Puiuti de Randunici 2008 !! (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

am uitat sa spun...am nascut in orasul natal, adica tg-jiu
si la noi totul e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by adrianadana

am uitat sa spun...am nascut in orasul natal, adica tg-jiu
si la noi totul e posibil

Atunci, da, nu stiu...Dar stai linistita, n-are fenilcetonurie . De ce n-o mai tii pe Na fara lactoza?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata si de la mine!
Ma rog, sunt treaza de 3 ore dar la noi cand vine bona Ilinca e mai nervoasa decat de obicei si sta intre picioarele mele! Lunea e intodeauna mai greu!
Sebaceu s-a trezit la 3 noaptea ( de mult n-a mai facut asta!) cu o mare foame in gat!S-a culcat si s-a mai trezit pe la 8 jumate cand am sarit repede sa-l alimentez! Si s-a pus frate pe un urlat! Am schimbat biberonul, l-am invartit , l-am rasucit ca nu stiam ce are! Pune feonul, scoate feonul! Pana la urma s-a kkt pana la gat, a mai urlat vreo 10 minute si s-a culcat! Spre fericirea sora-sii care i-a baut laptele!Acum doarme linistit si pot sa-mi beau cafeaua!
Sovi ce randunoi concetateni avem noi!
Eu n-am cum sa-i fac baie lu' Seb la temperatura asa scazuta ca urla ca naiba daca i-e frig!
Naty ti-a copt-o randunoiul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Adrianadana, si Matei tremura din cand in cand, dar n-am asociat tremuratul cu vreo senzatie: frig, foame.... O s-o intreb pe pediatra.

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am vazut niste super poze cu filozoful si mama lui!Vio
si lui Seb i-au tremurat mainile si picioarele si barbita in prima luna, dar acum au disparut tremuraturile! si calciu nu ii dau ca nu mi-a zis nimeni! Si la cate bag in el pentru burta si acum pentru tuse...

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza!!!

bey da scrieti nu gluma!!!
Am vazut ca va plingeti de arsuri ale sfarcurilor, si eu am si le rezolv asa:
dupa fiecare alaptare las sinii cu laptic, sau in momentul in care Andrei e l a un sin pe celalat il storc putin si las laptele pe sfarc pt a se hidrata, in tot acest timp sinii sunt la vedere pt a se usca laptele pe sfarc, .....sper ca m-ama facut inteleasa.

Am avut si noi noapte lunga, adica a dormit Andrei de la 23 la 4:30 cu o mica si scurta frichineala si scirtiala la 1 cind l-am intors. , dar eu nu am inchis un ochisor, din motiv de insomnie si "usoara" prblema de sanatate..

Am vazut una bucata Iulia cu sunci si putza din dotare, tine-o tot asa si intreci pe fatele de pe aici. la tine si la mami

Am vazut una bucata Tuchita , care subscriu si eu ca tare bine arati, cu al ei Seb botezat.
frumosi foc!

Am vazut un Andrei de Delphin si cu sebul mai mare .

Tatiana, mult noroc pt stringerea fondurilor si multa sanatate

Ariel , multa sanatate ,off toate relele pe tine sa treaca

Gecko , itit spusesem ca nu ai activat PM , si vreau neaparat sa dau cu mesajiu in tine, bre.

Nicol , nu te-as sfatui sa tii acum dieta daca vrei sa alaptezi , kilele le vei da jos , dar cu alaptarea nu mai poti sa te intorci , asa ca ia si maninca,( am o prietene care la 2 luni a pierdut lapticul din acelasi motiv,) eu nu beau ceaiuri pt stimularea lactatiei, pur si simplu are 'Fulga lapte", am auzit ca un pahar de bere fara alcool te poate ajuta.
ADrianadana , sa-ti traiasca fetita Daria si bine ati venit la mamicela

Am vazut si Delpinash inotator de Sovi, super!!!!

Acu ma duc ca scirtie un Andrei!
va pup si mai revin

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai fetelor, n-ar trebui sa ne anunte ce ii fac copilului in maternitate? Eu dupa ce v-am citit pe voi mi-am adus aminte ca mi l-a adus pe Matei cu un bandaj la calcai . Dar nestiind ce se intampla, n-am intrebat..am crezut c-o fi vreun vaccin. Acum, a trecut o luna, ar fi trebuit sa ma contacteze in caz de ...??

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV

Mergi la inceput