Mamici de Noiembrie-Decembrie (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..ne-am virtit n-am rasucit si o sa-i punem numele Iris Larisa..!
Ma pregatesc de mers la doc. de fam sa obtin reteta de pregnyl si apoi TT..va pup, revin dupa!

Bianca Andreea
Iris Larisa 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Diana21 ma rog pt tine si-ti tin pumnii sa fie bine si sa treci si peste asta

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Diana, sper din tot sufletul ca totul va decurge ca la carte si tu si minunea veti fi bine si te vei linisti! Te pup din tot sufletul si te asteptam cu vesti.

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Angelique, pe dr Iosup il poti gasi in Bucuresti la CMU ( Centrul Medical Unirea) - au mai multe sedii, dar iata un numar unic, unde poti suna pt o programare:9268. Din pacate cred ca vei gasi cu greu programare la el, e f ocupat si programari sunt facute deja pt luna septembrie 2008 ( dar te pot pune pe o lista de asteptare si daca au loc chiar te suna).Stiu ca dr.Iosup mai are si un cabinet particular, dar nu stiu cum se numeste.

Otiliav, din cate stiu eu amniocenteza se face in sapt 16-18, dar mai bine vorbeste cu un medic sa iti confirme.Clinica din Viena la care eu am fost se numeste FetoMed ( www.fetomed.at), acolo e o dr. docent specializata in recoltari si medicina fetala, se spune despre aceasta dr si despre o clinica similara din Londra ca ar fi cele mai bune din Europa, stiu si eu ce sa zic....eu am fost pana acum multumita.

Fetelor, am si eu o intrebare: cat de lung aveti voi colul? Eu am pormit de la 4 cm si am ajuns deja la 3,2cm, la sarcina cu Ilinca am stat acasa din luna a 5-a, ca aveam colul de 2,7 cm:(( Mi-e groaza sa stau din nou acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Diana, tinem pumnii sa fie totul bine pentru tine si bebe.
Nature, m-a impresionat foarte tare ce ai scris.Multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta.

Fetelor, eu am cam slabit aproape un kg, de cand cu painea prajita.Vineri seara m-a scos sotul la restaurant si am papat o ciorbita mai dulce si un gratar , adica doar vreo 2-3 inghitituri, in rest, acasa, paine prajita cu unt sau smantana.Azi vreau sa-mi fac o supita de pui, pe care sper s-o pot manca.
Vineri, pe 16 mai, e aniversarea mea si a sotului, facem 10 ani de cand suntem impreuna si tot vineri merg la medic sa-l vad pe bebe.Abia astept.
va doresc o saptamana placuta cu cat mai multe vesti bune!

P.S. Marybstiu ca zilele astea sunt grele pentru tine, dar intra te rog sa ne dai vesti

Ramo 9+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nature, felicitari! Sarcina ushoara si bebelusha sanatoasa!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Neatza fetele!
Bun venit si sarcini usoare, Nature, Flory si Angelica
Angelica, iti dau numarul de tel. de la cabinetul Doctorului Iosup: Fortis-Medical Center tel.:0724.464.646, Adresa:str. C-tin Sandu Aldea nr.86, sect.1. Pot sa-ti spun ca eu mi-am facut programare pt. morfofetala pt. data de 22.05.08 la inceputul lui aprilie. Are un echograf pertformant aici. Multa bafta!
Pupici la burtici!

sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

Am uitat, tariful pt. prima si a3-a echo este 200 ron, iar pt. a 2-a 250 ron, in banii astia intra si un CD cu inregistrarea echografiei.

sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by diana21
Fetelor, eu la ora opt ma duc la spital, s-ar putea sa-mi faca azi cerclajul...Ieri m-a durut spatele toata ziua! Sunt foarte speriata.

Otilia, am inteles ca unii doctori nu fac vaccinul anti-Rh dupa interventii de genul asta, in sapt. mici pt. ca l-ar afecta pe bebe. Ai mai auzit asa ceva??? Oricum, eu nu voi face acest vaccin, doctorita mea a zis ca nu e nevoie, mai ales ca nu e o operatie "sangeroasa". Habar nu am ce sa mai cred, dar sunt prea speriata sa mai stau pe ganduri. Fac cerclajul si...nu-mi ramane decat sa ma rog ca totul va fi bine!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Diana, daca nu am facut cerclaj nu stiu prea multe. In teorie asa se spune ca ar fi bine sa faci vaccinul si am citit cazuri cand l-au facut asa devreme pentru ca faceau anumite interventii. Acum in practica ce sa zic, ea pana la urma leaga colul, nu stiu cum poate sa cauzeze o sangerare din uter de vreme ce interventia este cam in exteriorul lui. Dar din pacate medicina nu-i ca matematica si nici eu nu stiu prea multe, unii nu risca nimic altii zic ca se poate si asa.
Tare rau imi pare ca nu pot sa te lamuresc.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana iti tin pumnii si chiar de faci cerclaj, o sa fie bine
Eu am facut TT, am obtinut reteta de pregnyl si sper sa gaseasca sotul fiolele sa incep de maine!
Nature si tu ai un col cam mic..eu vineri il aveam de 4,2 cm!

Bianca Andreea
Iris Larisa 14+

Mergi la inceput