Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
BIANCA condoleante.
ADINA..suntem ok..din ce in ce mai bine si cu sotul..usor usor isi revine..eu mai am stari naspa ..tot trag de mine dar reusesc eu pana la urma.
..noi avem probleme cu diversificarea...urseletul meu e tare capos..nu-i place si nu accepta nimic decat morcov cu mar la borcanase..in rest tot are 2 mese noaptea de lapte de care nu reusesc sa scap ca sunt rupta de oboseala..cred ca or sa-i dea si dintii de sus pana la urma ca tot roade si tetina de la biberon si maraie....ieri a avut diaree rau si astazi i-au aparut niste brobonele pe spate desi ieri nu i-am dat decat laptic.
..cu ce as putea sa-l dau pe fata pt dermatita seboreica?..saracul se scarpina la urechiuse...plus ca a fost bronzat rau era negru la fata si acum in zonele alea e alb..
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
sanduta spune:
ralucisbuna ideea cu pilota. Dar nu e prea frig pe jos?? De asta imi e frica mie.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
popbianca spune:
buna dimineata!
am vazut pozicile cu luca....
Adyanna, nu te ingrijora....de acum incolo cazaturile vor fi tot mai dese
Logam, bine ai venit !dar ce obrajori are fiica ta
Sanduta, nu stiu ce sa zic ....Ana bea cam 120ml, dar are3 mese de lapte /zi.... una la 11 de fructe , la 15 legume (mese intre 100-150 gr) ....unde e copilul meu care bea pe nerasuflate 180ml la 4 mese din 5???
bbYasmi, si soacra-mea i-a cumparat....eu inca nu am pus-o ....mai stau pe ganduri...parerile sunt impartite
asteptam pana sambata cand vine dr. pediatra sa mai aflu cate ceva ,de dintisori, de scos inca o masa de lapte, de olita, tre sa facem vaccinul, de ce mananca asa de putin....
am plecat la copil.....
o zi frumoasa sa aveti!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
sanduta spune:
RGE Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Asa trebuie.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
eladea2005 spune:
sanduta,
exact asa face si eric... se trezeste noaptea plangand, sau ziua asa din senin.. uneori se linisteste in brate, alteori nu... da cum zici si tu, il apuca ba ziua ba noaptea...
sper sa fie dintii, nu altceva...
pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png