Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vreausi eu sa va intreb ceva,de 2 saptamani nu o mai alaptez pe Maria,nu a mai vrut ea si nici lapte nu prea mai era,nu am luat nimic sa opresc lactatia ptr ca am crezut ca nu este nevoie dar de 2 zile imi simt sanii cam plini si incep sa doara.Voi ce ati luat sa opriti lactatia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valik79 spune:

Nici nu am salutat:Sa aveti o zi frumoasa si insorita!
Si acum celor care azi mai adauga o lunita.Sa fiti cuminti, sanatosi si voiosi si sa aduceti numai bucurii si impliniri parintilor vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Buna,
ce mai faceti?va rog,am si eu o legata de diversificare...la cate zile ii pot da lui Iustin sa pape ou?
va intreb,deoarece dr. mi-a recomandat sa introduc galbenusul de ou insa nu mi-a zis cat de des ii pot da....
azi am facut vaccinul ,a plans mult...ca niciodata,l-a durut si m-a durut si pe mine sufletul cand il vedeam asa...probabil unde ne da si cel de-al doilea dintisor a contribuit la criza asta de plans....
la 6 luni noi stam cam asa:7.900gr/73 cm/circumf.craniana 45/fontanela se inchide f. bine....mie mi se pare cam slabut,insa dr. a zis ca e k;
Voi ce parere aveti?BB vostri cum stau cu greutatea?

eu sunt f. stresata,sambata avem botezul....mai avem anumite detalii de rezolvat si tot am impresia ca nu o sa terminam la timp....plus comentarile din jur(de multe ori rautacioase)...ma innebunesc....in fine,trecem si peste asta...puiul sa fie bine si nu mai conteaza nimik.

acum o sapt. a zis ma-ma de 2 ori,m-am bucurat f. mult....acum de vreo 3 zile o tine intr-una cu ta-ta ta-ta....iar tati nu-si mai incape-n piele de bucurie
la toata lumea.

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna ziua!

Nu mi-a raspuns nimeni :(. Se da piure de spanac la bebe de 5 luni? Cum se prepara?

ancadragoman, eu am luat dostinex, la recomandarea ginecologului. Sunt 2 pastile, se iau la 12 ore sau la 24. Eu le-am luat una la 24 ca mi-au dat dureri de cap (si ca sa fac o gluma cred ca m-au luat cand mi-a cerut farmacista pe ele 600 de mii lei) :)))

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Vreausi eu sa va intreb ceva,de 2 saptamani nu o mai alaptez pe Maria,nu a mai vrut ea si nici lapte nu prea mai era,nu am luat nimic sa opresc lactatia ptr ca am crezut ca nu este nevoie dar de 2 zile imi simt sanii cam plini si incep sa doara.Voi ce ati luat sa opriti lactatia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

eu am vrut sa cumpar un med.ptr suprimarea lactatiei(nu-mi amintesc cum se numeste) insa fara prescriptie medicala nu au vrut sa-mi dea la farmacie....la dr.nu am mai ajuns...asa ca am recurs doar la comprese cu apa rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salut!
oana, produsele bubchen se gasesc peste tot inn bucuresti, in supermarketuri, farmacii, magazine maimici, parerea mea este ca sunt absolut banale, mediocre chiar, o sa vezi si diferenta de pret dintre ele si weleda, ceea ce spune ceva. bubchen se invart ca pret in jurul celor de la johnson, nivea, sanosan.
sufletdeinger, eu stiu ca spanacul nu prea e recomandat la copilasi asa de mici, din cauza continutului mare de nitrati, transformati ulterior in burta in nitriti. tin minte bine chestia asta de la diversificarea ilincai, am discutat si noi la cirese de mai-iunie despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gill - gata, nu mai dau nici un fel de sfat, nu mai recomand nici un produs . Asa am facut si cu uleiul de masline ...

logam - da, stiu care-i procedura cu iesitul din RO. Deja am dat la facut certificatul in RO ... cu procura mamei mele. Era doar de curiozitate chestia cu pasaportul la bb ... dar m-a mai interesat, se pare ca e valabil titlul ala de calatorie de care ziceam.

sufletdeinger - aici spanacul e recomandat dupa 6 luni ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

[quote]Originally posted by SufletDInger

Buna ziua!

Nu mi-a raspuns nimeni :(. Se da piure de spanac la bebe de 5 luni? Cum se prepara?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

eu nu i-am dat spanac ca atare..mai pun din cand in cand..(azi e spre ex, a 3 a oara)..cate o frunza atunci cand ii fac supa de legume.

vai de mine...atat costa pastilele pt intreruperea lactatiei?????brrrrrr..compensat nu se da?;);)

eu tot planific cum sa fac ca la sf lui august sa termin cu alaptatul.
dupa 7 luni, voi scoate si sanul de la ora 18...si voi inlocui cu branzica.
oricum, asta sa fie cea mai mica problema, eu sunt ffffffff multumita ca am lapte si ca bb il papa. acum doar o masa de supliment mai are, cea dinainte de culcare, si anume 120 ml.in rest, numai san.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

eu nu i-am dat sa pape pana acum,mai astept...probabil dupa 7 luni o sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

Piure de spanac
Se spala spanacul pana apa iese curata, se scot coditele si se lasa sa se scurga. Se fierbe inabusit in zeama lui sau in bain-marie. Se toaca pe un fund de lemn. Se poate "imbogati" cu o bucatica de unt/ulei de masline/galbenus de ou.Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie. Eu am pus si un pic de usturoi,cand am facut pentru Robert.

Spanacul nu va fi consumat reincalzit.

*****************************************Miha papa-tot
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput