PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Julax, Stefania, Gina, Buli, Leistra ma bucur ca v-a placut filmuletul. Julax referitor la intrebarea ta. Pai, ea oricum s-ar fi bagat si desculta si incaltata. Am preferat s-o descalt, fiindca mi se pare mai periculos sa stai cu sosetele ude, decat fara. Plus ca distractia e mai mare in picioarele goale.Oricum n-am riscat nimic. Apa era calaie, asflatul caldut si cioburi sau pietre colturoase nu erau pe-acolo. Asa ca i-am dat liber la joaca.
Eugcem multa sanatate! Sa se refaca repede piersicutza ta!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by anasia
map,, mai aveti putin pana la bb2!!!
julax, da, un colaj de 1 iunie sau pt 2 ani, cum vreti;
mada, imi place tare mult rochita, casa de piatra!
gina,, lasa-o pe individa
;
muuh, e mortal Alexei!
tweety, ce frumos,mi-ai adus aminte de copilarie!
bulinuta, multumesc;
mamaluidavid,eu am avut surpriza sa constat ca d-ra mea, desi avea olita alaturi, a preferat sa faca kk pe parchet; chestia tare e ca nici n-am vazut unde "a lucrat" (intr-un colt,bineinteles) si nu-mi dadeam seama de unde vine "parfumul" (ma gandeam ca mai tragea cate o basinica)
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Pupici multi si de la mine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by julax
Gina,nasola faza cu dormitul.Am avut si noi o perioada dupa ce am stat cateva zile internata cu el si mi s-a parut supergreu,mai ales ca dura cam o ora pana adormea.Sper sa revina la vechiul obicei si sa doarma singur
Mamaluidavid,ce frumos terbuie sa fi fost in excursie.Astept impresiioentru urarile de sanatate
Buli,ma bucur ca ati rezolvat cu carutul.Sper sa fie la fel de bne si cu restul
Eugcem,sanatate multa si lui Nicolae,se pare ca suntem in aceeasi barca
Leistrasa treaca greturile si durerea de cap
Tweety,ma gandeam eu ca ai procedat in cunostinta de cauza,mi-a placut oricum,iar Clarei...
Anasia,Putem face si de 1 iunie si altul de ziua piersicutzelor,ca nu ducem lipsa de poze.Da startul
Noi suntem mai bine,adica nasul curge mai putin,insa tusea asta nu-mi place.Trece ea,stiu ca e nevoie de timp.Sambata merg la eco sa-l vedem pe bb.Abia astept
Iulia@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Mersi mult, si eu sper sa fie asa, numai ca daca tot o sa plecam cu el si o sa doarma cu noi, s-a terminat, pana la iarna asa ne chinuim.
Pupici lui Alex! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Mirela79
Julax, e super poza cu pupicul. Trebuie pusa in rama.
Ginuta, chiar zilele astea citeam ceva despre viermisori intestinali. Unul dintre semnele ca un copil ar avea ceva este faptul ca mananca normal, dar nu ia in greutate. Tu spuneai de Razvan ca este prea slabut. Te-ai gandit sa-i faci un examen coproparazitologic?
[bTweety, ce m-am distrat cu filmuletul tau. Nu stiu daca eu as fi avut curaj sa o las sa mearga in picioarele goale prin apa.
Pupici la toate fetele si piersicutele. Ma duc sa-mi culc printesa. Am uitat sa va spun ca facem progrese cu olita. Problema apare atunci cand o las cu altcineva. Pur si simplu face pe ea.
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Mirela[/b], da, ne-am gandit si noi asa, dar i-am facut analiza de coproparazitologic si a iesit negativ, asa ca a mai ramas varianta cu infectie urinara. Luni o sa i-o repet, sa vedem ce iese! Pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
ieri nu am avut timp de nimic: am fost la dr si se pare ca luni facem analiza de borelia, cica iese si dupa o saptamana, iar cu vaccinul dr noastra zice ca sa nu ne complicam...nu stiu ce sa fac pentru ca sanse sa il mai muste sunt destul de mari avand in vedere faptul ca el se duce numai prin iarba
am rezolvat-o cu caruciorul..multumim doamna
mapfata sa nu mai fie ingandurata
leistra felicitari pentru fotbalist
julax poza e superba
anasia bine ati revenit!
mada e superba rochia...va doresc numai bine si multa, multa fericire
muuh piticul e mortal
tweety imi vine sa cant: singing in the rainnnn
mamaluidavid distractie maxima si nu iti face probleme cu aparatul...iti zic din proprie experienta
pup fetele si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Va tin pumnii sa iasa bine analizele!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
am fost la dr oftamolog ieri si ni s-a confirmat faptul ca piticutul nostru are mari probleme de vedere la ambii okisori [:((] are plus 7.5 la stangu si plus 5 la dreptul..nu vede deloc la distanta iar in rest vede in ceata
eu sunt
nici cu capusa aia nu stim incotro s ao apucam..luni mergem la cantacuziono la alboratorul de borelioza
sunt daramata si imi doresc sa morsa scap...nu mai pot sa il vad asa
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Of, Buli, imi pare rau sa aud asa ceva! Dar ai curaj si o sa treceti voi si peste asta! Doamne ajuta!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Draga Buli multisi fruntea sus. Te inteleg ce simti si prin ce treci dar te rog din suflet sa nu mai spui niciodata ce ai scris in ultimul mesaj. Ai un nezdravan curajos care are mare nevoie de tine sa creasa mareee. Iar tu esti o mamica curajoasa si noi toate suntem alaturi de tine. Poate ca asa cum spun fetele exista o solutie, o operatie ceva si totul va fi bine. ESte greu si era mult mai bine sa nu fie asa
Eu sper ca Bulinel sa se faca bine cat mai repede si cu vederea si cu capusa. Si aici exista vaccin impotriva capuselor dar noua dr ni l-a recomandat doar la 3 ani. Si am vb si cu alta prietena si si lor medicul le-a spus ca pana la trei ani nu le face vaccinul.
Iulia, Anasia mai este putin, azi fac 33 de saptamani. Deja la forumul cu bebei de iul-aug 2008 s-au nascut doi bebelasi, ieri si azi, fetita si baiat. Am deja asa niste emotii. Imi aduc aminte de atmosfera de aici cand au inceput sa apara piticii si plang de ma rup de emotii...plus hormonii va dati seama
Maine vine mama, sunt tare emotionata ca nu am mai vazut-o de aproape un an. Si abia astept sa vad reactia lui Robert.
Luni merg la spital si vin cu vesti sa vedem ce se hotaraste cu nasterea.
Monica33+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Te cred si eu ca esti emotionata, mai ales ca a trecut atata timp de cand nu v-ati vazut cu mama ta! Pupici!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Marta, Zuzunaki, Sarilla, Miruna si celelate fete la care nu am apucat sa raspund, va pup pe toate si pe piersicutele voastre si poate mai intru diseara sa vorbim. 

Acum noi iesim afara si mergem pana la mama si in parc.
Pupici la toata lumea! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

zuzunaki spune:
Multumesc Miruna,esti o draguta!
Din pacate eu nu am resusit sa va mai citesc,mi-au sarit in ochi insa mesajele bulinutei.Daca este asa cum spui,atunci pare ok,DAR trebuie urmarit locul pana la 8 saptamani de la data muscaturii.Asa a ramas si la noi locul putin rosu(s-a dus putin pielea de la penseta),dar asta e normal.
Map,mada_mxm,va tin pumnii sa fie totul bine!Mai e putin!
Salutam toata livada si sper sa trec mai des!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
bulinuta27 spune:
va multumumesc mult de tot pentru mesaje...ma simt mai mult decat ca intr-o mare familie cu voi
...acu bocesc din nou de emotii...
am spus o tampenie ieri stiu
..dar am momente cand nu mai rezist
multumesc mult de sustinere si pentru informatii
luni dimineata mergem la cantacuzino si o sa luam o decizie cu ce vom face
cu okisorii mai avem o programare la dr Luminita Teodorescu abia pe 24 iulie dar din pacate nu mai am nici o speranta ptr ca deja 2 dr au zis cam acelasi lucru ![]()
ma duc la gazuta mea acum sa il mai pup un pic ca doarme si nu ma vede cand plang...![]()
va pup si sper ca luni sa vin cu vesti bune
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,

@ Alex