Puiuti de Randunici 2008 !! (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cleme, poate s-a intamplat doar aseara sa nu scoti asa mult laptic! ne vedem maine in parc? daca vrei scrie-mi pe pm!

luny poate i-o fi frig copilului, d'aia s-o trezi spre dimineata si nu mai doarme...daca il iei in pat cu tine nu doarme?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

eu am trimis-o pe Amira in parc cu socrii sa mai stau si eu cu randunoiul singurei, poate-poate....ca noi pana acum, nu am reusit sa sarim gardul!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

cleme sa-ti activezi pm!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

cleme, poate s-a intamplat doar aseara sa nu scoti asa mult laptic! ne vedem maine in parc? daca vrei scrie-mi pe pm!

luny poate i-o fi frig copilului, d'aia s-o trezi spre dimineata si nu mai doarme...daca il iei in pat cu tine nu doarme?

pozici
pozici noi

frig nu-i e in niciun caz. tin cam 24 grade in dormitor..e frichinit el..il iau in pat doar daca are colici si-l doare burta, altfel nu, prefer sa doarma in patul lui, plus ca nu vreau sa se obisnuiasca sa doarma cu noi in pat...dimineata l-am luat cu mine, ca de dureri tot scapa si pipa, si-l mai luam si in brate, dar tot greu s-a calmat saracul!

Pai in loc sa stai cu sotul tau, tu bananai pe forum?..hai, fugi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luny

Pai in loc sa stai cu sotul tau, tu bananai pe forum?..hai, fugi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

a intrat la baie si sper sa iasa inainte sa vina socrii

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Roxana l-as activa dar nu stiu cum, am intrat acum la mesaje private dar nu scrie de unde sa-l activez si da ne vedem miine in parc iar cu laptele nu stiu ce sa zic, ea de vreo 2 saptamini urla (la propriu), ceea ce pina acum nu facea iar ieri dupa laptele praf a fost linistita cum era inainte plus ca a dormit mai mult de o ora. Si aseara m-am muls dupa vreo 6-7 ore, tocmai pt a vedea cit lape iese iar azi dimineata era tot apa si o pojghita subtire de lapte deasupra chir nu stiu ce sa mai zic...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Mamicile care dati formula spuneti-mi va rog, e posibil sa verse laptele din cauza biberonului? chiar nu ma pricep, pe cel care l-a varsat i l-am dat dintr-un biberon chicco iar dupa o ora (pt ca plingea de foame) i-am dat dintr-un biberon mai mic care il am de la pompa de muls si nu a mai varsat, ba chiar a adormit dupa 5 min, lucru pe care nu l-a mai facut de mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

buna ziua si de la noi! Am fost repejor la plimbare doar-doar scapam macar azi de ploaie, vorba lui Ariel. Bobocii de rata din Gradina Botanica au crescut in cele cateva zile de cand n-am mai fost acolo. M-am gandit ca asa cresc si boboceii nostri...
Cleme, nu vad ce treaba sa aiba biberonul...tetina, da, daca bebita inghite mult aer pe care apoi nu-l da afara. Mai incearca si daca tot iti varsa da-i altceva, daca nu, nu.
Iulia se satura cu 90 ml Humana, dupa ce pana acum nu mai avusese masa mai mica de 120...o fi normal? Claudia99, Bogdanel cat Humana papa?-o fi mai satios!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naty, iedu' meu tot Humana papa, deobicei 120 ml, dar are mese cand nu papa tot, cam tot 90 si mai putin uneori, stie ea mai bine Iuliuta scumpa.
Cleme daca nu scoate aerul bine, e foarte posibil sa verse tot laptele, ca vrea aerul afara si iese si lapticul.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Pai Naty si Varuna a varsat in momentul in care am ridicat-o sa rigiie, cred ca totusi s-ar putea sa fie tetina de vina, intre timp am vb si cu pediatra si a zis ca daca mai varsa sa-i dau Topfer 1, dar acum a mincat si doarme... si e normal sa manince doar 60 ml???

Mergi la inceput