa fie asa. Vor sa fie din nou bebelusi. Decizia e a ta daca faci actiunea pampers de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata la toate piersicutele,
pupici mamicilor!
Va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Nu am mai intrat de muult, iar acum am citit pe fuga primele 3 pagini si am vazut ca subiectul zilei e olita.Felicitari celor ce au reusit deja! Noi facem cand si cand,insa eu nu i-am zis decat acum mult timp de olita,v-am mai zis eu ca incepusem ceva ceva,insa daca sta cu bona destul de mult si ea stiu sigur ca nu ii zice...mai greu...Din iunie ma apus si eu serios de treaba,ca voi avea mai mult timp pentru el.
Ce vroiam eu sa va intreb este daca stiti cumva daca piersicutzlele voastre scrasnesc din dinti noaptea? Eu am remarcat absolut intamplator acum ceva timp,cand a dormit Razvan cu mine,ca altfel nu aflam in veci.Sunt destul de ingrijorata,am tot zis sa ma duc la medic,dar trebuie sa merg la un medic pedodontist,sau ceva de gen,specializat in stomatologie pentru bebelusi.
Ce ar fi de facut?Ati mai intalnit cazuri?
Habar n-am ce as putea face...
In alta ordine de idei,noi suntem bine,sanatosi,a propos de dimensiuni Razvan are 90 de cm si aprox 14 kg(mananca non stop,sau ar manca,daca ar fi dupa el),de 2 zile doarme in patut de baietel mare,a fost super ok trecerea,i-a placut mult noul patut,are muuuulta energie..cred ca stiti cata..se agita, vorbeste non stop..imi face capul calendar...am inceput si noi sa facem propozitii si e tare dragalas,mai ales ca poceste unele cuvinte, e pupacios,iubacios...dulce foc!
Va pup pe toate si astept raspuns daca stiti ceva de scrasnitul din dinti!
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sarilla:felicitari pt. atomic!!!
Noi suntem mai micuti fiinndca nu prea mancam, am mai avut si ceva probleme..dar tot asa suntem argint viu!!!Ne termina pe toti!De unde atata energie nu stiu..in conditiile in care nu prea mananca!

In legatura cu scrasnitul din dinti...nu stiu ce sa-ti spun la copiluti!
Dar eu am scarsnit din dinti pana spre 30 de ani!!!
Pe cine am mai intrebat, cica e pe sistem nervos(!)..stres...vise...ganduri!
Eu as zice ca a fost si o lipsa de caiciu cu magneziu care si acum persista, nu le asimilez!
Desigur la copii asa mici nu stiu daca poate fi vorba de stres..dar poate ca e de la faptul ca e tot timpul agitat,excitat...argint viu!
Nici in somn nu se linisteste...Un copil Atomic!
Asta e parerea mea evident...tu desigur ca o sa mergi la medici sa-ti dea o parere avizata sau alte mamaici patesc asta!
Oricum nu are ce sa fie de speriat sau grav!
Pupici multi!

Mergi la inceput

Sarilla nu stiu nimic concret dar am citit de curand ca la copii intre peste 2 ani este ceva frecvent si normal. Cu dentistul nu stiu ce sa zic, eu am fost ieri la al meu de adulti si fiind prieteni l-am intrebat cand vin cu Alexei la el bla bla. Mi-a spus ca nu inainte de 3 ani "sa ma pot intelege cu el" mai exact iar atunci va fi ca o vizita unde sa ii arate ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Am fost la dermatolog si m-am linistit cu alunitele. Mi-a zis ca sunt niste papiloame, de natura virala. Mi-a dat ceva cu care sa le ating de 1-2 ori pe zi, ca sa nu se mai inmulteasca si daca nu trec sa vin sa mi le arda(sau ceva de genul asta)

Sarilla si pe Nicolae l-am observat ca scrasnea din dinti prin somn si doctorita mi-a zis ca nu e nimic grav. In ultima vreme nu l-am mai auzit. Mie mi-a zis un dentist ca mi-am ros putin dintii de la scrasnit si am observat ca fac asta cand sunt f f obosita sau stresata, dar nu stiu daca si la copii o fi asa.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Eu am probleme mari cu PC-ul,daca o sa dispar o perioada asta e cauza,se stinge si se aprinde cand pofteste dansul Sper sa reusesc sa scriu mesajul asta.

Nico si eu zic la fel ca Muuh,de fapt eu asa am si facut,cand a venit timpul sa il dezvat pe David pe pampers eram chiar la sf. sarcinii cu Patricia asa ca am amanat.

Norocuta tricourile sunt trimise de sora-mea asa ca nu stiu daca sunt din gama Andreei Esca

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sa stiti ca eu va citesc, dar mai rar cu scrisul.
Noi nu am inceput cu olitza nu ii place si nu vrea mai asteptam cand va fi gata va fi gata, stiu de la o prietena ca si ea a incercat cand avea fata 18-20 de luni si nu a avut succes dar la 2 ani si 3 luni a incercat din nou si in 3 zile au scapat de pampersi. Deci mai asteptam.
Am vazut si eu pozele, f frumoase.
Nico, Stefania bafta cu mutatul.
Am vazut ca vb de kg si inaltime a mea are 85 de cm si aproape 14 kg.
In rest suntem bine vad ca prefera in continuare engleza cred ca si din cauza ca sunt mai scurte cuvintele, mai zice mai nou apa si imi arata bibele cu apa cand ii e sete, daca vede foarfeca zice siz siz de la scissors, fish cand vede pestii si catz la pisici. Ieri a mai zis monky la maimutza. Asa in rest nu vb propozitii sau ceva ci numai cuvinte.
Eu sunt bine curtica creste bebe misca si se invarte cat incape. Ieri am fost la dentist cu maseaua mea ca e gratis pe perioada sarcinii si la un an dupa nastere, acuma nu stiu cat e gratuit si cat nu ca e tare greu sa gasesti dentist care accepta pacientii nhs care au gratis, am citit ieri si pe net sa ma informez si am inteles ca e ceva gen medicamentele gratuite in ro la farmacii deci au un plafon si cat poate trata trateaza. Mai nasol a fost ca ieri nu mi-a facut nimic decat o evaluare si mi-a prescris o apa de gura antibacteriala ca cica gingiile mele is cam varza. Sper sa fie bine si sa imi poata face ceva cat de cat in gura ca stiu ca pb sunt destule da sa faca ce se poate face gratis ca nu am bani de preturile lor de privat ca e f scump aici tratamentul dentar.
In rest ma pregatesc incet incet pt gratarul de pe 24 am zis ca am sa fac ceva antreuri mai usoare ca nu pot sta in bucatarie sa gatesc vreo trei zile cu burtica e cam greu si gratar si ceva inghetata si fructe la desert si zic ca e de ajuns. Tinuta merg sa o iau weekendul asta si azi merg sa ma interesez de un buchet de mireasa mai simplutz asa, ca oricum nu fac cine stie ce tam tam va fi totul low key.
Am avut sapt trecuta vreme f frumoasa si am stat mai mult prin gradina ne-am ocupat si de iarba si de buruieni am lustruit si masa de gradina ca e cu sticla si era tare murdara mai avem scaunele si gratarul ca sa fie toate gata pt data de 24. Am cumparat si un furtun sa putem uda cum trebuie gradina sa creasca iarba frumoasa ca am luat tratament special cu seminte sa reparam iarba. weekendul care vine samb mergem la shopping iar duminica tre sa treim toate cutiile care le mai avem in hol si sa le bagam in garaj sa nu mai stea aici ce avem nevoie punem deoparte ce nu etichetat si in garaj cu ele si vrem sa si varuim in hol ca e micutz oricum si avem materialele deci intr-o ora doua e gata varuit.
Cam astea sunt ultimel stiri de la noi, avem aici si poze mai recente daca vreti sa ne vedeti.
Pupici la toata livada.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput