Puiuti de Randunici 2008 !! (9)
Raspunsuri - Pagina 19
kitzy spune:
Neata!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
natynic spune:
neata!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
buna dimineata! cam matinala ora pt mine...dar a trebuit sa ma trezesc deoarece locuiesc la bloc, si normal ca vecinul de deasupra s-a gasit tocmai acum sa dea gauri in pereti!
naty ti-o facu randunoiul cu nasii! biata maxinne...sper sa ne vedem in parc azi cu cleme!
cuscra noi botezam copilu' abia in august pt ca nasii au nunta in iulie si nu vrem sa ii agitam inainte de nunta lor cu botezul nostru. oricum, noi am zis ca vrem sa fie cald si sa fie copilu mai mare. randunoiul vrea sa facem botezul la o manastire prin moldova...asa ca nu stiu ce o sa iasa...
mai intru mai tarziu, ma duc sa mai trag un pui de langa pitik, ca s-a oprit vecinul intre timp!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
inainte sa ma bag la , stie cineva ceva de ursuleata ca era cam in butoi parca ultima oara, si bubu cu mastita o fi mai bine????
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
adrianadana spune:
eu sunt tot cu probleme
copiilor vostri le mei tremura usor manutele si piciorusele?
si are cineva idee de ce printesa mea a facut din nou diaree desi e hranita numai cu lapte praf?
adrianadana spune:
si mai am o intrebare...
ce e cu fenilctonuria asta?
eu nu stiu sa-i fi luat sange in spital. e posibil sa nu-i fi facut testul?
cum adica e genetic? e posibil ca noi sa nu avem nimic si sa se fi transmis la ea?
stiu ca sunt crizata dar asta e....dupa problemele cu srcina......
natynic spune:
Adrianadana:
1. sange pt fenilcetonurie se ia obligatoriu in maternitate la toti copiii. Nu ti-or fi zis tie dar nu inseamna ca nu i-au luat. Rezulattul se ocmunica doar daca e ceva rau, ceea ce e f putin probabil.
2. Ce intelegi prin diaree? Face prea moale, face prea des, ambele? Si ce lapte praf ii dai? Ca daca e Nan...eu asa am ajuns cu Iulia la spital de Inviere! Intr-adevar, regula e ca laptele praf e usor constipant dar depinde, daca nu-i prieste copilul poate face diaree.
3. Da, si Iuliei ii tremura uneori piciorusele si barbia, desi ii fac cura de calciu si ma ingrijoreaza si pe mine chestia asta-desi in cazul ei poate fi explicat de prematuritate. Nu stiu ce sa zic, eu vreau oricum sa-i zic pediatrului, o sa-ti spun ce-mi zice.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adrianadana spune:
merci naty
surpriza .....e nan....dar timp de o luna nu a avut nici o problema...acum 10 zile mi-a facut diaree in sensul ca facea o parte mai solida iar restul o apa galbuie.
i-am dat apa de orez, smecta si lapte fara lactoza
parea ca si-a revenit dar de sambata seara am inceput sa-i combin nan-ul fara lactoza cu nan-ul normal si de asara face o pasta subtire, aproape lichida si a facut de 3 ori in 12 ore.
plus ca plange mereu.
cred ca ma
adrianadana spune:
iar cu testul nu stiu ce sa zic
am nascut la ora 23 si de a doua zi de la ora 11 au adus-o in salon...as fi stiut daca i-au luat sange