**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
- uite ce draguti sunteti!
http://picasaweb.google.com/fam.faur/Intalnire11Mai/photo#5199447369097654114
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
multumim, am salvat si eu poza asta; pacat ca are fes pe cap, ca asa chel cum e tot mai bine decat cu fes.
Si cu ocazia asta sa-mi arat oful ca e cea mai cheala capsuna din odisee
bettyR spune:
LA MULTI ANI, ANTONIO! si un pentru tine, Andrada ca mi-ai raspuns la intrebari. sper ca ati petrecut frumos, sa ne mai trimiti poze. Nu fuge Antonio deja?
Cate poze cu capsunei, care mai de care mai frumoasi, ma tot uit ...
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
Fetelor STEFAN si-a spart buzicaS-a impiedicat in pantalonasi si a cazut pe gresieBine ca nu si-a spart dintisorii ca si asa avem doar 2.Offf fetelor ce m-am speriat cand am vazut ca ii curge sange.I-am pus apa rece,iar acum are asa buzica umflata
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
tudorcatalin spune:
vai,Ioana,ce rau imi pare pentru voi.pupam capsunelul sa treaca repede
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Antonio sa cresti mare si frumos
an@ si graviduta imi pare rau ca am plecat si nu ne-am vazut. De fapt pe An@ am vazut-o putin .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
miniuta spune:
buna si de la noi.
LA MULTI ANI! maya de mica, scuze de intarziere. sa fiti fericiti toti trei asa cum sunteti acum, sa aveti parte numai de bucurii. m-am tot uitat sa vad tortul printesei, dar nu am vazut decat poze pana la 11 luni. la ce tortulete a avut in fiecare luna, eram tare tare curioasa sa-l vad pe cel aniversar.
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din ultima saptamana, mereu raman in urma cu urarile.
si nu il ultimul rand, LA MULTI ANI! frumosului cretofolin antonio. asteptam si noi poze de la marele chef. a suflat in tort???
am vazut si pozele de la intalneala (o parte) si tare mi-au placut. frumosi sunt toti copiii, dar ai nostri sunt cei mai cei, nu?
va pup si va doresc numai bucurii in continuare.
mamica lui david(21.05.2007)
monicoasa spune:
Fetelor am primit si eu instiintare sa ridic tricoul d ela posta si multumesc frumos LIVIANA, dar am nevoie de ajutorul celor care l-au ridicat pt ca eu nu pot. imi cere contul Iban si la ce banca tre sa trimita banii.
cine stie sa imi trimita si mie PM.
MULTUMESC ANTICIPAT SI MULTI
CHOWPERSA spune:
Eu nu am intampinat probleme la ridicarea tricoului.A bombanit tipa de la mesagerie ca nu e completat corect dar mie nu mi-a zis nimic.Si nu a durat nici 2 min. ca sa-l ridic.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Fetelor STEFAN si-a spart buzicaS-a impiedicat in pantalonasi si a cazut pe gresieBine ca nu si-a spart dintisorii ca si asa avem doar 2.Offf fetelor ce m-am speriat cand am vazut ca ii curge sange.I-am pus apa rece,iar acum are asa buzica umflata
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Nasol!!!!!!!1Daca e sparta afara nu in interior trebuie sa mergi cu el la dr. sa-l coasa sa nu ramana despicata ca apoi se inchide urat si ramane semn.Fratele meu cand a fost mic a patit-o de doua ori si l-au cusut la urgenta.
Si Alex s-a lovit la gurita cand avea 10 luni dar in interior si are si acum semn dar nu se vede .
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
bettyR spune:
Doxinu, imi pare tare rau pt cretulin. Dar poate e piscata pielea in interior si ii trece repede, Andreea sarea in patut si tot dadea cu gurita de margine si ii curgea sange, dar numai i se pisca pe interior si nu cred ca are semn. Si azi saraca a cazut cu buza pe o jucarie, un catel si e vanata un pic, dar nu i-a curs sange. E tot mai greu cu ei ca trebuie paziti bine, ca te miri unde ii apuca mersul si se dezechilibreaza si cad.
Graviduta, cat timp si ce doza de Eurespal v-a prescris voua? ( sper ca imi amintesc bine ) ca iar a facut rosu in gat Andreea si mi-a dat Nurofen si Eurespal si Standacilin, dar eu incerc fara antibiotic sa vad daca merge si isi revine, ca nu are febra, dar e un pic ragusita.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)