Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 19
alehiam spune:
cecilia cum te-ai descurcat cu Cristi azi noapte? A primit biberon? sau pana la urma s-a impus tot el si a primit tzitzi? Imi pare rau ca te capseaza. robert m-a capsat doar cand i-a aparut primul dintisor, ca era invatat sa stranga din gingii cand facea kk . Acum am grija sa-i bag sanul cum trebuie in gura si reusesc sa nu ma mai muste de sfarc din greseala.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
Multam fain, fetelor! Sa stiti ca e chiar fain cadoul, dar nu am prea apucat sa-l 'testez', ca nu am avut loc de sot! De, imi cumpara mie cadou ca sa se joace el!
Mad, mersi de dieta, am gasit-o. Acum nu stiu daca o sa o tin, ca eu nu beau ceai verde si mai are si o gramada de alte alimente pe care nu le servesc, gen spanac, fructe de mare, soia...
Eu acum am alta pe care vreau sa o incerc, sa vedem...
Carpatino, ce lapidara esti cand vine vorba de trandafiras! Pai nu e forum despre copii? Spui doar de 'rau', ca se trezeste noaptea? Ia baga niste laude aici, ca de nu...nu stiu ce-ti fac! (Si nici nu ma gandesc!)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
slippers76 spune:
Madalina, o sa ne batem la schimbat capitolul, ca nici eu n-am mai stat atat la forumeala de foarte mult timp.
Am vazut ca vorbeati de biscuiti. Am lut si eu nestle si sunt cah. Prea dulci, plini de zahar. Am mai luat unii Organix, fara zahar, ce-i drept cu gluten, cu toata compozitia numai din culturi organice (asa se lauda), dar au o consistenta ciudata. Se sfarama foarte usor si Vlad se ineaca cu ei. Asa ca am trecut direct la biscuiti cu unt, preferatii mei, Leibnitz. Isi mai scarpina gingiile cu ei, ca de mancat nu prea ii mananca.
Si apropo de jucarii sofisticate, jucaria preferata a flacaului meu este un facaletz.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Mad, mersi de dieta, am gasit-o. Acum nu stiu daca o sa o tin, ca eu nu beau ceai verde si mai are si o gramada de alte alimente pe care nu le servesc, gen spanac, fructe de mare, soia...
Eu acum am alta pe care vreau sa o incerc, sa vedem...
Care ? Eu vreau sa ma apuc de ceva, dar nu-mi regasesc vointa ...
Roxana_G spune:
Neata, am o zi execrabila ca sa imi iasa pe nas distractia de weekend. La birou stiti ca asteptam ceva de lucru vineri, ei bine cand am ajuns acolo am verificat si nu primisem nimic, evident mi-au trimis vineri seara si apoi nu am reusit sa ma mai conectez. Noroc ca a raspuns colega mea dar sigur a sesizat sefu ca e ceva ciudat. Si m-am enervat azi de bona ingrozitor, iar mi s-a facut rau, dar rau ca abia am ajuns la serviciu. Va povestesc imediat. Intai sa apuc sa citesc din urma ca vad ca deja ati scris 5 pagini.
Yaia, de cand intantionezi sa il duci pe Tudor la gradi? Sa folosesti sanatoasa cadoul.
Cecilia, azi fugi si ia garmastan.
Luy, gradi de stat sunt ele mai rarute, dar particulare gasesti peste tot. La noi acolo in camp erau 2-3 initial, acum e plin.
Ana, posibil ca preturile sa fi fost asa din pricina cursei, dar te asigur ca au fost maxim 10% straini la cursa asta, in rest numai turci. Erau tribune intregi goale, nu pricep de ce au mutat-o ei din august. Or fi sperat ca e mai bine acum ca nu e asa cald. Si noi am mai discutat mai in gluma mai in serios weekendul asta despre bb3, si se pare ca suntem in deplin acord. Adica mai vedem peste 1-2 ani maximum si daca atunci simtim ca ne descurcam (ca de dorit ne dorim amandoi inca unul) atunci o sa il si facem. Pana una alta la multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de puii vostri frumosi, deocamdata doar 2 la numar!
Sabina, si eu sper sa ma duca neurologul pe mine la vreun control la cap, dar sincera sa fiu decat sa stau cu o grija mai bine sa verific. Si ca sa vezi ce nebuna sunt, intentionez sa il duc si la ortoped.
Papanash, ochiul boxat de Ghighi. Descurcaret baiatul, se pregateste pentru viata de zi cu zi.
Vad ca vorbiti de chinuri si dintii de sus. La Andrei nici gand sa iasa, e o tragedie acolo. Cred ca iese al4lea de jos si aia nu. Si plange saracul. Si zi si noapte, si in brate si pe jos. Numai cu Nurofen il mai calmez dar nu pot abuza ca e un medicament.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alehiam spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Si apropo de jucarii sofisticate, jucaria preferata a flacaului meu este un facaletz.
A lui Robert e o cutie gen cutie de margarina, dar transparenta, in care i-am bagat un dop de la un bidon de 5 L de apa plata... I-am facut-o de mai bine de 1 luna si inca nu s-a plictisit de ea.... toata ziua roade, zdrangane la ea. Si e innebunit dupa mingii. Cum se joaca cineva cu o minge vrea si el sa o prinda. Fotbalistul mamei
Sabina spune:
sunt cea mai ingrozitoare mama si iresp[onsabila
aveti un pistol???
i-am ras lui gh mar pe razatoarea de sticla, pt ca mixeru era murdar de la Junior(mii de injuraturi!)
si cand a luat-o din raful de jos a cazut nitel...eu n-am observat ca s=-a spart ceva....dedesubt, si i-am ras cu nesimtire. A mancat baiatu tot...banana i-=am pisat-o cu furculita.
si eu m-am bucurat tare. pana gasit sotul meu ciobul.
daca a mancat si cioburi mici?
baaaai, sunt tuflita rau de tot q[]
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
crishtina spune:
Ziua buna si de la noi!
Imi pare rau pt mamicile care s'au trezit din ora in ora azi-noapte...oare asa o fi la dintii de sus? La noi sunt numai 2 de jos...si ne simtim bine asa Robert e comic in ultimele nopti...el doarme prima parte a noptii in patut...apoi il iau sa manance si ramane langa noi...si cand se trezeste...pana acum se intorcea pe burta...apoi in funduletz...acum din prima se ridica la patut si asteapta luat Ma tot intreb cum vede el in intuneric sa se poata ridica.
Acu eu is cam suparata...atat am atseptat sa plec in tzara acuma...da nu se mai prea poate Trebuia sa se rezolve cu transcrierea certificatului de nastere...care nu a mers cum trebuia...si acu am 2 solutii...ori sa plec si sa nu ma intorc su sotul...si sa raman pana se rezolva(cine stie cat dureaza?) si apoi sa ma intorc singura...ori sa nu mai merg deloc.... Off...
Crishtina & Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Mandarinuta, tare bancul.
Carpatina, sa stii ca si lui Andrei ii ies dintii mai ales noaptea, si seara intre 5 si 8.
Papanash, vreau sa iti spun ca engleza canci pe acolo. Ce sa spun, greu de tot. Am avut si aventuri cu taxiurile, ne-au dus unii la un restaurant si ne-au lasat intr-o piata de am mai mers vreo 2-3 km pe jos de acolo. In alta seara ne-am ratacit. Si uite asa. Noi intrebam in engleza, ei raspundeau in turca. Mai cu semne, mai cu una alta. Cam ca in povestirea ta.
Adriana30, nu ii mai dau demult HA. I-am dat pana la 3 luni, atunci a trecut la Nan1, desi atopica se manifestase deja. Pe la 4 luni am revenit la HA dar nu mai scapa de eczeme nici asa, si de la 5 luni sunt iar pe Nan normal. Actualmente pe Nan 2. La noi a mers foarte bine Zyrtec. I-am dat prima data cand a facut si alergie clasica, cu bubite specifice, atunci i-au disparut complet si eczemele. Au aparut ulterior, de fapt a aparut numai una micuta, si dupa ultimul tratament cu Zyrtec pentru rinita alergica a disparut si aceea si nu mai are deloc. Mananca de toate, mai putin carne de peste. Branzica nu ii place, asa ca nu i-am facut.
Sabina, nu manca el Gheo cioburi, al meu scoate imediat cea mai mica chestiune nepisata.
Ca sa va explic cum sunt manifestarile de la dinti. Ziua, un fel de maraiala continua si nemultumire la orice, se arunca pe spate, da cu capul si isi smulge hainele de pe el. La somn se ridica in fund si plange isteric sau se ridica in genunchi pe pat si plange cu siroaie de lacrimi. Daca il iau putin in brate si il plimb, intr-un minut il pot pune la loc si adoarme instantaneu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
:(((((
a manact bucatele de banana fara probleme. Nu le-a mestecat.,,.cred ca vor iesi asa cum, le-a bagat, insa nu si-a facut greata de la ele.
sunt tare necajita. Azi trebuie sa mergem la pasapoarte ,sper sa reusim.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo