ODISEEA SLABITULUI
Raspunsuri - Pagina 19
lilina spune:
neataza
raportez 61,8 kg deci allmost 2 kg pierdute....of ,abia astept sa scad sub 60, de muuult nu am mai avut atata
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Miky_Ria spune:
Multumesc Tatiana, ai dreptate cu masa de seara! De azi incep sa fac cum spui tu, desi de la fructe mi se face o foaaaaaaameee.... dar incerc cu legume. Sper sa reusesc, pt ca ii dau si la puiutz sa pape si ma ispiteste tare, ca fetita mea mananca incet si eu ma plicti pana mesteca ea .
Azi dimineata inainte sa vin la servici, mi-am cumparat lapte slab si cereale fitness, deci ma fac cuminte!
Cand beau, beau apa plata sau cafea, in rest nimic altceva! Doar ca eu nu prea beau,trebuie sa ma autoeduc, pt ca oricum stau cu sticla de 2 litrii langa mine!
Spor la slabit fetelor, si sa fiti "cuminti"!Cate ola toata lumea!
Oana_G spune:
Buna dimineata!
Fetelor mersi ptr incurajare. Ar trebui sa ma simt si, sa fac ceva cu kilele mele. Am aminat pentru miine verzaturile, asa ca...
Ieri, miercuri fiind, am zis ca o fac cum trebuie (dieta). Insa, cum Elena a dat de pap inghetata, hop si eu>Si am mincat o portie mare-mare. Iar acasa ajunsa, am papat, tot de dieta, vreo 6 polonice cu fasole. E la dieta fasolea uscata, nu?
Stiti ce rugaminte am la voi? Sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca incep cura cu verzaturi. Am auzit de liv. Si parca mai era ceva. MS. Ms.
Oana si Andra (21.10.2005)
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by olim
tatiana, merit si eu cativa ca nu ma pot lasa de cola
asteptam lista,a sa paote ne apucam de treaba serios, cand om vedea purceii in dreptul numelui, ce ziceti?
bun venit tuturor celor noi, si la cat mai multe kile date jos
o noapte excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Oli, asta e, la tine bataitza e degeaba, ca esti fara leak ..macar sa bei fara calorii..
Si eu astept listutza ..dar de fapt eu trebuie sa o fac ...nu am scuza...de fapt am fost si sunt prinsa cu pregatirile de nunta....dar maine, cel tarziu sambata colectez informatiile...voi puteti sa raportati...dk e ceva strig cine ce nu a dat la apel
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by lilina
neataza
raportez 61,8 kg deci allmost 2 kg pierdute....of ,abia astept sa scad sub 60, de muuult nu am mai avut atata
super super pt -2kg .....si eu ziceam la fel ca nu ma mai vad sub 60 si uite ca se poate...
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Miky_Ria
Multumesc Tatiana, ai dreptate cu masa de seara! De azi incep sa fac cum spui tu, desi de la fructe mi se face o foaaaaaaameee.... dar incerc cu legume. Sper sa reusesc, pt ca ii dau si la puiutz sa pape si ma ispiteste tare, ca fetita mea mananca incet si eu ma plicti pana mesteca ea .
Azi dimineata inainte sa vin la servici, mi-am cumparat lapte slab si cereale fitness, deci ma fac cuminte!
Cand beau, beau apa plata sau cafea, in rest nimic altceva! Doar ca eu nu prea beau,trebuie sa ma autoeduc, pt ca oricum stau cu sticla de 2 litrii langa mine!
Spor la slabit fetelor, si sa fiti "cuminti"!Cate ola toata lumea!
bmiky
cerealele fitness dimineatza sunt f bune...au si vitamine&minerale....iar cu apa, e bine ca te autoeduci...ca e important sa bei lichide ...eu cand ies cu bebe afara arunc in cosul caruciorului sticla de 2l si ma intorc cu 2 guri ramase.Plus ca merg aproape zilnik 2-3 ore pe jos
mie de foame imi tin bananele, nu tin cont ca au mai multe calorii dintre fructe...pt ca decat o farfurie cu mancare gatita seara...mai bine 1 banana...la fel si pere, mere.Mai rontai si fructe crude uscate:nuci, migdale(dar crude, nu prajite).
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Oana_G
Buna dimineata!
Fetelor mersi ptr incurajare. Ar trebui sa ma simt si, sa fac ceva cu kilele mele. Am aminat pentru miine verzaturile, asa ca...
