Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 5
varuna spune:
Sovi filmuletul si iedu' tot asa face baie, dar nu prea cred ca o sa reusesc cu fata in jos ca daca ii intra apa in nasuc e tragedie.
Cleme stau mai pe langa casa cu fata pt ca o plimb in marsupiu, nu pot sa car carutul (11kg fara nimic in el) ca e prea greu deocamdata pentru operatia mea, am incercat si mi s-a inrosit taietura ca sa nu mai spun ca ma ustura prin interior.
Fetelor am culcat iedu' in camera ei, in patutul ei pe burta, a dormit copilul cum trebuie, numai maica-sa NU. Ca sa nu mai spun ca a dormit 6 ore legate astanoapte si m-am panicat...da' si cand s-a trezit nu pot sa descriu cum urla de foame .
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
varuna spune:
Pup un Ursuletz panicat, lasa sa nu se mai intampla nimic...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
CristinaGoji spune:
Naty - si eu stiu ca la copiii alimentati cu formula trebuie dat apa, pentru ca, daca laptele matern isi schimba compozitia pe masura ce suge copilul, adica prima data vine laptele slab in grasimi, pentru a potoli setea si numai dupa aia vine laptele care le tine de foame, formula nu-si schimba compozitia, si trebuie dat ceva de sete. Mai ales vara. Vara si bebelusilor alimentati la san li se va da sau apa, sau sa suga mai des san, pentru a evita deshidratarea.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Sovi - pana le fac eu poze la prichindeii mei la baitza, am incarcat niste poze de-a lui Vlad cand avea 2 luni, la baie. Poate te ajuta sa-ti dai seama cum ii tin eu pe burtica. Pozele in care ii tin de axile - nu vei putea s-o faci acum asa, pentru ca e prea mic Sasha si nu si-ar tine capul, dar este o poza in care il tin pe brat. Cam asa o tin si pe Daria acum. Uite pozele aici
Vladic
Daria
nicol_conte spune:
Buna dimineata!
Raportez o noapte linistita, fara colici, a dormit de aseara de la 09.30 pana dimineata la 07.30 ,cu pauze scurte strict de papa la 01.00 si la 05.00. De-ar fi toate noptile asa...ce bine ar fi.
Am vazut pozici cu Vlad la baie, super. Abia astept sa punem si noi cada de colt in baie si s-o bag in cada la baita, ca acum avem cabina de dus. La Alexia n-am avut curaj, abia cand era aproape de un an si statea bine-mersi in fund singura,am bagat-o in cada.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
CristinaGoji spune:
La multe luni pentru Alexandru Mihai
Vladic
Daria
numeioana spune:
Neata, puiuti si randunici! Avem si noi un puiut crestinat, care a fost tare cuminte la restaurant... La biserica am facut o mare greseala si i-am schimbat suzeta cu una noua de la nasa, Nuk, care avea alta forma si nu i-a placut deloc, asa ca a plans destul de mult... Cand i-am dat suzeta lui Chicco s-a linistit. A iesit petrecerea super, toata lumea a fost incantata, am gasit pe plicuri scris "foarte ok", "merci"... Ursitoarele au facut un spectacol fain... muzica a fost excelenta...o sa pun poze sa vedeti!! Am dat si niste apa la soricei cand primul dans l-am facut eu, tati si David...pe o melodie a lui Dan Spataru...ceva cu "ieri s-a nascut un copil..."...o caut dar nu o gasesc pe nicaieri... Toata lumea era emotionata, ma uitam la invitati si aveau lacrimi in ochi... Abia astept sa vad filmarea..
Pupici!
Clau, Olgutz, la voi cum fu?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
FELICITARI Ioana pentru un David crestinat
Vladic
Daria
numeioana spune:
Multumim, Cris! Nu pot sa va povestesc cate emotii am avut!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Felicitari Ioana pentru bebe David crestinat! Abia astept sa vad pozici.Si zici ca Ursitoarele au facut spectacol frumos?Cat a durat?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici