Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
alinusha06 spune:
cleme pai cam asa pateam si eu cu mada cand ma mulgeam nu scoteam mare lucru30ml dar cand ii faceam proba suptului bebelushei papa cam 80-90ml la san , poti bea ceai pt lactatie de la fares,galactogil pt marirea lactatiei si o pui des la san ,daca ai un pic de laptic inseamna ca poti produce mai mult ,nu exista lapte prost ci copil puturos ,dar daca ti-a luat in greutate in parametrii normali este ok ,nu renunta la alaptat,asa am facut eu la prima fetita am procedat la fel ca tine din dorinta de a creste si a o vedea ca mananca mai mult am renuntat la alaptat imi aduc aminte avea un caiet in care notam cat mananca ,eram de-a dreptul innebunita ,si nici asa nu papa suficient ar fii trebuit sa pape in jur de 800ml in 24 ore iar ea manca 500 cu tot cu chinuiala mea ,iar cu greutate nu a fost niciodata in grafic,si am incercat orice fel de lapte de pe piata,iar m-am ambitionat sa o alaptez chiar daca ea sta la san doar 5 min si pediatra mi-a spus sa ii dau complectare .
incearca sa ii dai san si apoi complecatre pana iti cresti productia de lapte si apoi renunti daca se mai poate si nu pricepe ea ca e mai usor la bibe.
nu te lasa, e un sentiment minunat sa alaptezi
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchita spune:
Si ca sa ma termin de plans ma doare tzatza dreapta de mor! nu stiu la ce mi-a folosit Dostinexul ca vad ca tot curge lapte!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mstela spune:
Cristina,ce super poze in cada la baie!
Of,tuchita,ce nasol ca aveti probleme!Sanatate micutei!Ce super poze de la botez.F frumos.Ce draguti copii!
Fetelor,dar preotii nu le tin capul bebeilor?Ca vad ca ii lasa cu capul in vant..Yote mi-a venit o asa intrebae,vazand in poze.Ce interesant,cum i-a asezat preotii pe bebei jos,in fata altarului..nu am mai vazut.Unde este Biserica aceasta?
Ariel,sar'mana!Super poza cu puii tai!
Sar'mana Naty,Cuscra,Luny,Roxana,tuchita
Cuscra,chiar va cred acum,ca-mi seamana!
Luny,si tu??of..ce ne facem?A mea nici pipa nu a vrut-o azi noapte,de atata durere..Si de la 5 nu a mai dormit nici Teo..Am rabdat pana pe la 8 si ceva,cand s-a sculat randunoiul si a luat-o la plimbare prin casa..Dar tot nu s-a potolit..dar macar am dormit si eu 3 ore.
Roxana,m-am scos cu hainutele.Eu nu prea am cumparat mai nimik.Toate sunt primite de la nasa care are fetita de 7 luni si mi-a dat o gramada de lucruri,multe cu eticheta,primite de la nasa ei din America.Mama mia,si fata ta doarme atatea ore???Repet:Vreau si eu,macar o data la nu stiu cate zile!
.
Naty,esti tare..mie mi-e tare jena de vecini cand incepe uraganul.Ca nici mie nu mi-ar conveni,in linistea noptii,la 3 noaptea,sa urle un copil,si ce urlet,cand a doua zi ma duc la serviciu
..Si sa vezi faza cu foenul:urla,puneam foenul,imediat tacea,il tineam 2 min,adormea,inchideam foenul,iar incepea urletul si iar...numai asa am tinut-o mult timp
..Astia nu sunt colici, ca da din picioare tare cand urla si se strange tare?..
Fetelor,unde sa comand si eu niste baloane cu numele bebitei pe ele??
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Cat despre plecat in alta lume..nu numai ca n-am curaj, dar in plus mai sunt si visatoare si mai cred ca mai am o sansa in tara mea sa-mi fac meseria pentru care ma pregatesc ( de 11ani)asa cum imi doresc!
Auzi, noua nu ne trec odata visele astea?...Poate ar fi timpul, dar vad ca nu si nu
![](bang.gif)
Si imi pare rau de tzatza...cand ma gandesc cat m-am chinuit eu sa-mi tin lactatia, aia amarata pe care o aveam si n-am avut nici macar 2 ore de san umflat, dureros sau curgand, cum pove voi!...Nimic!!
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Varuna,dulce tare iedutzul tau!
Of,tuchita,si pe tine te doare sanul??
Stela,
Pozici
natynic spune:
Stela, ba probabil ca sunt colici, eu credeam ca foenul n-a avut deloc efect...
Tuchi, eu te inteleg f bine ca ti-e rusine de administratora, totusi TREBUIE sa te duci si sa INTREBI macar ce se intampla, totusi esti in momentul asta o femeie singura acasa cu 2 copii f mici fara gaze, chiar nu e de ici de colo, e groaznic!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
da...gata. uitasem cum e!
cleme, naty, eu ajung in parc pe la ora 14.00. daca vreti, ne vedem la floricele, adica la intrarea dinspre piata moghioros pe diagonala, si tip-top vis-a-vis. sunt 2 chioscuri unde vand floricele si sucuri chiar pe coltul parcului! naty, iti dau pe pm nr meu!
stela, nu stiu daca tu stii in ce conditii doarme ptik mea atat...doarme cu noi in pat(sa nu ma spui tuchitei ca iar ma cearta), si mai ales cu mine, pana la ora aia...adica si eu dorm tot atat! asa ca s-ar putea sa nu ma mai invidiezi atat!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
am inundat!
am uitat sa pun furtunul de la masina de spalat in WC...cred ca de la mi se trage!!!!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
fetelor care alaptati...voi cum va protejati? mie mi-a zis dr ca daca alaptez de minim 5 ori pe zi sunt protejata 3 luni, e adevarat? si cand trebuie sa-mi vina CM?
pozici
pozici noi
mstela spune:
Wau,Ioana,ce organizare ca la carte la botez!Super!de vis!Bravo!Superb Davidutzul!
Fetelor,am innebunit de tot!Va vine sa credeti ca mie mi-e frica sa reincep
dupa atata timp??Adica din octombrie anul trecut?M-am obisnuit asa,si randunoiul a inceput sa ma ameninte si sa ma intrebe cand ma duc la dr (adica,sapt viitoare)ca mi-arata el!!
Si eu parca nici nu astept asta..pur si simplu mi-e teama de moment,parca nici nu mai imi doresc,nu as vrea,nu simt
...
Stela,
Pozici