Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Amy26
la cate zile ii pot da lui Iustin sa pape ou?

Daca ati introdus carnita,ii poti da si galbenus de ou (incepi treptat cu cate un sfert),o data la 2-3 zile.

*****************************************Miha papa-tot
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna
amy, eu stiu ca oul (galbenusul doar) se incepe cu un sfert apoi jumate, apoi treisfert si de abia apoi se introduce un galbenus intreg. eu ii dau iasminei o data pe sapt un galbenus de ou. felicitari pt primele cuvinte!!

ancaD, eu nu am luat nimik pt ca nu a fost nevoie, o prietena o luat insa 2 pastile care au costat 600.000 lei vechi. nu mai stiu cum se numesc. ai mare grija ca nu e de joaca cu asta!!

SufletDInger eu i-am dat iasminei spanac si inca ii dau o data pe saptamana.

ralucis, din cate stiu eu produsele bubchen si sanosan sunt printre cele mai bune (in comparatie cu toate cele de firma gen chicco. etc). asta nu o spun eu ci dermatologii.

si eu am facut spanacul cum a scris miha mai jos.

petro in leg cu iesitul din tara cu bebe, SIGUR ii trebuie pasaportul ei sau sa fie trecuta pe pasaportul unuia din voi!! cel mai sigur da un telefon in vama si intreaba (asta daca veniti cu masina).

roxule iarasi disparusi??? te asteptam aici!!!

adina ce faci???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Nu mai stiu cine intreba, scuze ... care e portia normala de papa solida ... ma intereseaza si pe mine ... Silvia reuseste sa manance 80-100 gr. la o masa ... atat fructe cat si legume. E mult, putin .... nu stiu. Vad ca ea e multumita si mai ia si laptic dupa ..

Luna a 4a: 5 mese a 160 ml
Luna a 5a: 5 mese a 160-180 ml
Luna a 6a: 5 mese a 180-200 ml
Luna a 7a-8a: 5 mese a 200 ml
Luna a 9a 10a: 5 mese a 200 sau 4 a 250 ml.

Eu nu-i dau peste 200 ml/masa nici sa planga, daca ii dau mai mult se largeste stomacelul si din una in alta am o viitoare obeza.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

aralia ce ai scris tu aici este vorba despre numarul de mese de laptic si cantitatea. sincer ma indoiesc ca un bb de 7-10 luni mai are 5 mese de 200 ml lapte!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Am sunat pediatru si mi-a zis sa nu-i dau doar spanac, sa bag 2 frunze in supa si sa-l mixez cu celelalte legume.

Nici mie nu-mi dadeau pastilele de intreruperea lactatiei fara reteta.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc mult fetelor.. acum sa sper ca o fi numai de la tipat si plans si n'o fi vre-un virus..daca la inceput credeam doar ca e ceva asa ...dar ma intrebam totusi ...acum am cateva ganduri in plus..om vedea...
vroiam sa ma mai lungesc cum o fac eu deobicei caci stefy papase si a adormit.... am crezut ca reusesc sa stau si eu linistita mai mult de 5 min..dar nu am eu sansa asta... s-a trezit cu mai multa energie..desi afara e cam inourat..am zis si eu ca...vroiam sa va spun ca am avut niste zile f. frumoase de liniste si relax,dar...

vreau totusi macar sa urez tuturor copilasilor care au mai pus o lunita in plus la multi ani

va pup

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Amy26
la cate zile ii pot da lui Iustin sa pape ou?

Daca ati introdus carnita,ii poti da si galbenus de ou (incepi treptat cu cate un sfert),o data la 2-3 zile.

*****************************************Miha papa-tot
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

da,am introdus carnitza de 1sapt....deci asa treb sa procedez...multam frumos

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
amy, eu stiu ca oul (galbenusul doar) se incepe cu un sfert apoi jumate, apoi treisfert si de abia apoi se introduce un galbenus intreg. eu ii dau iasminei o data pe sapt un galbenus de ou. felicitari pt primele cuvinte!!

BB,mersi pt raspuns si pt.felicitari!
IASMINEI

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

BB, merci ca intrebi de mine! Ma tragi de urechi, ca altfel sar raspunsul. Sunt mereu in stres, u stiu ce-i cu mine. Plus ca-s suparata, a murit cineva din familie care-mi era tare-tare drag... Dar sa nu incepeti cu condoleante, ca si ea ne-a interzis plansul, nu vrea sa fie nimeni trist! Deci incerc sa ma gandesc ce femeie faina si puternica era si ce-mi placea sa stau cu ea de vorba.

Intreba cineva de produse ptr bb: Weleda sunt ffff bune, dar scumpute. Iar dintre cele "ieftine" tot asa stiu ca Bubchen sunt foarte bune. Eu cumparasem la Jasmina o carticica cu tot felul de teste a produselor pentru bb si Bubchen avea rezultate excelente. Penaten avea rezultate f proaste, insa acum au o noua linie si am impresia ca si ea este foarte buna: Penaten® Baby Soothing Naturals™.

AncaD eu nu am luat la Jasmina nici o pastila. Sanii mi-au fost tare plini cand am intarcat-o, parca aveam pietre in ei. Am purtat sutien cat mai strans, bea ceai de salvie (doua cani o singura zi ar trebui sa ajunga), asta taind lactatia. Si daca ai impresia ca e muuult lapte, da putin cu mana afara, cat sa-ti treaca disconfortul. Sa nu cumva sa te mulgi si sa nu scoti prea mult lapte afara, ca asa mentii lactatia!

Restul am uitat totul...
Ah! Petro, eu nu am pasaport romanesc, de aia tac ca melcul. Oricum, aici copiii ori au pasaport propriu (cei mai putini) ori sunt trecuti in pasaportul parintilor fara poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare tuturor!
La multi ani micutzilor sarbatoriti astazi,sa creasca mari,sanatosi,mintosi si banosi!!!
ANCAD,eu nu am luat nicio pastila si stiu de pe la topicul mamicilor aspirante la bebei ca nu te joci cu Dostinex-ul sau pastile care au oarece treaba cu prolactian...Am oprit lactatia cum spunea si ADINA,cu un sutien f strans sau am legat bine o fasa elstica peste sani vreo 2 zile...La mine a dat randament si oricum nu as fi luat tratament hormonal pt asa ceva.
Acuma...am si eu o intrebare.Pediatra Dariei este plecata din tara si tin legatura cu asistenta ei care m-a bagat de tot in ceata...Eu iidau fetei sa pape asa:dimineata piure de mar copt cu suc de mere+morcovi,la masa urmatoare piure de legume si aici intervine dilema...Asistenta zicea sa-i dau dupa piure de legume supa in care au fiert,dar e normal ca la 4 luni si jumatate sa-i scot 2 mese de lapte in aceeasi saptamana???Nu e cam devreme totusi?Mamicile cu bebei mai mari,voi ce le mai dadeati la 4 luni si jumatate sa pape?Maine i-as baga in piureul de mar copt si o rondea de banana,ce ziceti?Branzica mi s-a spus sa o introduc la 5 luni,iar de sapt viit pot sa-i bag si carnita in piureul de legume...Asta(carnita) se da zilnic???Habar nu am ce sa fac...
CREEM,multumesc de raspuns,am insa niste nelamuriri si as vrea sa iti trimit un PM,se poate???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PETRO,sigur iti trebuie pasaport.
LAVI,cu ce crema pt protectie solara ai dat-o pe Iasminica???Mai bronzolitelor,sunteti de invidiat...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput