Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Nu mai stiu cine intreba, scuze ... care e portia normala de papa solida ... ma intereseaza si pe mine ... Silvia reuseste sa manance 80-100 gr. la o masa ... atat fructe cat si legume. E mult, putin .... nu stiu. Vad ca ea e multumita si mai ia si laptic dupa ..

Luna a 4a: 5 mese a 160 ml
Luna a 5a: 5 mese a 160-180 ml
Luna a 6a: 5 mese a 180-200 ml
Luna a 7a-8a: 5 mese a 200 ml
Luna a 9a 10a: 5 mese a 200 sau 4 a 250 ml.

Eu nu-i dau peste 200 ml/masa nici sa planga, daca ii dau mai mult se largeste stomacelul si din una in alta am o viitoare obeza.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

roxx - uite suntem si noi pe-aici ... pitica doarme da' trebuie sa se trezeasca ... Voi, ati inceput diversificarea? Chiar vroiam sa te intreb ... cum a suportat bb calatoria cu avionul? Ma bate gandul sa vin si eu cu Silvia cu avionul, iar tati sa vina dupa cu masina ... da' nici nu stiu ce sa fac ..

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:

roxx - uite suntem si noi pe-aici ... pitica doarme da' trebuie sa se trezeasca ... Voi, ati inceput diversificarea? Chiar vroiam sa te intreb ... cum a suportat bb calatoria cu avionul? Ma bate gandul sa vin si eu cu Silvia cu avionul, iar tati sa vina dupa cu masina ... da' nici nu stiu ce sa fac ..

Petronela si Silvia

petro, inca nu am inceput "marea diversificare"...mai stam putin, sa facem 6 lunitze...deocamdata ma documentez, iau notite...as vrea sa incepem cu legumele..
in legatura cu avionul...luca era micut cand am plecat - 3 luni si vreo 2 sapt - si nu a fost chiar f placut, a plans, n-a prea dormit, dar asta din cauza ca drumul a fost f lung...am facut escala la munchen ( zborul a durat cam 2 ore )unde am stat cam 3 ore sa asteptam urmatorul avion, apoi am mers spre seul (vreo 12 ore), aici am asteptat 1 ora si apoi spre pusan( vreo 40 min)...plus ca in avion erau mai multi copii si cand reuseam si eu sa-l adorm, incepea cate unu sa planga si fi'miu se trezea....
dar la voi e alta situatie...distanta e mult mai mica...

un de la noi

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

salut fetelor!
am si eu o intrebare: cum pot sa pun si eu poze ca la album imi zice ca nu se poate mai mari de 100 bites si le da eroare? si filmulete?

mama de sorina mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

salut fetelor!
am si eu o intrebare: cum pot sa pun si eu poze ca la album imi zice ca nu se poate mai mari de 100 bites si le da eroare? si filmulete?

mama de sorina mica

Fa-ti album pe www.picasaweb.com sau pe www.webshots.com . Pe astea nu ai limite asa de restrictive.

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Si am uitat: Bine ai venit, Logam!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

roxx - da, la noi situatia ar fi mai simpla ... in 2-3 ore am ajuns. Insa fiind prima data pt. mine (si pt. Silvia ), imi fac 1001 de ganduri si griji ... Vedem noi, inca nu ne-am decis.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:

roxx - da, la noi situatia ar fi mai simpla ... in 2-3 ore am ajuns. Insa fiind prima data pt. mine (si pt. Silvia ), imi fac 1001 de ganduri si griji ... Vedem noi, inca nu ne-am decis.

Petronela si Silvia

petronela, lixa a mers cu succes cu avionul pana la viena...

la multi ani, cu intirziere pt. pletoasa Silviuta (chiar daca nu are carlionti)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

aralia - merci! Da' portiile scrise acolo se refera numai la papa solida? Sau si la laptic? Daca sunt impreuna, da, atunci mananca asa cum zice acolo, daca e separat ... nici gand de 180-200 gr. la o masa ... Oricum, nu ma preocup asa de tare ... vad ca ii merge bine si asa, e bine cu greutatea, deci ... Am obs. insa in ultimele 2-3 zile o scadere a pofeti de mancare ... o fi de la dintisori, zic eu. Incepuse bine idversificarea, manca bine, dar acum ne-am poticnit si noi in fata unei greve temporare cu gura inclestata ... trece ea. Bine macar ca lapticul meu inca il ia bine.

logam - felicitari pt. primul dintisor !!! Cum se cheama pitica ta?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi
vad ca mesajul meu nu fost bagat deloc in seama...sa nu mai zic de pozici...

Oooo...ba da...eu le-am vazut de aseara,dar n-am mai apucat sa va laud ca va sta tare bine bronzulici.
Si mai voiam sa-ti spun referitor la masa si trezitul tarziu al lui Iasmi...Eu as opta pentru masa de lapte atunci cand se trezeste si fructele mai tarziu,dupa 1-2 ore,asta in cazul in care are masa de pranz pe la 13-14 sau chiar mai tarziu.Masa de fructe e considerata gustare,nu masa principala.Laptele e inca foarte important pentru ei.

*****************************************Miha papa-tot
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput