Salut!
M-am mutat de curand in Bucuresti in zona Militari si as vrea sa optez pentru o gradinita particulara. As avea nevoie de un sfat. Am vazut ca se deschide foarte aproape de mine o gradinita Curcubeul veseliei. Sa optez pentru ea?
Multumesc anitcipat!
Adda, si eu am avut intentia sa-mi inscriu fata la o gradinita particulara si am postat subiecte prin care sa adun cat mai multe date sa ma ajute sa iau decizia cea mai buna pt educatia copilului meu. Majoritatea opiniilor au fost impotriva gradinitelor particulare in general, ca nu se ocupa de copii cum ar trebui, ca nu au educatoare calificate, ca nu au o programa, multe nu au un loc de joaca in aer liber, unele nu au spatii adecvate de desfasurat activitatile sau pt somn, multe nu au bucatarie... ce mai, asta m-a convins sa ma indrept din nou spre cele de stat.
Asa ca te sfatuiesc acelasi lucru in masura in care ai posibilitatea pentru ca eu am auzit ca in Militari e mare lipsa de gradinite de stat si pana la urma nevoia te poate impinge la particular chiar daca nu e cea mai buna solutie pt copil.
Despre Curcubeul veseliei nu te poate sfatui nimeni daca abia se deschide, eu te-as sfatui sa inscrii copilul si la o gradinita de stat, sa ocupi locul si sa il duci o perioada la Curcubeu pana iti faci o idee, daca nu-ti place te muti la cea de stat. Vezi ca inscrierile la stat sunt luna viitoare.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA