PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani tuturor piersicutzelor !!!!!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Cu intarziere va uram si noi La Multi Ani la toate piersicutzele si mamicile pentru 1 Iunie.
Noi in weekend samb am iesit dupa amiaza dupa ce a venit Flo de la munca aici in rezervatie la o plimbare lunga si frumoasa. Am vazut o lebada deosebita, o multimea de iepurasi mari si mici, niste irisi galbeni, nuferi galbeni si orhidee salbatice, plus niste peisaje minunate, am mers pe un alt traseu ca sunt o multimea creca nici daca mergem in fiecare weekend nu reusim sa parcurgem tot, ca e f mare parcul asta.
Apoi duminica a fost zi de leneveala, Flo nu a avut chef de iesit din casa da eu cu fata am mers pana in oraselul apropiat sa caut un set pt bebe mic, am vazut unul la reducere de la 24 la 12 lire, cu 10 piese paturica din aia moale de bumbac pe ambele parti, body, sleepsuit, doua perechi de manusele, caciulitza si babetzica, numai ca aici la noi nu aveau decat unul de baieteii apoi am vrut sa ii iau la fata ceva cadou de 1 Iunie da nu am gasit nici o jucarie sau ceva mai interesant ce ea sa nu aiba deja, asa ca ne-am intors acasa si am nanitzit si apoi am lenevit prin casa ne-am mai jucat am mai vb cu bunicii si strabunicii la laptop si a trecut si weekendul.
Azi sa vedem poate mergem sa ne intalnim cu Flo sa vedem in alta parte de set din ala ca vreau sa termin cu bagajul de spital sa fie gata ca miercuri facem 37 de sapt. Uff mai e asa putin.
Pe 5 iunie, joi merg iar la dentist sa vedem daca rezolv ceva ca ma tot chinuie maseaua asta de numa si apoi pe 15 vine si mama aici si apoi poate veni bebe linistita.
Cam atata stiri de la noi pun aici si link-ul cu pozele de sambata din parc, speram sa va placa.
Anasia am trimis si eu o poza pe mail pt colajul de 1 Iunie.
Va uram o sapt cat mai usoara si cat mai insorita tuturor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Salutare la piersicutze si la mamicile lor frumoase!

Mai trec si eu prin vizita, desi va urmaresc de la distanta, intrucat va citesc constant.

Asadar...

Mamaluidavid felicitari pentru casa. Sa o stapiniti sanatosi si bucurosi. Am zambit cand citeam ce scriai vis a vis de ridicarea casei. Adica la voi in cateva zile si la noi.... In alta ordine vazut si copii tai minunati. Patricia stie foarte multe.

Julax mie imi place Alexandra. La un moment dat ma gandeam ca daca as fi avut fata as fi botezat-o Alexandra ca sa-i pot spune Sa#351;a. Intre timp a aparut Mara...dar numai in gand.

Anasia ce frumoase sunteti voi fetele...

Genie multa sanatate la fete! Sa va treaca repede, repede....

Mada_mxm Casa de Piatra si multe impliniri!

...In rest am vazut toate pozele cu piersicutzele simpatice.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CAPITOL NOU 85

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am reusit si eu sa intru la rondul de seara, ce sa fac, daca piticul meu nu vrea cu nici un chip sa adoarma decat la ore din astea tarzii si numai cu mami?

Asa e, ieri a fost ziua copilului!

La multi ani! cu intarziere tuturor copiilor!

Sa mai citesc din urma, si revin.

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by julax

Anasia,ma bucur ca nu s-a anulat.sper sa isi faca timp mamicile sa trimita poze cu piersicutzele.
Gina,lucrezi intr-o fabrica de cafea?Super.esti si consumatoare?
Azi a fost si la noi prima zi fara pampers.Mai rau decat cu ei.A facut pe el,a observat cum curge pipi si apoi si-a continuat joacaNici nu prea parea dornic sa-l schimb.apoi,mai tarziu,colac peste pupaza a facut si kk ,desi il intrebasem in urma cu cateva minute daca vrea la olitzaBilantul zilei- un pisu la olita,pus de mine fara a cereStart nu tocmai bun ,dar sper sa recuperam

Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Da, Iulia, lucrez la Elite, la Resurse Umane, sper ca nu se considera reclama. Si sunt si consumatoare, dar nu inraita, mai mult la serviciu, acasa nu prea beau cafea.

Felicitari pentru ca ati scapat de pampersi, important e startul, pe urma o sa se obisnuiasca sa si spuna cand face.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by norocuta

Salutare, salutare,

Gina astept pozele pentru blog. Si eu am trimis azi pentru colaj/ Anasia

La noi e foarte cald astfel incat il scot pe Nour ori dimineata, ori pe seara.

S-a trezit si ma striga...

o zi buna tuturor!

www.piersicute2006.blogspot.com

Din pacate, nici azi n-am avut timp sa caut poze, dar promit sa-mi fac timp zilele astea.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Cu intarziere va uram si noi La Multi Ani la toate piersicutzele si mamicile pentru 1 Iunie.
Noi in weekend samb am iesit dupa amiaza dupa ce a venit Flo de la munca aici in rezervatie la o plimbare lunga si frumoasa. Am vazut o lebada deosebita, o multimea de iepurasi mari si mici, niste irisi galbeni, nuferi galbeni si orhidee salbatice, plus niste peisaje minunate, am mers pe un alt traseu ca sunt o multimea creca nici daca mergem in fiecare weekend nu reusim sa parcurgem tot, ca e f mare parcul asta.
Apoi duminica a fost zi de leneveala, Flo nu a avut chef de iesit din casa da eu cu fata am mers pana in oraselul apropiat sa caut un set pt bebe mic, am vazut unul la reducere de la 24 la 12 lire, cu 10 piese paturica din aia moale de bumbac pe ambele parti, body, sleepsuit, doua perechi de manusele, caciulitza si babetzica, numai ca aici la noi nu aveau decat unul de baieteii apoi am vrut sa ii iau la fata ceva cadou de 1 Iunie da nu am gasit nici o jucarie sau ceva mai interesant ce ea sa nu aiba deja, asa ca ne-am intors acasa si am nanitzit si apoi am lenevit prin casa ne-am mai jucat am mai vb cu bunicii si strabunicii la laptop si a trecut si weekendul.
Azi sa vedem poate mergem sa ne intalnim cu Flo sa vedem in alta parte de set din ala ca vreau sa termin cu bagajul de spital sa fie gata ca miercuri facem 37 de sapt. Uff mai e asa putin.
Pe 5 iunie, joi merg iar la dentist sa vedem daca rezolv ceva ca ma tot chinuie maseaua asta de numa si apoi pe 15 vine si mama aici si apoi poate veni bebe linistita.
Cam atata stiri de la noi pun aici si link-ul cu pozele de sambata din parc, speram sa va placa.
Anasia am trimis si eu o poza pe mail pt colajul de 1 Iunie.
Va uram o sapt cat mai usoara si cat mai insorita tuturor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mada, ma bucur ca v-ati distrat in rezervatie. Pozele sunt super! Am vazut si lebede negre! Frumos! Cred ca cea mai fericita a fost Ari!

Mai ai putin, deja ne pregatim sa-ti facem galerie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput