Inseminare (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, ce- cu negativismul asta? Te rog, gandeste pozitiv! Eu parca si vad vreo 2 foloculi prin burtica ta! Daca gandesti asa, normal ca il indepartezi pe bebe de tine. Zice bebi, de ce sa ma duc la mamica asta asa pesimista? Mai bine imi caut una vesela si optimista!

Hai iesi din butoiu ala maroniu si treci in cel roz!

Flore, imi pare rau ca au venit rusii! Ciclu nou, speranta noua!

Pup fetele

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiril spune:

Anamy, sper sa ma recunosti. Multumesc ptr informatii si urari(reciproce). Inca nu stiu la ce dr voi merge, in septembrie. deocamdata ma pregatesc cu dr meu ptr ca dosarul sa fie complet. Eu am facut HSG, analize hormonale (TSH, LH,FSH, 17OHprogesteron, prolactina, cortisol, testosteron), spermogr. spermocult., Papanicolau, test postcoital.Am inceput trat in 2001(cu unele pauze), am fost la Sovata, etc,etc. Deci sunt o veterana. Reiau stimularea in iulie sau august. Oare cat costa o singura eco la Gine I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Flore_Felix saru'mana pt incurajari

De fel nu sunt pesimista- din contra.
Insa acum sunt doar realista- eu nu simt nicio "miscare"- ovarele mele se impotrivesc stimularii- si luna trecuta si luna aceasta m-au durut ff rau.

Oricum merg inainte- o sa-mi dea si mie stimulare mai serioasa.
Pana atunci se obisnuiesc ovarele - sper sa fie totul ok.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Elly, eu cred ca laparo scrie pe frntea ta. Este posibil sa ai "ovare de portelan" iar capsula care le inveleste sa nu permita foliculilor sa creasca! Prin laparo se rezolva aceasta problema si atunci vei vedea ce este si cu trompele!

Poop fata sa ia decizie inteleapta si sa nu se mai chinuie cu stimulari pana nu vede ce are prin burtik!

Iar entuziasmul nu trebuie sa lipseasca deloc, pana la menopauza, da???

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

CHIRIL buna dimineata!!!
si la fete buna dimineata!!!
haideti la cafeluta!!!!!!
deci esti o veterana,sa speram ca nu pt mult timp!
sa inteleg ca dr tau nu e la gine 1???
iti recomand sa mergi la dr.cruciat,este un dr care stie meserie si am auzit de f multe reusite ale lui.o ecografie nu stiu exact cat costa,dar jos la demisol unde este ecograful scrie preturile.stiu ca la stanca este in jur de 600 mii eco transvaginala.eu nu am platit eco la gine 1 ci am dat la dr ceva.si am fost monitorizata 3 luni ecografic.
succes inseminatelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

holla fetele! elly, eu cred ca ce a zis felix e corect; mai bine faci laparo ca sa stii exact cum sta treaba. Ce rost are sa inghiti atatia hormoni daca nu stii cum se prezinta ovarele tale? Capul sus, fii optimista si Doamne ajuta tuturor fetelor de pe forum!

Mergi la inceput

Elly, sa nu te sperie laparo! Eu as face-o de inca 1000 de ori daca as sti ca asta ma va ajuta sa am bebe! Parca ti-am mai spus, la 7 eram in operatie la 8 la terapie intensiva iar la 11 eram in masina catre casa si sunt din Valcea si nu din Bucuresti... M-am refacut rapid, nu m-a durut nimic nimicut iar cele doua taieturi din dreptul ovarelor nu se mai vad, cea din buric este o linie alba pe care o scot la bronzat in max 2 saptamani. Si au trecut 4 luni de la laparo...

Macar stii ce e la tine in burtica si nu mai faci tratamente hormonala pe orb!

Poop fata,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
anamy ,am luat o pauza cu forumul,pt ca nu mai aveam puterea sa intru dupa IA nr 3 nereusita , am fost f. deprimata.
sper ca azi nu fentezi hsg.succes,te sun deseara sa-mi spui cum a fost
florela imi pare f. rau pt nereusita, vad ca esti mai optimista decat minept mai departe,doamne ajuta la toata lumea
chiril, bine ai venit ,si eu merg la cluj ,poate ne vedem pe la gine 1,iti urez succes la inseminari
ruxandra, buna si tie,ai venit de la optimiste la noi mai putin optimiste ,iti urez succes si tie dak faci inseminare

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Sarumana de primire fetele !
Eu... nu am facut nici monitorizari, nici inseminare, nici nimic... m-am apucat sa imi fac analizele hormonale, iar consortul meu merge la un endocrinolog si isi face si el ceva analize...

Trebuie sa mai iasa macar o burtica de pe aici asa ca va urez multa bafta !

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor , intru shi eu in "oala" voastra. As vrea sa stiu dc e cineva care face inseminare la Polisano Sibiu. Vreau mai multe informatzii despre ac klinica, cum e personalul, care sunt zilele in care te cheama....
De fapt eu tb sa fac IAD shi as mai vrea cateva informatzii despre banca lor de sperm.
Multumesc anticipat!

Cirip

Mergi la inceput