PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

larissa spune-ne sau spune-mi si mie cum ai reusit sa scoti pampersii de zi?????
din pacate nu am timp sa citesc din urma, v-am spus ca o sa ne mutam, e bine peste 3 zile elibereaza apartamenul si incepe procesul zugraveala, achizitii , mutare, iar eu nasc in 3 saptamani
ma rog sa apucam s ane mutam ca numai eu stiu ce urmeaza dupa..............
va pup dulce

quote:
Originally posted by larissa_79

buna fetelor!
venim si noi cu o veste mare! alexia face la olita de o saptamana. Aduce ea singura olita cand vrea sa faca si zice dupa caz pipi sau caca. de atunci nu a mai facut deloc in pantaloni. pampers ii mai punem doar noaptea..in rest deloc. vroiam sa va intreb cum sa procedam sa ii scoatem si noaptea? ce solutii ar fi ca nu stim cum sa procedam. afara iese tot fara pampers si fara probleme.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Larissa felicitari pentru reusita!

Eugcem si voua felicitari,super ca i-ai scos pampersul si noaptea! Si multumesc pentru ca te-ai uitat la clipurile piersicutei mele si pentru aprecieri

Crissa nepotelul meu care e de aceeasi varsta cu piersicutele noastre a avut o perioada destul de lunga in care manca ffff prost,sora-mea si-a facut griji ca si tine si la sfatul pediatrului i-a facut coprocultura unde i-au gasit nu mai stiu ce viermisori.Dupa tratament i-a revenit si pofta de mancare. Poate nu ar fi rau sa ii faci si lui Cipic,doar sa fii sigura... Oricum eu va doresc multa sanatate

Nicomico succes cu mutatul !

Si eu am inceput sa ma pregatesc incet-incet pentru mutat,peste 2 luni e gata casa!!!!
Saptamana trecuta au turnat fundatia,acum nu mai stiu in ce stadiu sunt dar sigur au avansat,90 de zile dureaza tot,casa o primim la cheie,inclusiv aranjamente interioare,noi nu trebuie sa facem nimic Abia astept!!!!!!!!

O zi faina va doresc! La noi ploua,vine taifunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare fetelor!

Noi tot cu raceala, acum nu mai curge nasul, e doar infundat si mucoasa foarte uscata. Sper sa scapam curand.
Felicitari tuturor pentru reusita cu scoaterea pampersului, mi se pare o performanta! Eu astept sa se faca mai cald si atunci ma apuc si eu de treaba, sper sa se acomodeze repede cu olita.
Eugenia, legat de alunite, stiu ca pe 15 mai e "ziua alunitelor", e vorba despre o campanie de informare, te poti programa la o consultatie gratuita, sa vezi despre ce e vorba. Nu stiu sa-ti dau mai multe detalii dar cred ca gasesti pe google. Eu stiu ca atata timp cat alunitele nu te mananca, nu-si modifica culoarea sau forma nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar pentru linistea ta, poti merge sa faci un control.
Si Antoniei am vazut ca i-au aparut cateva alunite, dintre care una pe poponeata
Fii-mea are in jur de 11 kile, plus sau minus cateva sute de grame, in functie de momentul zilei. Ea stagneaza la greutatea asta de cateva luni bune iar la inaltime cred ca are in jur de 84-85 cm. Daca copilul papa bine, nu cred ca e vreo problema.
Crissa, ca sa fii sigura si eu zic sa-i faci niste analize complete, dar sa stii ca poate fi si o toana.

Va pupam pe toti si pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Eugem,Mirela,Mamaluidavid,Genie:multumesc pt.raspunsuri..!!
Si pt. sfaturi....Va sarut dulce pe toate si va multumesc inca odata pt.ca ati dat curs rugamintii mele!!
Acum cu viermisorii...la noi au fost..giardia...am tot facut tratament , naturist desigur care probabil nu e asa de eficient...Exista riscul reinfestarii...O sa-l reiau...poate, poate se mai regleaza ceva!
Cu analizele...i le-am facut parca pe la sf. lui februarie si totul era o.k.
O sa mai vad...parca m-am mai linistit un pic...
Azi il cantaresc si-l masor si va spun cat avem....
Va sarut..e o zi frumoasa sa profitam de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

Eu sunt tot in criza de timp, nu mai am timp de nimic, sunt ingropata in hartoage pana peste cap. Cand zic ca le-am dovedit, apar altele si o iau de la inceput.

In week-end am fost la Breaza cu nasii nostri si a fost super, am mai luat si noi aer. Cand o sa am timp, v-am promis poze, dar nu stiu cand o sa mai apuc sa le pun.

De doua nopti Razvan doarme neintors, nici apa nu mai cere. Iar azi noapte a dormit fara suzeta, sper sa tina. Sa vedem acum...

Normal ca nu am avut timp sa citesc din urma ce-ati mai scris, desi am promis ca imi fac timp, o sa incerc zilele astea sa recuperez.

Am trecut mai mult sa va salut si sa va pup pe toate si pe toti, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic,

pupam si noi piersicutelor. Noi am avut weeend prelungit si am colindat de zor zilele acestea.

Waw ce piersicute cumintele, sa nu mai poarte scutec. Fericitari tuturor pentru aceasta reusita. Noi suntem inca departe pentru ca Robert cand il pun la WC sta degeaba, nu face nimic Pe olita nu vrea sa stea deloc, pe WC insa accepta. Am zis sa-l pun macar sa se invete cu ideea chiar daca nu vrea sa faca. La caca nu am nici o sansa sa-l pun la olita cand vad ca vrea sa faca ca la el cand vezi ca da semne deja a facut nu sta sa se mai gandeasca Oricum acum partea aiurea este ca pozitia in care stau langa el sa-l pun pe WC imi este si mie destul de incomoda, ma doare burta care creste vazand cu ochii, am uneori senzatia ca da bebele sa iasa si parca mai mult de 10 minute nu mai am rabdare sa stau cu el (de fapt nici nu stiu daca se sta mai mult). Dar de duminica vine mamaita lui si ii bag pe ei doi la program intensiv, macar sa invete sa spuna ca face caca in prima faza. Eu tot mai sper ca pana apare bebe doi invata sa spuna caca.

crissa Robert dinainte de Craciun si pana mai saptamana trecuta ma disperase cu mancarea. I-am facut fel de fel, combinatii, simle, pasat, bucati, de nu mai stiam cum sa gatesc si d ece sa mamai apuc. Pana la urma m-am mai calmat dar aveam zile cand iar ma dadeam peste cap si ma dispera. Acum de-o saptamana deja papa mai bine. Are inca multe pe care nu le mananca dar vad ca incet incet incepe sa mai ceara de curios daca vede pe cineva ca mananca. Au si ei fazele lor, nu stiu ce sa mai zic. Si mentionez ca din ianuarie nici dinti care sa dea nu mai are asa ca nu-s conectate.

Eugenia legat d eintrebarea ta cu alunitele pot saspun ca acum un an am mers la dermato pentru un control ca tot asa am gramada de "alunite" aparute in ultima vreme. Dr spune ca de fapt acestea apoarute noi is pete de soare si nici nu se uita la ele. Cele care ridica probleme si trebuie sa ingrijireze a spus ea ca-s alunitele acelea inchise la culoare. Acelea trebuie urmarite si vazut daca deodata cresc, isi modifica forma sau fel si fel de modificari mai sufera. NU ar fi rau insa s amergi la dermato ca merita sa te linistesti. Ei se uita cu ceva instrumente si vad daca alunitele-s omogene, iti indica care din alunite sa le tii sub observatie.

Si sotul meu are multe alunite si acum langa una dn ele s-a format un fel de guguloi, dar pare ca-i in muschi nu este chiar langa alunita. Alunita nu i s-a modificat nici ca dimensiune si nici ca culoare, are si fir de par in ea si astea dupa cate stiu eu is inofensive dar cu toate acestea vreau ca zilele urmatoare sa mearga urgent la un medic sa vedem ce spune ca nu-i de glumit cu chestii din astea. Mai bine sa ne agitam degeaba decat prea tarziu.

Pupicei tuturor si-o saptamana minunata

Monica 31+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Multumesc mult tuturor fetelor pentru sfaturi.

Mi-am facut o programare pentru maine la dermatologie si va tin la curent

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Monica:va pup pe toti trei!!Multumesc pt. incurajari..deci nu doar al meu face asa!!Grija mare la burtica!
Eugenia:bravo ca te-ai programat!Sa ne tii la curent..dar vorba Monicai..sunt pete de soare sa fii tu sigura!Pupici!

Babee:oare ce mai faceti?Nu v-ati intors din vacanta?
Cristina:la scarbici?!Ce misto ca ai cu cine sa-l lasi pe Zarzarel!
Miruna:ce mai faceti?
Buli:dar voi?
Anasia n-a mai scris demult pe-aiaci!!
Larissa:felicitaript. olita!!Ce bine e sa ai bunici!!!!Au multa rabdare si timp!!

Hai bai nu va mai adunati odata de pe drumuri?!!Ca imi e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna tuturor,

Sint si eu prin zona, la citit ...cu mult dor de toata livada .

Crissa si a mea nectarina a avut zile cand a mancat foarte putin, insa nu asa de lunga durata ca la tine.
Nour manca bine 3-4 zile, apoi devenea Dl. Moftrurici pentru inca 3-4 si tot asa.
Acum e mai binisor, dar lapte tot nu vrea sa atinga. Ei bine sunt multe chestii "neincercate" de el, dar nu-i timpul trecut, incetisor, incetisor...

eugcem excelenta alegere, sa iti zica un medic ce si cum despre alunite. La mine si-au marit dimensiunile pe durata sarcinii, dar apoi s-au retras la forma veche.
Despre somn eu zic ca Nicolae doarme foarte bine .
Nour are trezirea in jurul orei 7 dimineata, apoi trage doi puisori mici de somn (la 11.00 si pe la 17.00), iar seara adoarme in jurul orei 22-23.00.
Am vrut eu sa il ajut sa doarma o data in timpul zilei, nu de doua ori, dar ducandu-l pe Ali dimineata la scoala, a preferat sa ramana la ritmul asta. Poate la vara...

Noi despre olita "nu discutam inca-o ignoram" asa ca nu-mi ramane decat sa felicit pe mamicile cu performante !!

nicomico, larissa, mamaluidavid sa stapaniti casutele noi "umplute" cu sanatate, iubire si liniste sufleteasca! Si noi suntem in "finisaje" cu ochii lipiti prin toate cataloagele, dar preconizam ca mutarea va fi abia prin vara lui 2009, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Va pup pe toate si...pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Genie multa sanatate Antoniei! Si noi suntem cu nasu' plin de da p'afara...tusim delicat...sper sa treaca repede.

Gina spor la treburi, te asteptam din nou la cafeluta...

Babee timp frumos si relas la maxim, oriunde te afli!

mamaluidavid piersicuta dulce pe care ti-am admirat-o in poze. Tricourile cu mesaje sunt cumva din gama Andreei Esca?

Si...pentru cine doreste sa ne vada avem poze proaspete din 1,2 Mai 2008: Piersicuta in vizita la bunica, in vizita la matusa, in vizita la unchiul.

Mergi la inceput