Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

zambetmic, eu am gasit in sellgros niste chilotei acre nu au nici o cusatura, nici elastic sus, sunt foarte subtirei si ffff comozi, nu ai cum sa-i simti pe tine.... sunt si normali si tanga, toate culorile, albi, negri, roz, bleu.... nu stiu cum se numesc, dar cand ajung acasa ma uit si iti spun maine. Nu sunt pusi pe umerase ca toti ceilalti chilotei, sunt in niste pungute.... hai ca ma uit cum se numesc si o sa fie mai simplu sa-i gasesti....

19+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Fetele am fost iar la toaleta sa vad daca a mai aparut secretia si se pare ca mai sunt doar ici colo cateva firicele maronii care cred ca sunt sange , off sper sa nu inceapa iar si sa fie doar din cauza ca se ridica placenra, sper din tot sufletul.

Andreea and mersi frumos sper sa am bafta si la examen si sa se rezolve si cu sarcina. Tu cand ai sangerat ce ai facut?

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Vazut poze de mamici super frumoase, Nerantula si AndreutaC! Nerantula imi place mult rochita ta, de unde ai luat-o?

22+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva, zi-mi si mie ce se intimpla in Bucuresti ca tare m-ai facut curioasa. Tocmai ce m-am intors de acolo, si sincer, nu am vazut ca se intimpla mare lucru, in afara de fitze si smechereli. Pot sa-ti spun ca am stat cam 14 ani in Bucuresti, iar de 8 sint plecata, si de cite ori vin 'acasa' - cu toate ca e impropriu spus, nu mi se pare nimic deosebit. Dimpotriva, abia astept sa plec. Daca as putea mi-as lua familia si toti prietenii de acolo si m-as muta in sudul Frantei!

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Zambet mic eu am vazut chilotei tanga fara cusaturi in magazinul Victoria la etajul 4 in fata lifturilor. Incearca acolo.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

zambetmic,Sunt indecisa, dar acu' ca zici parca imi amintesc niste experiente destul de neplacute povestite aici dupa TT.
piolica, m-am uitat putin la poze, sunt tare dragutze. Foarte interesanta este cea cu urma de ...piciorus. mi-l pun pe al meu sa-mi pazeasca burta :-))
Abia ieri am vazut burta tresarind la miscari. mi s-a parut tare haios.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau si eu avut secretie maronie de-a dreptul si am fost la dr imediat dar acolo totul era ok,nu se vedea nimic.Am primit indicatie sa iau 3 no-spa pe zi.Am luat pana acum ca de cateva zile nu mai iau.Nu te speria,desi si eu am fost sperita uite ca nu era nimic si sunt sigura ca nici la tine nu e dar poate sa-l suni pe medic si sa-i spui nu ar fi rau!

Piolica
eu te intelg cu Romania,si eu as pleca maine daca as avea unde si unde sa am aceeasi situatie ca aici dar din pacate nu am unde,dar te intelg,nu vad nimic bun in tara asta!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

clau ti-am vazut pozele, sunt super, ai o burtica foarte frumosa, sa fiti sanatosi amandoi
cu toate sa fim sanatoase si tot nu mi-ati raspuns si mie la intrebare, cate zile are o sapt de sarcina?????

18+

Mergi la inceput

Musette, Klemi multumesc frumos. Am sunat la dr mea insa cred ca in operatii sau consultatie ceva ca nu mi-a raspuns. de regula cand nu imi raspunde imi da bip cand poate si o sun eu, daca nu mai incerc eu.
de care no spa ei Musette? ca eu iau 2 pe zi de nospa forte de 80 mg.

21+

Mergi la inceput

Klemi din cate stiu eu o saptamana de sarcina are 7 zile si o luna de sarcina 5 saptamani. Poate ca tu facusei calculul pt data ovulatiei si nu pt data ultimului ciclu si de aici a aparut dif de 2 saptamani.

21+

Mergi la inceput