Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (290)
Raspunsuri - Pagina 8
asteryaro spune:
Fetelor, va multumesc mult pt. incurajari.
Sincer... mi-e rusine de comportamentul meu.
Din pacate, nu este nimeni apropiat cu care sa-l pot lasa pe Razvan 2 zile, nici macar vreo 6 ore... si asta este destul de rau.
O sa ma straduiesc sa ma regasesc, cumva, nu stiu cum acum...
Inca o data, va multumesc mult ca ma intelegeti.
O iesi el soarele si pe strada mea...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
silvi_2005 spune:
Cristina e tare rau ca nu ai cu cine sa il lasi macar cateva ore, esti in aceasi situatie cu mine atunci. Nu are de ce sa iti fie rusine, este f normal sa ai nervii intinsi cateodata, nu cred ca este mamica care sa nu fie asa decat daca are 2 bone si femeie in casa probabil.Profita macar de timpul in care il lasi la cresa sa te plimbi sau sa faci o sedinta de cosmetica, asta te relaxeaza f bine. Si uite vine we, noi cand suntem obo evadam in trei undeva, cu spatiu liber mult sa se poate manifesta si obosi piticul. Cred ca urla piticul tau si toti de varsta lui pentru ca nu pot inca verbaliza starea de nervi inca nu se stiu certa ca noi , incerca sa il ignori cand face asa, nu tipa inapoi ca stabiliti un dialog asa. Cand tipa Alain si o face si el destul de des, il privesc incruntata si ii intorc spatele, pana nu vb frumos sau vine sa ceara putic, i-am zis de 1000 de ori sa nu tipe ca nu e voie si tot il apuca. Ma mai scoate si pe mine din sarite si il repezesc ca nu rezista nimeni....crede-ma dar e ok, e varsta, mai avem o jumate de ani si scapam, cel putin asa scrie in carti ca se mai cumintesc...sper sa fie asa.
Giova mortal Marcolino cu starile de nervi, cred ca isi incearca limitele acum, sa vada pana unde le merge. Noi de cand l-am mai strunit pe Alain sta de manuta cu noi cat de cat si asta e marele progres.Ma enerveaza la cumparaturi ca nu mai vrea sa stea in cos si pe jos face ravagii fac marathon in tot magazinul, nu pot face cumparaturile asa.
Azi afost ok din nou, putin de tot a plans cand l-am lasat mai mult ca era nervos ca au fost in ceva camera de joaca cu piscina de bile si tot felul si erau desculti toti copilasii sa nu alunece si lui nu ii place fara sosete
Am uitat sa va zic ca i-amluat Danao pena la urma si il bea dar sunt dezamagita de compozitie ca are numai 16% lapte si restul e suc pe baza de concentrat de fructe o prostie deci pana la urma. Imi mananca extraordinar de rau, azi l-am tinut intentionat nemancat pana la 12 ce am sosit si a mancat un cremvusti si jumate si a baut o sticla de danao, atat Nu vrea iaurt, nu vrea banana, nu vrea painita cu unt si sunca, ma dispera cu gustarile copilul asta. Sper de cand ii dau siropul sa manance mai bine ca disper.
PS Ma cam enerveaza filmuletul ala cu pampers ca imi tot blocheaza mesajul si la cat de greu imi merge mie netul....imi ia mult sa scriu un mesaj.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
mirela10 spune:
ASTERY,imi pare tare rau sa aud ca esti asa deprimata.stiu ca s-au adunat atatea in ultima vreme...nu stiu cum te-as putea incuraja,decat sa speri ca dupa nor vine si soare.pupici multi si o imbratisare calda de la noi.
ALY,ANASOL,cum va descurcati sa va impartiti intre cei doi copii.ca mie deja imi vine sa-mi smulg parul din cap.dani ar vrea aceeasi atentie dinainte de a se naste andrei si ma simt asa de aiurea ca mai tot timpul sunt cu bb in brate,ii dau sa suga cand el vrea sa facem ceva.
nu-i place cand plange andrei,mai ales la baita seara urla amandoi odata.aseara a vrut sa-i dea cu peria in cap,apoi cu palma.e sie el in perioada de rautate si eu nu am acum rabdare cu el.mi-e groaza cand va pleca mama luna viitoare.dani inca nu mananca singur,face NUMAI in pampers si inca are suzi la culcare.deci e un bbeloi mai mare...
ieri ca o mama nebuna ce sunt am scos copilul afara si are numai 4 zile,dar l-am plimbat mai mult cu masina,am zis ca sa iesim cu dani si noi,nu numai mama,sa se simta si el bine...
va las ca imi maraie bbele,care vrea numai tzitzi si in brate...
pup pe toata lumea si ma scuzati ca nu nominalizez
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Cristina, Silvia doamne ce rau e sa nu avem pe nimeni care sa mai stea cu copiii cand simtim ca o luam pe ulei.
Mama tot insista sa-l las la ea, dar nu pot. daca aveam pe cineva in oras ne era si noua mult mai usor, dar asa....ne incearca la maxim.
Mirela greu iti este si tie, nu vine soacra dupa ce pleaca mama ta?
Mi-am luat si eu masina din service, am fost cu treaba si acum sunt cu piticul acasa ca ne-a prins o ploaie. Tocmai azi...cand mi-am spalat si eu geamurile. Noroc ca in partea asta de oras nu a udat, asa ca...daca cumva incepe, sunt pe faza si trag roletele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
andiaroro spune:
Mirelush-sa-ti traiasca baietii!
Cristina-fruntea sus! ne-a ajuns oboseala si e normal sa mai dam si rateuri. Ordin: lasa treaba in casa si programeaza niste masaje, un film , o carte....orice iti place -cat e Razvan la cresa-io am o lista luuuunga(in cap, bineinteles) cu traznai de facut la care tot visez, da', din nefericire pt mine, sunt la serv cat e Alex la cresa, asa ac, te rog frumos, razbuna-ma tu! du-te si fa-ti nitel de cap!!!! o sa vezi ca apoi parca lucrurile se mai "lumineaza"...
Miha- si pe tine vroiam sa te "cert" nitel...prieteneste si din aceiasi barca(daca imi permiti): Tudor e un dulce si un curajos- priveste cu mai mult optimism viitorul... sunt milioane de copii cu pb respiratorii si in cele mai multe cazuri:trece. Habar nu am cum sa-ti spun: te simt speriata! stiu si de de ca am fost acolo, stiu ce inseaman asa vezi cum se chinuie sa respire conectat la aparate si cu tot felul de senzori pe la maini si al picioare, dar eu sunt convinsa ca va fi bine, asa ca capul sus si cat mai multe zambete..iar parerile cu nedusul in colectiviate sunt destul de impartite..ma rog, cred c-am fost stangace si n-am reusit sa spun tot ce vroiam...
Giova-poate e mai bine asa. Faci practica la "carma" unei gradinite pe banii altuia...utilizezi experienta cand va fi vb de banii tai
acu tr sa plec ca e ultima zi cand umblu aiurea ca de luni revine Alex la tanti a lui ai am scapt si io de plimbari ....
pupici tuturor si we insorit, aici taman dadu o bura si io aveam planuri mari!!
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
Noi azi de la gradi am mers in Selgros dupa tenesi. Aia din mall tare urati sunt (aia de baieti) si costa si dublu. doar firma e de ei, dar nu ma asteptam ca coccodrillo sa faca asa tenesi urati.
Pe urma acasa, am iesit numai la ora 19 pe terasa la Flora, la o papica si pe urma pe o alta terasa la un suculet. asa ca a profitat marco din plin de Bega , in care era sa faca si baie.
Ana va si va asteptam mai des pe aici.
si weekend fain.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
mirela - cum ma descurc cu 2 copii? d-ne dar io nu ma descurc nici cu asta mic, io nu-l tin pe dav acasa, acum e la mama, azi ma duc si-l duc la soacramea 2 sapt, apoi iar la mama vreo 2.............io o iau razna cu asta mic care la fel vrea numai brate si tzta si mai am si o rana la una , de ma pis pe mine cand il pun sa suga, si bineinteles ca nici nu prea suge la ea,,,numai mi-o nenoroceste si dau cu garmastan la greu si degeaba, asta-i tzatza cu probl din care nici dav nu a vrut sa suga..........niste colici care ma omoara......si un copchil care da din mainei si din picioare la greu , cred ca o sa-i leg mainile ca ma face cu capul, ma loveste numai in sanul asta cu probl.........acu mai are si conjuctivita....il dau cu kanamicin....buricul i-a cazut aseara.....iar la fund fff putin s-a vindecat in rest carne vie......
mi-a zis dr sa-l spal si cu apa de la taratza, mai incerc si asta...........dar oricum in curand o sa auziti de mine ca m-am internat la spitalul 9.....asta e spitalul se la socola de nebuni........vai de curul meu ce mai am de tras macar pana la vreo 4 luni..........mi-o trebuit 2 copchii
mirela- stai linistita ca si io l-am sco de la 9 zile cu carutzul si inca vreo 2-3 ore pe zi, dar ce sa fac innbeunesc in casa si plus ca afara nu prea plange..........io il scot in curte in carutz.....
Biancas spune:
Neatza buna la .
Eu singurica deocamdata acasa, baietii si Sandra au plecat la tara la strabunica sa o ajute la una alta. Astept sa se faca ora 12 sa merg la cursuri. De vomat nu a mai vomat Dani,l-am dus la cabinet si cica ar avea faringita. I-a dat Ospen si Tussin. De mancat e in greva foamei, ieri seara nu a mancat absolut nimic, iar aseara a baut 50 ml lapte. Azi dimineata s-a trezit la 7 si a baut o sticla de lapte, si inainte sa plece l-am prostit cumva sa manance o jumatate de felie de paine cu Almette. Tare incapatanat copil am,daca spune ca nu mananca poti sa stai si in cap ca el nu mananca. Ii plac desenele "Power Rangers" de pe Jetix si i-am spus ca daca nu mananca stingem TV...si a preferat sa nu se mai uite la desene decat sa manance. Cum deschide ochii zice "Cauta jetix" si " pune anders"(power rangers)(Sandra l-a innebunit cu serialul asta, il chema la ea in camera seara si se uitau impreuna la TV). I-a cumparat ieri Nelu de la Metro una dintre figurine...cu ea doarme, cu ea sta, e innebunit dupa personajele astea. Nu ar fi mare problema...doar ca personajele astea se cam bat in serial sa apere lumea de rau si sa vedeti copilul meu ce miscari de karate a invatat si cum ridica el piciorul si loveste si cum striga "fota mitica" (ca apara forta mistica"). Pana isi revine cu mancatul am zis ca il mai las sa se uite dar dupa aia....scoatem jetix-ul de pe toate TV-urile , nu de alta dar cu Sandra am avut la un moment dat o problema...avea vreo 4-5 ani, se uita la desene (tot pe jetix) si statea oe o minge dinaia mare cu coarne pe care sari. Si la un moment dat a luat o foarfeca si a implantat-o in minge. Normal ca mingea s-a spart si chiar a fost scumpa la vremea aia ( am dat vreo 300.000 pe ea si nici nu se gaseau in toate magazinele ca acum) sa o sparga copila mea intr-un acces de furie. Dupa faza asta a avut interdictie ani buni la canalul Jetix.
V-am povestit astea sa stiti si voi ce am patit din cauza unor "banale" desene animate cam agresive.
De luni Dani va merge in alta grupa la cresa, in grupa copiilor putin mai mari pt ca a avansat ( avansat inseamna la ei a se putea intelege mai bine cu copii si a nu mai folosi pampers). Deci va fi dificil iar pt ca , cu toate ca e aceeasi cladire sala de grupa , educatoarele si copii nu sunt aceeasi. E ca si cand o luam de la inceput. Sunt tare curioasa ce va face si cum se va acomoda, dar daca va suferii prea tare iar prefer sa stea cu picii decat sa il chinui iar. La grupa asta vor face alte activitati fata de ce faceau dincolo. In luna iulie cresa va fi inchisa o luna, dar nu e problema ca soacra-mea se pensioneaza asha ca am cu cine sa il las.
Cristina sper sa gasesti puterea sa iti revii, mai ales ca eu te stiam o fata puternica, o luptatoare in viata asta. Sper sa depasesti momentul cat mai repede, cred ca la toate la un moment dat ni s-au innecat corabiile si nu vedeam calea spre mal.
Maraki pai socrii iti spun ca mananca ca sa il lasi la ei caci probabil stiu daca iti spun ca nu mananca nu il vei mai lasa. Si Dani cand merge la socrii mananca haotic si toate prostiile ( un pic de dinaia acum, un pic de dinaia peste o ora si tot asha) cu toate ca le-am spus ca are program de masa. Dar daca copilul e fericit la ei si cu ei...de ce sa ma stresez eu cand si cum ii da sa manance. Principalul ca mananca, rade, e vesel si fericit in compania lor. Pana la urma asta e cel mai important nu cat si ce mananca.
Miha...ce fain ca va faceti casa
Mirela...dupa cate tin minte la voi in Spania numai 4 luni se dau pt ingrijirea copilului. Daca mama ta pleaca peste o luna cine te ajuta cu copii? Pe Dani nu il mai dai la gradi?
Giova Ti-ai schimbat cantarul? Am vrut sa mai adaug atunci dupa ce el schimbi sa il incerci si daca la tine arata 74 kg si la Marco 24 kg sa il cumperi ca e bun. (faza rasuflata in momentul de fatza, dar poate o gluma buna atunci).
Dana, tinem pumnii sa ai bafta la examen , de azi intr-o sapt incep si eu.
Bombo la printesa dulce si frumoasa. Ce burtica mare ai.
Ali am vazut pozele cu micul crestin tare frumusel e . la nora mea.
Deja am pierdut sirul povestilor si nu mai stiu la cine ce am scris. Asa ca daca am uitat pe cineva sa ma scuzati.
Un weekend frumos sa aveti, al meu cred ca va fii plin de "invatatura" .
merg la scoala.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Anasol, consoleaza-te ca e putin mai greu acum, dar apoi tu vei fi mandra ca ai doi feciori care te vor ajuta la batranete si iti vor aduce nurori in casa .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Bianca la tine e alta situatie: tu il lasi pe Dani putin la socrela, al meu a stat toata sapt. in fiecare zi...venea acasa doar seara si nu imi convine ca i-a stricat programul pt. ca nici acasa nu manancaL-au invatat cu paste, sa vedem la pranz cand vine de afara ca i-am facut paste cu carne tocata ( bologneze )
Silvi, aceeasi situatie si la noi cu gustarile Ma crezi ca al meu niciodata nu a mancat painica cu branza, sunca, unt, etc ? Separat da, dar sandwich neverTare problematic la mancare, nici fructe nu mananca, biscuiti nu( toti copiii mananca biscuiti )
Astery, rabdare multa ca ai nevoie!!!Cel mai rau este ca se imbolnaveste asa de des dar incearca sa nu tipi la copil, este nevinovat si vezi ca-i mai transmiti si starea ta!Chestia cu ciupitul, batutul si ca nu te asculta, nu tine de boala, asa sant mai toti spiridusii la varsta asta Nu te astepta ca la 2,5 ani sa te asculte, mai avem cale lunga pana atunci
Mirela, asa si Angelo, nu face deloc la olita Totusi iaurtul si unele mancaruri le mananca singur dar il mai ajut si eu si-i pun in lingurita.
revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4