Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau dr mi-a spus sa iau no-spa pana la 6/zi si sa stau linistita in pat cand a fost maro, mai problematic a fost cand era rosu dar la tine nu e cazul, stai linistita. Si eu mai am din cand in cand firicele maronii ca niste cheaguri dar doctorul mi-a spus ca nu e nici o problema.
kllemi o saptamana de sarcina are la fel de multe zile ca orice saptamana, adica 7 .
Mimihoo despre testul de amnio iti pot spune ca mie mi l-a recomandat geneticianul dupa ce am avut anul trecut o sarcina cu probleme iar doctorul meu mi-a spus ca el imi face daca vreau dar numai cu recomandare scrisa de la genetician, ca el nu isi asuma riscul sa pierd sarcina in urma interventiei. Asa ca n-am insistat, TT mi-a iesit bine si daca nu iesea nu stiu daca m-as fi repezit sa -l fac, mai ales ca la eco e totul bine cu fetita mea.

22+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau eu de 40 am luat dar pt ca asa am cumparat de la farmacie,pana sa ziceti voi nu am stiut ca este si de 80 ca la farmacie nu m-au intrebat.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

clau eu am facut calculul in functie de ce mi-au spus ei nici decum dupa capu' meu, acum patru sapt mi-au spus ca sunt in 12 sapt. dupa calculele normale de sapt trecute acum trebuia sa fiu in 16, dar dr. mi-a spus ca sunt in 18 si atunci am ramas socata si de-aia spun ca nu mai inteleg nimic, iar tot ea mi-a spus ca o sapt. de sarcina este mai mica decat o sapt normala.......nu mai stiu ce sa mai cred.....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Klemi m-ai ametit de tot.nu inteleg ce ti-a zis dr ta.

Fetelor plec la cursuri.Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi mult Andreea and, sa dea Domnu Dumnezeu sa fie asa cum spui tu, insa azi tot va trebui sa ies din casa si o sa fac un pic de efort ca merg la facultate sa dau un examen care tine vreo 2-3 ore asa ca va trebui sa stau in fund ceea ce nu prea s-a mai intamplat in ultima luna. Ma gandeam ca poate au aparut sangerarile de la iesirea mea ieri din casa, am vazut ca e rumos si am plecat o jum de ora la un magazin de langa noi, binenteles cu masina, insa acolo am stat ceva timp in picioare. mi-e sa nu agravez daca merg la facultate insa nu as vrea sa mai ratez inca un examen.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Klemi imi pare rau nu stiu ce sa zic de interpretarea medicilor, e ciudat dar pana la urma tot dupa ei trebuie sa te ei.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Fetele am fost iar la toaleta sa vad daca a mai aparut secretia si se pare ca mai sunt doar ici colo cateva firicele maronii care cred ca sunt sange , off sper sa nu inceapa iar si sa fie doar din cauza ca se ridica placenra, sper din tot sufletul.

Clau_geo, iei cumva Utrogestan intravaginal? Daca da, de acolo sunt "chestiile" verzi/galbui din secretie.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

iau pe gura utrogestan, dar uite am vorbit acum cu dr si mi-a zis sa fac in fund un nospa si un scobutil si diseara sa iau iar. Maine dimineata merg iar la control. Off.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Stai cumintica in pat si urmeaza sfatul medicului. sa treaca si tinem pumnii pentru maine la control.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Andreea_and, multumesc! deci geneticianul propune,mda, mi se pare logic. dr. meu nici TT nu m-a lasat sa-l fac, ca a iesit bine DT.

21+

Mergi la inceput