Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)
Raspunsuri - Pagina 9

brie spune:
brie spune:
 Neata fetelor,
ne-am intors aseara dupa un we scurt dar cu peripetii: ne-a prins ploaia, grindina si in drum spre cota 1400 ne-am intalnit cu un urs.BRRRRRR....
catalina, atunci e foarte bine daca ai ales sa faci analizele importante acolo.La tine e mai complicat putin pt ca e vb de 2 nu de unul.
dandusa, am inteles ca nu ne putem vedea vineri.Nu-i nimic, gasim noi o alta ocazie.Iti tin pumnii vineri sa fie totul ok.
ginye, felicitari pt nepotel.Sa fie sanatos si sa aibe noroc.
elilov, felicitari si tie pt nepotica, sa fie si ea sanatoasa si sa aibe noroc.Ti-am admirat si eu bluzitele si burtica.
Am schimbat semnatura ieri .....

Ma intorc sa mai citesc si mai scriu pe parcurs. 15+
 15+

Miky-ea spune:
Miky-ea spune:
 Buna,tuturor burticilor!
Eu sunt un pic necajita ca mi-a fost confirmat RH-ul negativ.Mai este cineva in situatia mea?Stiti ceva despre subiect?
Graviduta in 3 luni
http://md.lilypie.com/dzUep3.png

bebecris spune:
bebecris spune:
 buna dimineata, burtici!!!! ce activitate ati avut in weekend...eu cand ajung acasa seara si in weekend nici nu ma ating de calculator...am ochii ff obositi si mi-e greu sa mai stau cu ei in monitor...asa ca sotul meu sta la calc..de aceea, lunea..mi-e atat de greu s ava prind din urma...
si am RH negativ...si l-a facut si sotul meu...si surpriza...il are tot NEGativ...eu am AII NEGATIV, iar soata 0I NEGATIV....
SA-L FACA SI sotul tau....
a mai aparut o revista pentru gravidute...nu stiu dac imi este permis sa spun titlul...este primul numar. 13+
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

cata_myky spune:
cata_myky spune:
 neata burtici.da sunteti active nu gluma,pai nu va mai opriti din scris.
am si uitat ce vroiam sa scriu,de un neuron bortos,dar asta e.
deci .succes fetelor care merg azi la dr,va asteptam cu vesti bune,noi miine poate dam vesti bune sau nu...
am o stare de neliniste pentru miine,de ce o sa aflu la echo de nu va spun.
apropo voi mai dormiti pe burta?ca eu nu.mi-e tare frica sa nu ii fac ceva lu bb si nici nu mai pot asa ca inainte.dar ma dor toate oasele de la dormitul intr-o parte,eu mare amatoare de dormit pe burta.
la capitolul am facut o intelegere cu iubi si il servesc o data la 2 saptamini ,asa ca sa fiu draguta.
am facut o intelegere cu iubi si il servesc o data la 2 saptamini ,asa ca sa fiu draguta.
in rest si eu am probleme cu nasul .il simt uscat si nu pot respira.
cam asta a fost.va pe toate si va doresc o saptamina placuta si plina de vesti bune
pe toate si va doresc o saptamina placuta si plina de vesti bune
http://community.webshots.co
m/album 15+
15+

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 NEATA BUNA FETELE
MYKY SI EU AM RH NEGATIV IAR SOTUL POZITIV....FACEM TITRAREA IN FIECARE LUNA SI NE RUGAM LUI D-ZEU CA TOTUL SA FIE BINE
eU AZI AM FACUT BRUCELLA, LISTERIA SI CHLAMYDIA...OFF IN 2 SAPT PRIMIM REZ ANALIZELOR, IAR PESTE 1 SAPT PE CELE DE LA DT

NUMAI SUPORT EU SUNT O PERSOANA CALMA DIN FIRE DAR ASTA DEJA MA DEPASESTE.
in ce priveste colul eu il am de 2,8 cm asa ca...no comment
Dian@ bafta si sa te intorci cu vesti bune
Sanatate maxima 13+
13+
http://community.webshots.com/album/563370302jXUvFC

brie spune:
brie spune:
 nature si flori, va doresc sarcini usoare fara greturi si la termen.Sa aveti niste bebei sanatosi si mancaciosi.Nature imi pare tare rau pt ce vi s-a intamplat anul trecut.
diana, multumim mult pt informatiile cu privire la masuratori.
otilia, doamne dar ce vreme frumoasa aveti!!! La noi 3 zile ploua, una-i insorita.Bag pardesiul scot pardesiul, bag pardesiul......si tot asa.Vreau mai repede sa vina vara sa merg la plaja.
Apropos de "uiticenie" citesc cate 2-3 pagini si mai raspund, pt ca daca indraznesc sa citesc mai mult, gata uit ce am citit!
 15+
 15+

Otiliav spune:
Otiliav spune:
 Azi sunt acasa, e nu stiu ce sarbatoare religioasa care tine 2 zile.
Ce ametita sunt, i-am scris mesaj Dianei si am uitat sa-i urez bafta multa. Noi va tinem pumnii sa fie usoara interventia!
Brie, ce aventuri, ati vazut ursul  si esti ragusita sau nu?
 si esti ragusita sau nu?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Ma declar corijenta la acest capitol. Nu am reusit ieri sa citesc nimic. Am fost cu pisica la vet si am pierdut o groaza de timp. Mi-e mila de mititica si nu stiu ce sa-i mai fac. M-a costat o eco pt pisica mai mult decat ma costa pt mine  .
.
Incerc sa citesc din urma si sa raspund.
==========
Corina   10+
 10+
My baby
Albumul meu

bebecris spune:
bebecris spune:
 CATA_MYKY, si eu sunt mare amatoare de dormit pe burta...inca mai pot dormi...mai jult intr0o parte...este greu sa dorm pe o parte..am si nasul uscat si infundat...dar azi-dimineata am avut o criza de stranutat...de toata frumusetea...am in fata balconului numai plopi si cred ca de la puf am patit-o...eu astept sa ma sune de la farmacie sa ma duc sa-mi iau CLEXANE-UL./..sa incep injectiile...citeam acum in arhiva tot ce s-a scris in anii trecuti despre problema cu coagularea..asta e...bebe trebuie sa fie bine...sotul meu in fiecare seara asculta cu urechea ce face bulina noastra...nu a miscat....insa el aude un baldabac...probabil face bebe pluta pe spate (asa a zis sotul meu cand l-a vazut la eco de 11 saptamani)...
 13+
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Loren@- felicitari pt fetita!!!!
Mamiseli - felicitari pt puitu! Lasa ca aflati si voi sexul, sanatos sa fie.
Mariak- daca e sa ramai  , inseamna ca, corpul tau e pregatit pt bebe.
, inseamna ca, corpul tau e pregatit pt bebe.
==========
Corina   10+
 10+
My baby
Albumul meu