Ieri, miercuri fiind, am zis ca o fac cum trebuie (dieta). Insa, cum Elena a dat de pap inghetata, hop si eu>Si am mincat o portie mare-mare. Iar acasa ajunsa, am papat, tot de dieta, vreo 6 polonice cu fasole. E la dieta fasolea uscata, nu?
Stiti ce rugaminte am la voi? Sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca incep cura cu verzaturi. Am auzit de liv. Si parca mai era ceva. MS. Ms.
Oana si Andra (21.10.2005)
dintre dulciuri inghetata are printre cele mai putine calorii...dar sa nu exagerezi
E bine sa iti procuri liv si eu mai iau supradin efervescent ca isi face efectul rapid.In general minerale&vitamine trebuie sa adaugi in perioada asta.
Succes!!!
aaa si f important..chiar dk nu iti va mai fi foame...adik daca iti va disparea senzatia de foame...sa papi masa....pt a evita ametelile
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
Miky_Ria spune:
In primul rand: felicitari Liliana si Tatiana, sunteti cele mai ambitioase si cele mai cuminti! Succes in continuare!
Tatiana, multumesc de sfaturi si incurajari si iti doresc sa fi cea mai fericita mireasa si sotie! Sunt sigura ca vei avea o nunta asa cum iti doresti!
Eu ieri am fost cuminte doar cat am fost la lucru: am papat doua portii de cereale cu lapte, ca nu am apucat sa ies sa imi iau si altceva de mancare, iar cand am ajus acasa si am terminat de gatit..... nu stiu ce ma fac?! Ma loveste sentimentul de vinovatie, DUPA ce ma indop de parca n-am mancat de 3 zile. Si ma simteam atat de usoara pana sa mananc..
Asa mi se intampla mereu: tin dieta in fiecare zi, pana ajung acasa si seara dau cu batu-n balta.
Raportez meniul pe azi: dimi, cereale cu lapte; la pranz, piept de pui afumat fara paine sau altceva; seara...... incerc cu banane si o las pe fica-mea sa pape singura, chiar daca o sa strang o ora dupa ea! Doamne-ajuta ca e tare greu cu ambitia asta.
Rugaminte: avand in vedere ca nu pot tine o dieta stricta din cauza programului, imi voi raporta meniul si sper sa imi spuneti daca ceva nu e bun! Daca aveti sugestii....
Multumesc si va doresc o zi frumoasa!
lilina spune:
buna
sunt tot in "slabire"...am o ambitie de fier
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Miky_Ria
In primul rand: felicitari Liliana si Tatiana, sunteti cele mai ambitioase si cele mai cuminti! Succes in continuare!
Tatiana, multumesc de sfaturi si incurajari si iti doresc sa fi cea mai fericita mireasa si sotie! Sunt sigura ca vei avea o nunta asa cum iti doresti!
Eu ieri am fost cuminte doar cat am fost la lucru: am papat doua portii de cereale cu lapte, ca nu am apucat sa ies sa imi iau si altceva de mancare, iar cand am ajus acasa si am terminat de gatit..... nu stiu ce ma fac?! Ma loveste sentimentul de vinovatie, DUPA ce ma indop de parca n-am mancat de 3 zile. Si ma simteam atat de usoara pana sa mananc..
Asa mi se intampla mereu: tin dieta in fiecare zi, pana ajung acasa si seara dau cu batu-n balta.
Raportez meniul pe azi: dimi, cereale cu lapte; la pranz, piept de pui afumat fara paine sau altceva; seara...... incerc cu banane si o las pe fica-mea sa pape singura, chiar daca o sa strang o ora dupa ea! Doamne-ajuta ca e tare greu cu ambitia asta.
Rugaminte: avand in vedere ca nu pot tine o dieta stricta din cauza programului, imi voi raporta meniul si sper sa imi spuneti daca ceva nu e bun! Daca aveti sugestii....
Multumesc si va doresc o zi frumoasa!
bmiky
Miky, nici eu nu am o dieta exacta, pt ca nu pot, insa mananc in cantitati moderate alimente permise...alate, fructe, cereale, supe, lactate degresate...si din alimente interzise...gust
Si aplic o regula...nu mananc pana ma satur ci pana scap de senzatia de foame.Procedez asa, chiar dk e vorba de o masa cu salata, gratar etc.Pt ca inainte de sarcina imi spuneam ca salata am voie oricat, gratar la fel, supe, fructe etc....si nu slabeam cine stie ce,
E, acum dupa nastere adopt regula asta si functioneaza.
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg