Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, intra inauntru 2-3 saculeti...nu scoate atata...ca se plictiseste...nu are cum sa se goleasca.

dianarus, tabla aceea are o parte de scris cu carioca sau de pus chestii magnetice, si de cealalta parte pt desenat cu creta...sau le poti atasa foi de hartie.sunt sigura ca se gaseste si pe la voi. e tot de la toysrus, de la crayola...ca si cariocile (lavabile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Dragele mele minunate si dragalasi fulguleti,
Ma bucur nespus ca am reusit sa mai citesc cate ceva.
Madaluta, iti doresc refacere usoara si ii doresc multa sanatate Brianei.
Flore, felicitari pentru dragalasa din burtica.
Iulia Stefy, ma bucur sa aud ca Stefaniei ii este bine la cresa. Eu am incercat cu Calin sa il duc la o gradi particulara din Bucuresti in ianuarie, avea un an si o luna atunci, insa dupa o saptamana s-a imbolnavit asa de urat incat a fost nevoie de 3 saptamani sa se faca bine. Apoi am perseverat si l-am mai dus din nou, aceesai poveste. Dupa 4 zile a facut o forma urata de viroza. Si erau numai 6 copii in grupa, insa poate ca sistemul lui imunitar era prea slabit.
Am renuntat pentru o perioada sa il mai duc, poate voi incerca din nou in toamna. Lui Calin i-a placut mult la gradinita, manca bine acolo si dormea chiar si trei ore.
Yagmur, multe salutari de la noi si asteptam cu drag sa ne revedem.

Erau cateva intrebari in paginile anterioare la care as vrea sa raspund:
1. Somnul de la pranz: Calin adoarme singur, atat la pranz cat si seara. De mult timp nu mai avem probleme cu adormitul.
2. Joaca cu copii la nisip sau in parc: Din pacate doar in week-end pot sa vad cum se comporta Calin in astfel de situatii si sincer nu este deloc darnic cu jucariile lui, dar in schimb pe cele ale altor copii le-ar vrea.

Poate reusesc sa revin cu cateva randuri in week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia , imi place tema propusa, mai ales ca zilele trecute la asta ma gandeam si eu :). Mai bine zis mi-a reprosat sotul ca nu-l las liber pe Victorila, ca doar e "barbat" :). Asta tocmai pentru ca, in parc, sunt mereu cu ochii pe el. Nu intervin in joaca lui decat cand este cazul, dar facem trenuletul :). Pe fete le las singure, chiar daca mai arunc cate un ochi sa vad pe unde sunt. Insa: Victor mi-a fugit de sub ochi, gata-gata sa iasa din parc, pentru ca vazuse o masina. Si nu-l las singur pe topogan, pentru ca se arunca de sus (ca si cum ar vrea sa zboare :) ) si-mi e si teama ca se incurca in tuburile alea si n-o sa pot sa-l scot de acolo. Poate-s exagerata, dar consider ca nu e momentul sa-l scap din ochi :). Chiar sunt curioasa ce raspunsuri vei mai primi.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

noroc ca am venit din nou la munca, altfel precis nu ajungeam nici azi sa va salut :)

madaluta bine ai revenit acasa, Brianna e un nume deosebit, imi pare rau ca ati trecut prin atatea in spital, dar, uite, ai ramas totusi cat de cat cool..daca se intampla chestia asta la primul bb era muuult mai dramatic!
flore emma e foarte frumos! vroiai ana si nicu nu vrea?
vazut pozele cu alesuca, are niste ochi superbi superbi superbi!!!
l-am vazut si pe motan in nisip (bai da ce mare s-a facut matzoiul, e barbat cu adevarat!!) si am vazut-o si pe julia in racul cu nisip, si ca mi-am amintit acum, ktrinel cum ii sunt cerceii juliei? am vazut ca toate celelalte fetite au rotite, julia ii are cu surub..sunt special pt. bebe cerceii, sa nu o intepe in spatele urechii, sa nu ii poate desuruba...intreb pt. ca sunt (iar) pe campul de lupta cu piromanul, eu vreau sa ii punem beei cercei, el ca nu...si nu imi plac rotitele, si vreau si eu d'astia cu soroafe..
si cum de ramai home alone cu julia? mult timp?

nisip. bea are un caine(in forma de...si inca galben..) cu nisip, intra fix doi saci de 25 kg...oameni prevazatori fiind, noi am cumparat 5 saci...vreo juma de sac e deja prin casa, un tar a inghitit si shefa, alt tar e prin gradina...concluzia e ca indiferent cati saci intra, luati mai multi ca trebe completat.

am vazut si pozele doniei, aaoooleuu cata caaasaaa!!! sa o stapanesti sanatoasa!! cum s-a acomodat roxana?
sunt vigilenta. sunt ca un vultur. nu las sa o atinga nici un fir de praf...sunt in spatele ei in fiecare secunda..
standard pentru mine e raspunsul. nu stiu. nu m-am gandit. dupa cum bate vantul...azi o urmez ca o umbra, maine o las sa isi savureze independenta..depinde si de dispozitia ei..are zile in care i-ar trebui aripi ca sa coboare nevatamata scarile topoganului, are zile in care nu se avanta chiar asa orbeste...

roxanica mai cum povestesti tu de puiul tau!!! de se umfla sufletul in mine ca pita in cuptor!!

bytheway...am cumparat forme de muffins. se indura careva de mine si arunca cu o reteta?

sanatate boierimii stationare.

pa si la gara (tot din clasici ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Donia ce familie frumoasa ai! Diferenta de cativa ani intre copii te ajuta sa faci niste comparatii.
Si frumoasa si tema propusa.Multe lucruri eu le fac instinctiv, fara a imi propune o strategie dinainte. La joaca sunt mereu langa ea, sau incerc (sunt si situatii cand trebuie sa alerg sa recuperez mingea sau caciulita aruncata pe jos sau altceva, timp incare ea o ia la fuga mai sa o pierd din vedere). Oana e genul de copil care nu plange daca a cazut. Foarte rar plange si atunci realizez ca o doare. Daca se impiedica si stiu ca se poate ridica singura nu o ajut, asa si-a format deprinderea de a se sprijini in momentul in care urca pe ceva, de ex in casutele din parc. La topogan insa musai trebuie ajutata deoarece vrea sa urce pe el in sens invers, cum vede ca fac capritele de fete mai mari. Evident ca aluneca si cade in nas.
Oricum o voi lasa sa experimenteze singura totul si daca vad ca trebuie ajutata, invatata, o voi ajuta. E tenace si incearca pana reuseste.De ex pe tricicleta isi face vant singura si sper ca in curand sa invete sa se deplaseze cu ea impingandu-se cu picioarele in pamant.

Asa de mult o iubesc cand e la joaca intre copii. Se manifesta atat de neingradit, rade atat de fericita cand cei mai mari se joaca de-a prinsa in jurul ei si ea crede ei se joaca cu ea. Vorbeste, gesticuleaza si e pur si simplu ea fara sa fie constransa de vreo conventie. Si nu are simtul proprietatii, nu da semne ca galetusa rosie trebuie sa fie doar a ei. Daca i-o fura un copil, ea culege alta galetusa de pe jos si isi vede de treaba in continuare.
E curajoasa, deloc timida. Asta vad facand comparatie cu alti copiii de varsta ei care stau lipiti de parinti si nu vor sa incerce urcatul pe topogan, leagan, casute si alte prostioare din parc. Si imi doresc sa ramana asa, bagareata si vioaie, chiar daca pentru mine 2 ore de alergat zilnic, dupa ce vin de la serviciu, sunt ff obositoare, mai ales ca mai trebuie sa mai si gatesc, calc, etc. E foarte frumos si ma simt implinita.

In concluzie, o voi lasa sa incerce singura sa se descurce, dar mereu langa ea, fara insa sa o fac sa se invete cu faptul ca cineva ii va netezi drumul si ea nu trebuie sa mai depuna nici un efort. Am exemplu niste prieteni cu multi bani, a caror fata la varsta adolescentei e de principiul ca nu are sens sa mearaga la scoala de vreme de tatal ei ii va face o firma. Si asta pentru ca parintii i-au bagat in cap ca nu trebuie sa fie persecutata de profesori, ca oricum ii cumpara tata locul la liceu si alte tampenii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

poze calde (si la propriu, si la figurat :) ) de azi de la plaja :)

Deea, admirat si invidiat carliontatul in nisit. E barbatel in toata regula.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoshika

Acs, !
Nu e vorba ca nu e obosit. Poate de foarte obosit devine mult prea dificil... Ora obisnuita de culcare era seara 9.30, cel tarziu 10. Acum adoarme dupa 11 epuizat de plans. Mi-e atat de mila de el!!! Dar sa mor daca mai stiu cum sa procedez....
Dupa ce se incalzeste incercam si noi operatiunea olita. Chiar daca afara e foarte cald, la noi in casa e in continuare rece. Cand ma gandesc ca la vara o sa fim in casa ca intr-un cuptor... m-apuca groaza!

Si Stefy, cu cat e mai obosita cu atat e mai agitata si mai greu de adormit. E agitata din cauza caninilor. am incercat sa-i scot suzi si bibi ca de acum "e mare", dar m-am lasat pentru o vreme, ca nu cred ca e momentul, tocmai acum cand o mananca gingiile asa rau. Daca roade ceva nu se mai calmeaza? Eu ii dau "de ros" si se mai potoleste.
In ceea ce priveste olita, pe mine m-a sfatuit cineva s-o las in vara asta fara Pampers, ca daca se va uda de cateva ori, o sa spuna cand simte ca ii vine sa faca pipi. O sa incercam sa vedem daca tine. Va uram si voua multa bafta cu olita.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by shoshika

E incredibil cat de repede evolueaza copiii astia si am senzatia ca daca nu stii cum sa reactionezi in perioadele astea foarte dificile imediat se duce naibii totul... Sunt terminata de gandul ca nu procedez cum trebuie cu el...
Of, of, mai, mai!!

nu mai fi "terminata" la gandul ca nu procedezi cum trebuie cu el,pentru ca in situatia data(crize dentare) si Crinuta se comporta identic...,chiar in perioada asta trecem prin asa ceva...
oricat as incerca eu sa-i vb calm,soptit,sa-i povestesc ce am facut in parc,ce au facut copii,s-o imbunez,s-o calmez,sa-i spun cat de tare o iubesc...,nici macar nu ma lasa sa ma apropii de ea...,devine o leoaica care zgarie rauuuu
inainte sa am copil cu faze de genul asta,aveam impresia ca acei copii din parc care lovesc la nervi sant copii batuti de parinti...,acum ca o vad pe fiica mea reactionand la fel si stiu sigur ca nu a batut-o nimeni...,realizez ca-i vorba despre altceva...
au si ei starile lor...,au si ei nervii lor...,au si ei dreptul sa-si arate furia cumva...,trece cu siguranta si la noi si la voi si la toata lumea...,important este sa avem muuuuulta rabdare...,pentru ca dupa atatea palme si picioare luate,dupa atatea tipete,la un moment dat cedeaza si se cuibareste la pieptul meu cersind dragoste...,io zic ca atunci este un moment f important in care ar trebui sa le fim alaturi,sa le aratam cat de tare ii iubim...etc...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ziggy
[din burtica.
Iulia Stefy, ma bucur sa aud ca Stefaniei ii este bine la cresa. Eu am incercat cu Calin sa il duc la o gradi particulara din Bucuresti in ianuarie, avea un an si o luna atunci, insa dupa o saptamana s-a imbolnavit asa de urat incat a fost nevoie de 3 saptamani sa se faca bine. Apoi am perseverat si l-am mai dus din nou, aceesai poveste. Dupa 4 zile a facut o forma urata de viroza. Si erau numai 6 copii in grupa, insa poate ca sistemul lui imunitar era prea slabit.
Am renuntat pentru o perioada sa il mai duc, poate voi incerca din nou in toamna. Lui Calin i-a placut mult la gradinita, manca bine acolo si dormea chiar si trei ore.

Am observat ca micutul tau e nascut in aceeasi zi cu domnisoara noastra. Eu zic sa mai incerci sa-l duci acum, ca s-a mai incalzit si poate nu mai sunt asa multe boli. La Stefy asta e a doua saptamana si vad ca merge. Ea acum e sub tratament, vorba vine, pentru imunitate. Inainte sa o duc la cresa am mers la dr. ei din spital, care are specialitate imunologie si ne-am sfatuit ce si cum sa facem. Ti-am scris ce am facut noi, poate te ajuta cu ceva. Multa bafta si sanatate lui Calin.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico
bytheway...am cumparat forme de muffins. se indura careva de mine si arunca cu o reteta?

Despre astea e vorba?
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17934/Tarte-crocante-cu-Mars-si-fulgi-de-porumb/

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput