Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
AM auzit ca si la inceputul diversificarii copiii au crampe! E adevarat? Sa inteleg ca n-am scapat de ele??? noi am inceput de cateva zile foarte usor, cu cate o lingurita, doua de suculet de mere, caise, portocale, pere...
Daca un aliment nu le prieste,da,se poate sa aiba crampe.
Nu-s cam prea multe fructe?
*****************************************Miha papa-tot
pet.cost2005 spune:
cristi - multumim, un si lui Raducu.
Gata, iesim la plimbarici ... ne mai auzim !!!!!
Petronela si Silvia
lixa spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
roxx - da, la noi situatia ar fi mai simpla ... in 2-3 ore am ajuns. Insa fiind prima data pt. mine (si pt. Silvia ), imi fac 1001 de ganduri si griji ... Vedem noi, inca nu ne-am decis.
Petronela si Silvia
Noi am fost la Viena, zbor de o ora jumate. Catalin a stat mai mult la tzitzi - oricum trebuia sa-i dau la aterizare/decolare pentru a nu simti diferenta de presiune, si pana a decolat de tot, a adormit baiatu meu . La dus, s-a trezit si s-a jucat vreo 10 min, dupa care iar somnic. La intors era ora de nervi (7 seara) si a fost tare agitat si tipator pana am decolat si a auzit motoarele mai tare. Dupa aia, acelasi scenariu ca la dus, mai putin pauza de joaca. Am preferat sa-i schimb scutecul in aeroport ca in avion e spatiu tare mic de desfasurare. Per ansamblu, a fost tare bine si chiar incurajator
Daca mai ai nevoie de detalii, iti mai zic cu placere despre diverse alte amanunte
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
roxx spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
roxx - da, la noi situatia ar fi mai simpla ... in 2-3 ore am ajuns. Insa fiind prima data pt. mine (si pt. Silvia ), imi fac 1001 de ganduri si griji ... Vedem noi, inca nu ne-am decis.
Petronela si Silvia
si mie mi-a fost teama...tot prima oara cu avionu'...oricum, prima parte a drumului (pana la munchen) a fost f bine, luca a dormit, a papat si a ras cu cei de langa noi...partea a doua a fost nasoala...
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
*****************************************Miha papa-tot
Papa tu tot! Cum indraznesti sa pui asa ceva la semnaturaaaaaaaaa!??!!! Unii dintre noi ar tine cura de slabire...daca ar avea vointa...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
logam spune:
pitica mea e Sorina Dana
mama de sorina mica
[http://community.webshots.com/album/563393899dSCruy][poze sorinutza mica]
pet.cost2005 spune:
Daaaa, as mai vrea sa te intreb cate ceva ... cu bagajul cum a fost? Carutul l-au considerat bagaj sau e aparte? Cu ce companie ai fost? Lichide cate la bagajul de mana? Sper sa nu te stresez cu atatea intrebari ... merci, oricum
Petronela si Silvia
lixa spune:
darleena, superbe pozele cu ospatul cu morcovi!
bb, ce fete frumoaseee... si rooooz
ps. mesajul asta e scris de dimineata, da am uitat sa-l trimit
Poze Viena
lixa spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
mihuta si lixa,
mersi mult de sfat!!! asa o sa fac o vreme, sa vad cum reactioneaza... mi-era asa mila de el sa-l vad urland ca imi venea si mie sa plang langa el si chiar am vrut sa-l duc la urgente! eram toti neputinciosi si incercam sa-l linistim dar fara succes!
sper ca daca o sa-i dau fructele/legumele sub forma de compot/pireut sa le tolereze mai bine!!!
mersi mult! o saptamana frumoasa tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Andreea, daca ti se intampla asa si la alte alimnente pe care le vei introduce, incearca cu un sirop anticolici, ce preferi tu: debridat, sab-simpex, bonisan...
Poze Viena
roxx spune:
lixa, foarte frumoase pozele de la viena...iar bb catalin un scump
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia