Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

bb, eu nu am zis ca bubchen si sanosan ar fi proaste, am zis ca sunt banale, nu mi se pare, sincer, ca sunt ceva deosebit, poate este si din pricina faptului ca eu nu mai cumpar pt fete nciun fel de cosmeticale care au parabeni; am in baie primit un sanosan baby bath care are 5 parabeni in el, nu l-am folosit pt fete deloc pana acum. stiu ca pana la 3 ani pielea copilasilor e f permeabila, asa ca incerc, pe cat pot, sa folosesc chestii cat mai safe. imi cer scuze daca am jignit pe cineva

anca, la ilinca nu am avut nevoie de pastile, pur si simplu nu i-am mai dat sa suga si nu am patit nimic cu sanii. poate se imputinase laptele deja. in schimb, am o pfrietena care a luat pastile si a lesinat pe strada de la ele, ai grija, te rog. ceai de salvie e f bun

petro, ilinca e pe pasaportul sotului, am trecut-o cand am fost anul trecut in italia, pe sabina o sa o trecem si pe ea cat de curand, o sa plecam iar din tara anul asta cu amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Iuliana...normal ca poti sa-mi trimiti pm Mie mi-a zis dr sa ii dau 5 zile carnita, 2 zile branzica, iar cand introduc oul 2 zile branzica, una-doua zile ou si trei-patru zile carnita, dupa cum ii place si ei.
Insa ou nu i-am introdus.
Poti sa ii dai piure de legume la pranz si supica, ca nu cred ca i dai atat de mutl incat sa inlocuiesti masa de tot. Eu si acum ii dau sa suga dupa fiecare masa pentru ca nu papa prea multa mancarica (cantitativ). II dau dimineata mar cu branza sau banana, sau banan cu branza (va trebui sa mai bag un fruct saptamana asta). La pranz legume cu cereale sau cu carnita (de cateva zile papa dor cu cereale ca n-am azut timp sa firb carnita ce mama denaturata sunt), si seara lapte cu cereale cand vrea, ca nu il vrea tot timpul.
Si de la mami ce curge....si cat,ca bibe tot nu vrea, oricat de mult insist! Iat cu canita cu cioc la fel....pune mana pe tetina aceea si se joaca cu ea o molfaie in loc sa suga

Ralucis, ce sunt aceia "parabeni"? Eu foloses sanosan si nivea la baie, nu sunt bune?

BB..cum se descurca Iasmi cu canita? De care ai, cu supapa, fara? Pentru soare ai dat-o cu ceva? Ca eu n-am dat-o cat am fost zilele astea pe afara si a cam ars-o si soarele si vantul, saracuta

Eu nu ma mai descurc sa o las singura, mi-e frica sa nu cada din pat! Voi aveti aparatori, cum ati procedat? In patut plange si se loveste de gratii, asa ca nu o pot pune acolo..

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Nu mai stiu cine intreba, scuze ... care e portia normala de papa solida ... ma intereseaza si pe mine ... Silvia reuseste sa manance 80-100 gr. la o masa ... atat fructe cat si legume. E mult, putin .... nu stiu. Vad ca ea e multumita si mai ia si laptic dupa ..

Luna a 4a: 5 mese a 160 ml
Luna a 5a: 5 mese a 160-180 ml
Luna a 6a: 5 mese a 180-200 ml
Luna a 7a-8a: 5 mese a 200 ml
Luna a 9a 10a: 5 mese a 200 sau 4 a 250 ml.

aralia ce ai scris tu aici este vorba despre numarul de mese de laptic si cantitatea. sincer ma indoiesc ca un bb de 7-10 luni mai are 5 mese de 200 ml lapte!!

BB,cred ca Aralia a scris despre toate mesele,inclusiv cele de laptic.

*****************************************Miha papa-tot
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

CREEM,de care patut ai?Eu am din lemn si cand am treaba,o mai las in el,este f sigur si...inca nu i-am lasat nivelul in jos,ca nu este cazul...Daca ii pui multe jucarii langa ea,nu este preocupata de ele suficient timp cat sa-ti faci tu treaba???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Iuliana, de la 2 luni ea doarme cu mine in pat si patutul e pe post de dulap am pus-o de cateva ori acolo si sta ori nemiscata ori incepe sa planga si se loveste de zabrelele de lemn...asa ca...nu prea pot sa-l folosesc

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb (si celelalte fete care mi-au raspuns) - cred ca s-a inteles gresit. Stiu ca pt. a scoate bb din Ro imi trebuie pasasport, individual sau nu ... eu vorbeam de a iesi cu bb din Italia si a intra in Ro. Pt. asta imi trebuie de aici de la Consulat titlul ala de calatorie, care e o foaie cu poza fetei si tine de document de identitate pt. ea. PAsaportul o sa-l facem cand venim in tara ... iar intre timp o sa fie gata si certificatul de nastere ...

Iar curiozitatea mea legata de acest pasaport era daca, plecand cu avionul, e valabil tot acel titlu de calatorie. Cu masina, da, e valabil. Dar, in fine ... mergem cu masina, deci nu se pune problema.

Si eu cred ca portiile alea date de aralia se refera la papa solida+laptic.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc feteleor ptr raspunsuri,o sa beau ceai de salvie si o sa ma tin cu comprese reci ,ca daca spuneti ca pastilele astea au reactii nasoale nu ma mai bag...stau singura toata ziua cu Maria si numai sa mai fiu capiata de la pastile imi mai lipseste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Vreausi eu sa va intreb ceva,de 2 saptamani nu o mai alaptez pe Maria,nu a mai vrut ea si nici lapte nu prea mai era,nu am luat nimic sa opresc lactatia ptr ca am crezut ca nu este nevoie dar de 2 zile imi simt sanii cam plini si incep sa doara.Voi ce ati luat sa opriti lactatia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Eu nu am luat nimic, la mine s-a dus laptele in timp. Vorbeste cu pediatrul, trebuie sa stie ce sa iei. Din ce am citit senzatia o sa dispara oricum de la sine, laptele se resoarbe si NU trebuie sa te mulgi.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele, am si eu o intrebare, ati auzit/vazut la TV ceva in legatura cu

a) epidemie de rujeola in Austria

b) necesitatea vaccinarii impotriva encefalitei infectioasa transmise de capuse pentru Austria si Elvetia

In special Adina, daca ai timp poti sa-mi spui daca voi vaccinati copiii pentru boala Lyme (cea transmisa de capuse infectate cu Borellia).

Ca o explicatie, a fost mama la mine sa stea cateva ore cu Sophia , daca ar fi dupa ea, n-am iesi din casa... Dar am promis ca ma interesez

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Nu mai stiu cine intreba, scuze ... care e portia normala de papa solida ... ma intereseaza si pe mine ... Silvia reuseste sa manance 80-100 gr. la o masa ... atat fructe cat si legume. E mult, putin .... nu stiu. Vad ca ea e multumita si mai ia si laptic dupa ..

Luna a 4a: 5 mese a 160 ml
Luna a 5a: 5 mese a 160-180 ml
Luna a 6a: 5 mese a 180-200 ml
Luna a 7a-8a: 5 mese a 200 ml
Luna a 9a 10a: 5 mese a 200 sau 4 a 250 ml.

Eu nu-i dau peste 200 ml/masa nici sa planga, daca ii dau mai mult se largeste stomacelul si din una in alta am o viitoare obeza.

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

aralia ce ai scris tu aici este vorba despre numarul de mese de laptic si cantitatea. sincer ma indoiesc ca un bb de 7-10 luni mai are 5 mese de 200 ml lapte!!

Nu, sunt mesele in mililitri pentru varstele respective, indiferent daca sunt solide, lichide sau combinate.
Oricum, sunt cantitati orientative.
Eu ma gandesc in felul urmator: eu mananc la o masa o farfurie de ciorba cu 2 felii de paine si ma satur. Astea in total au maxim 400 ml. Eu am 76 kg acum ( la 183cm ). Un bebe (de exemplu Alexia) are la 6 luni 8,150 kg. Cat stomacel sa aiba??? Si asa mi se pare mult cat mananca odata, in jur de 200 ml la o masa...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput