Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 21
adyanna spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si celor de zilele trecute (carora nu le-am spus!)
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
sanduta spune:
ellis, bb_yasmi multumesc de raspuns. Cred ca mananca pana la urma bine. Si noi am scazut in greutate saptamana trecuta, de la 9,740 la 9,680 dar pediatra a spus ca e bine, ca in momentul in care se introduce masa de la 13, adica supa si pireul de legume de obicei se observa o stagnare si chiar o scadere in greutate. Am intrebat de ce si ea a raspuns ca din cauza ca nu le prea place, apoi cand mai adaugam si alte lucruri la pireu, ca galbenus sau ficat de pui, v-a lua iarasi in geutate. Am uitat sa o intreb de lapte, dar vazand cat beau ai vostri m-am mai linistit. Eu oricum am sa incerc sa ii dau sa bea tot 500 ml, mai jos sa nu ne ducem, pt ca oricare laptic ar fii, e plin de vitamine si calciu, necesar lui.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
bb_yasmi spune:
sanda si eu zic ca e bine. iasmi a mea mai papa pe langa lapticul de dimi si seara (cel 500ml) si lapte cu gris, branzica, iaurt. zilnic papa papica cu una din ele (cu lapte, cu branza sau cu iaurt.,,, a si un pic de unt)>
gata va las. am terminat de papat si o "taiem"...
VA PUPAM PE TOATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
Sorina7 spune:
Buna fetelor, mi-a fost dor de voi !
Poate va mai amintiti de mine.
ce mari au crescut bebeii, ce frumosi sunt, sa va traiasca !
Ellis tare imi place cum bea dragutza ta din cana ! E fetita mare deja.
BB Iasminuta e o dragalasa, bronzata si frumoasa, ca si mama ei.
Adina ce iti mai fac puiutii ? imi era dor de sfaturile tale "nemtesti"
Bianca sincere condoleante.
Poate la vara ne intalnim pe faleza cu bebelusii, eu sunt din Arad de fel, chiar daca stau de ani buni in Baia Mare si o sa merg la mama mea, de abia astept.
noi suntem foarte diversificate, asta este, nu am avut de ales, se pare ca sunt copilasi care nu iubesc lapticul, deja mi-a mai confirmat un doctor, si avand o experienta de 30 de ani in pediatrie, sunt mult mai linistita dupa ce l-am auzit si pe el. A spus ca in cazuri din astea se diversifica si de la 2 luni.
asa ca papam inclusiv ciorba de loboda, gris facut cu lapte de vaca, am trecut si la ou, dar nu ne putem lasa de borcanele de fructe, sunt mai bune decat orice fructe ii pregatesc eu. S-a obisnuit cu ele, nu am ce sa fac.
intrebare intrebatoare: a luat cineva scaun de papa de la Graco ? am comandat azi si sper ca am facut o alegere buna.
inca o intrebare: tarc cumparati ? sau aveti patut-tarc ? noi avem patut de lemn si ma intrebam daca merita sa luam si un tarc pentru joaca in timpul zilei, ca nu ne place in patut, mai nou e toata ziua in auto-baby pprin casa.
sa aveti o zi frumoasa !
Sorina
sanduta spune:
Sorina7uite eu vreau sa iau tarc pt ca si eu am un patut din lemn si il tin pe Cezar pe canapea in camera mare peste zi. Dar problema e ca se invarte mai nou si trebuie sa stau cu ochii pe el. Mai trebuie sa ma duc si eu sa-mi fac nevoiele si imi e frica cateodata sa nu se invarta atat incat sa cada. Acum sigur nu v-a reusii dar nu mai are mult.
Eu vreau acum in 15 sa comand un pat-tarc de la Chicco cu 230 lei. De ce ala? Pt ca e cu plasa de laterale si mi se pare mie ca o sa-l vad mai bine prin astea la ce face. Si din cauza ca se aduna si m-am gandit ca e vara si o sa ne mai ducem si noi la parintii nostri si mergem cu patul-tarc unde v-a si dormii micutul peste noapte. Cezar e dependent de patut. Doarme atat de greu in alta parte. Mai doarme in caruciorul lui, dar atunci stie ca suntem la plimbare.
Acum am citit pe pampers.ro despre jocuri cu copii si ma gandesc sa ma duc sa-i i-au din acelea de facut balonase de apa ca cica le plac foarte mult la copilasii de varsta lor. Sa incercam.
Poze Cezar
Victo spune:
sorina, bine ai revenit!
chiar vroiam sa te intreb dc i-ai mai verificat fetitei tale transaminazele.la noi, una dintre ele e aproape de maxim (depaseste cu 2 unitati doar), cealalta a mai scazut si ea un pic, insa e tot mare.
sanduta, al meu bea mai mult lapte.vreo 700 ml.dar in curand vreau s ainlocuiesc masa de la ora 18 cu branzica, deci vor ramane cam 550 ml.
ca si ellis, eu ii dau si dupa supa de la ora 14 lapte ..cat vrea el, atata suge.cam 100 ml banuiesc eu.tot din acelasi motiv..ca e slabutel.a ajuns la 7,300 la 6 luni jumate.si 70 cm
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Sorina7 spune:
Sanduta mersi de raspuns, asa ma gandeam si eu, ca e bun si la joaca si apoi poate adormi acolo.Aici am vazut la real niste tarcuri, trebuie sa le studiez mai bine, da o sa ma uit si dupa ala de care zici.
Victo nu am mai refacut analizele,nu mai vreau sa o stresez, cu atatea minuni, si asa dupa Rotarix a avut o perioada naspa, ma tot gandesc daca sa fac a doua doza dupa sau in acelasi timp cu vaccinul de 6 luni. Cu transaminazele m-a linistit acel doctor, a zis ca asta nu e boala si sa las fata in pace. Stefanut e un dragalas si e bucalat, creste bine, asa ca nu te stresa.
eladea2005 spune:
salutam mamicile si bebeii frumusei!
noi am avut si ieri o criza de plas asa din senin, tot cu lacrimi si suspine... azi din nou, dar a fost mai scurta... l-am luat in brate sa-l linistesc si am stat asa pana a adormit... nu mai stiu ce sa cred... or fi tot colici, la 5 luni? sau faptul ca i-am dat mar copt? dar stiu ca marul nu provoaca reactii adverse,,nu?
sau credeti ca incep dintisorii???
as vrea sa-i dau de capat.
SI acum o intrebare pt mamicile experimentate: daca se stramba la marul copt si face de parca ar vrea sa-l dea afara, sa incerc cu altceva, de ex. morcov? (ma refer a doua zi)
mersi de raspunsuri!
pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
sanduta spune:
eladea2005 Cezar are acum 5 luni jumatate si are si el crize de plans. Se apuca dintr-o data si urla. Si in somn se trezeste si urla. El se linisteste usor in brate la mine. Eu zic ca este de la dintisori. II sageata.
In legatura cu marul copt u nu stiu ce sa-ti spun, eu i-am dat mar razuit sau pisat crud de la inceput.
Poze Cezar
ralucis spune:
salut!
fetelor, eu am rezolvat cu sabina supravegheatul astfel: am pus o pilota pe covorul din sufragerie si cu jucarii pe ea, asa incat stau fara grija ca ar putea sa cada. patut tip tarc avem si noi, dar nu prea ii place acolo ca nu are unde sa se duca, o limiteaza la explorat, asa, pe pilota se duce ct are ea chef; cred ca in 2 sapt o ia de-a busilea, azi a facut niste scheme noi
adina, si eu sunt de parere ca e mai bine cu cat mai putine cosmeticale, nici noua nu ne-ar strica sa adoptam varianta asta