Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Declar o noapte si o dimineata criminale,din nou..Colicii ne-au zapacit..Teo s-a frichinit toata noaptea,iar de la 5 a inceput urletul,iar mie imi venea sa sar pe geam..Dormeam cu foenul in mana deasupra burtii ei..Ofof,mai mai..Debridatul asta e frectie la picior de lemn.A fost super bine cand ii dadeam Infacol,dar s-a terminat..si daca ar fi sa caut sa comand eu,pana o veni..cred ca trec colicii.Asa ca,maine,trecem la solutia-minune de la Ifarm.Sper sa mearga,ca daca nu,ma ...
Nu stiu,mai,Naty,cum de in poze pare ca Teo imi seamana mult,ca "pe viu" vad clar ca e randunoiul in miniatura,doar de alt sex,iar in pozele cu Geo mic,parca ar fi Teo.Poate din cauza ca eu si randunoiul cam semanam la figura..Dar daca zici tu,incep sa cred si creste si inima in mine!
Si eu astept poze ale bbilor crestinati!
Nicol,a dormit atatea ore???Mama mia!Vreau si eu!
Wau,Ioana,felicitari!Traiasca bb David crestinat!Fug sa vad poze!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Da, Varuna, o sti ea...ca dupa ce mananca e linistita si acum doarme. Si de placut ii place, nu da drumul biberonului decat prin "lupte" cand vreau sa-i mai scot aerul.
Cleme si Roxana, la ce ora va vedeti maine? In Moghioros? Ca daca nu mi-o fi prea lene sui si eu copchilu in masina si vin cu voi-numai ca ar trebui sa-mi dati pe PM un nr de tel ca nu stiu daca nimeresc prea bine prin parc, ca n-am fost niciodata, il stiu doar din afara!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
varuna spune:
Am pus poze noi cu iedu'.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
cleme spune:
Naty inca n-am stabilit o ora, cred ca Roxana e ocupata sa sara gardul, asa se lauda un pic mai devreme, eu ti-as trimite un PM dar nu stiu cum se face
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
cleme spune:
Varuna ce mare si frumoasa e ieduta ta!!!! Incep sa cred ca avea dreptate baba de ieri ca a mea e cam mica pt 2 luni
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
A, pardon, am uitat ca Roxana sare gardul (si probabil ca asta face, ca n-a mai intrat! ). Pai, cleme, da click pe "mesaje private", fie din lista din stanga ecranului, fie de sus de la "Contul meu -> Mesaje private" si iti activezi contul de acolo. Oricum, tu imi poti trimite mie: de la mesaje private->New PM.
Vai Steluto, ce nazuroasa e frumusica ta! La noi Debridatul n-a fost deloc frectie, a fost cel mai de efect medicament din tot ce i-am dat, si pt colici si pt constipatie si anti-vomat; dar vezi bine ca nu-i bebe ca altul. Daca nu s-a potolit, macar un timp de la feon eu suspectez totusi ca o supara altceva, nu colicul; mai gandeste-te si tu-frig, foame, sete, deochi...nu stiu...Auzi, si pe vecini da-i naibii! Celebrii mei vecini de dedesubt vad ca nu ne mai saluta ceea ce-mi confirma faptul ca urletele Iuliei penetreaza eficient podeaua noastra ; de-aia nu mai pot eu!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
varuna spune:
Cleme si mie imi spune lumea ca iedutzul e mic pentru varsta ei...una m-a intrebat daca are 2 saptamani, m-am tavalit de ras, asa ca lasa fata sa creasca cum vrea. Nu mai spun ca cine o vede spune ..."vai ce baietel frumos aveti"...eu ce sa mai spun.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
natynic spune:
Ce dragut e iedul!!! E splendida, Varuna si ma bucur in mod special pt tine si-ti spun ca asta e un semn ff bun (prietenii stiu de ce)
Naty
Iulia mea
varuna spune:
Cleme, Naty multumim pentru aprecieri, spre deosebire de Elara eu nu am avut curaj sa merg la eco cu ea, dar trebuie...sunt profund indragostita de ied, stau si o miros toata ziua, o mangai pe mutritza si cred ca o sa o topesc de cat de des o pupacesc.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
tuchita spune:
In sfarsit mai liniste la mine acasa! Seb tuseste dar e totusi vesel si n-are febra! Sper sa nu se agraveze! Ilinca a avut un scaun diarei si s-a linistit, presupun ca de acolo era febra( cica i-a dat Nana inghetata!
Am iesit in parc cu amandoi, am coborat 5 etaje cu carutul in brate ca nu mergea liftul, am incercat sa fierb un ou la microunde si l-am lasat prea mult si a explodat! Mi s-a umplut bucataria de cioburi ( de la cana mea preferata!) si ou! Sa nu radeti ca pe mine m-a busit plnasul! Noroc cu Ilinca care m-a luat in brate si mi-a zis sa nu fiu suparata ca a fost un accident!
nu inteleg de ce nu avem gaze in continuare, mi-e rusine sa ma duc iar la administratora s-o intreb ce-a facut!
M-a luat frica pentru ca m-am gandit ca e posibil sa fie ceva nasol si poate sarim in aer!
aseara am vrut sa comand o pizza dar n-am destui bani cash si azi iar am uitat sa trecem pe la bancomat!
Si am avut momente cand chiar mi-a venit sa ma dau cu capul de tocul usii!
Bine ca acum dorm amandoi( not for long!)ca am putut citi si eu din urma!
Nu pot sa cred cum sta Sasha lui Sovi in apa!
Cred ca pentru Sebul meu e prea tarziu sa incerc!
Cristina ma bucur ca te-a linistit raspunsul lui Gecko! o sa fie bine, ai sa vezi! E o boala rara!
Delphin stiu ca ne-ai mai aratat dar eu n-am reusit sa vad atunci! Acum vad dar trebuie sa caut prin magazine ca nu-mi livreaza nimeni un produs asa de ieftin!
Si eu tot pentru noapte( de fapt dimineata!) il vreau! Am vazut poze de baieti hliziti!
Cat despre plecat in alta lume..nu numai ca n-am curaj, dar in plus mai sunt si visatoare si mai cred ca mai am o sansa in tara mea sa-mi fac meseria pentru care ma pregatesc ( de 11ani)asa cum imi doresc!
Kya nu pot sa spun decat ca te felicit!
Nicol cam sexoasa!Seb era foarte speriat si, intr-adevar, copii i-a pus pe jos!
Stela e frumoasa rau Teo!
Ioana, sa-ti traiasca micul crestin!
Simo
Ariel ce iubire mare intre pui tai frumosi!
Lyvy multumim de aprecieri! N-am uitat dar nici n-am reusit sa ma adun! Nu da cu rosii ca de marti imi revin!
Luny tre' sa-l legi pe Mufa si sa-l ignori !Nu stiu ce naiba au de se frichinesc dimineata! Si Seb a avut program de la 5 la 6 !
Amira am alergat atata dupa rochie...Sper sa mai apuc sa o port vreodata! ai sarit gardul?
Cleme nu stiu daca varsa de latipul de lapte! mie Seb mi-a varsat cel mai mult cand ii amestecam la aceeasi masa laptele meu cu laptele praf! desi asa scrie in toate cartile sa faci mie mi-a fost mai bine cand i-am dat alternativ- o masa san, una formula!
Varuna ce iedutz dragutz!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze