Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Tinem pumnii lui Gabi si bb Tudor. Sa fie un bebe sanatos, mancacios, cuminte si cum si-l doreste mama! (eu nu gasesc in lista pompoanele).

La multi ani de Sf Constantin si Elena! - tuturor sarbatoritilor!

Olivia, asta era motivul pentru care am hotarat si noi sa Nu ramanem in Franta. ( stiu ca e altxceva in State, dar nu stiu cum o fi cu hotararea voastra). Cred ca ergrete oricum o sa ai in sufllet indiferent de locatie. (asta e parerea mea)- eu mai regret cateodata si tare mi-ar place ca macar 3 luni in an sa stau acolo si restul acasa. Dar nu se prea poate, ca ce ma fac cu job-ul??? (ca sotu ar putea primi post de prof invitat 3 luni in fiecare an), dar eu????

Roxi, distractie placuta in continuare. Viziteaza si pt noi.

Monica- eu am inteles ca tu nu predai, dar oricum nu e usor. Intr-adevar eu as fi de parere ca ori cercetezi ori predai, mai ales ca mamica, ca eu de cand o am pe Bia cu cercetatul stau cam prost din lipsa de timp. Noroc ca am facut destule inainte de a o avea ca altfel nu ma vad cum mai ajungeam conf.

Daria, iti tin pumnii stransi pt operatia de vineri. Sigurva fi bine. Un mare pupic pt amadoua de la noi.
Cu gradi- am rezolvat ca nu mai merge, va merge la toamna la o gradinita din apropiere. M-am decis eu sa nu o mai duc daca educatoarea nu a avut nevoie de ea in grupa. Desi e un copil minunat si cuminte( nu cred ca ar fi trebuit sa procedeze asa). Puteam sa ii fac rau la inspectorat, ca am vorbit cu inspectoarea, si mi-a sus ca nu avea dreptul sa faca asa ceva , fara sa imi spuna, si mi-a spus sa o anunt si pe ea daca mi-a luat-o inapoi, Dar nu am mai vrut sa o dau eu, daca nu m-a sunat sa imi spuna inseamna ca nu a avut nevoie de ea. Si directoarea a insistat sa o dau mai departe, dar in grupa s-au ocupat toate paturile, deci nu mai avea patut. Si ma intreba saraca Bia "de ce nu merge la gradi" pana i-am spus adevarul nu s-a linistit. Si de atunci nu mai zice la nuimeni- acre a fost probleama- mi-a spus mie ca e "'Secretul ei"'

Andreea, si Bia are Sectretle Sabrinei, dar i-am explicat ca numai d-soarele se fac pe unghii ca altfel ii cad unghiile- si a inteles deocamdata. Am ascuns oja.

Lia, santate puiutilor.

Ioana- nici nu m-am gandit la asta- cu data nasterii- dar cred ca ai dreptate. De Bia la Sotu'ii e uneori rusine ca e atat de vorbareata in tramvai sau pe altundeva

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Felicitari lui Gabi si bb Tudor. Sa fie un bebe sanatos si mintos!

La multi ani de Sf Constantin si Elena! - tuturor sarbatoritilor! si lui Edi al meu.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi

Abia astept vestile de la Leeloo, Doamne ajuta sa fie totul bine, mama si bb sa fie ok !

Amironeanu, ahaaa, ma bucur ca nu a vazut Giulik revista si se multumeste cu CorpulUman si Exploratorii si Barbie si alea in franceza si si si :-))) Pupam juniorul cuminte !

Marcelle, ma bucur ca Bia e ok si ca o dai la alta gradi, cred ca la fel procedam si eu ! Si pupici cu invidii vorbaretei !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

HAIDE GABIII!!!! TINEM PUMNII STRANSI SA FIE TOTUL BINE SI BB TUDOR SANATOS!!!

LA MULTI ANI celor ce se serbeaza astazi!

Intru mai tarziu sa aflu si eu vesti despre Gabi, pana atunci bag tare munca. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

HAIDE GABI!
Astept cu nerabdare vesti despre bebe si mamica!
Banuiala mea e ca e in operatie pe la ora asta...

La multi ani tuturor celor ce serbeaza azi de Sf. Constantin si Elena!

Oana azi noapte nu a mai facut febra si nici nu a vomitat (drept e ca eu nu i-am dat aseara decat apa ca sa evit orice accident, de mi-a luat o ora sa o culc, ca se frichinea ca pestele pe uscat...insa a fost bine...noaptea i-am dat juma din portia de lapte, s-a terzit scancind din ora in ora dar era mult mai bine de dimineata)
Pot sa plec si eu linistita la conferinta, ca altfel ma imbolnaveam de inima pe acolo...:)

Acu', eu recunosc ca ma bate gandul sa ii mai trag o freza baieteasca Mariei si in vara asta, ca sa nu sufere de cald...pe urma ma potolesc si o tund scurt numai pe Barosana pana pe la 3-4 ani...:)

Ma aouc de munci da's cu degetul pe F5...O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am intrat sa arunc un ochi pe aici inainte sa ma apuc de lucru si ce vad...gabi il aduce azi pe Tudor de pe norisorul azuriu . In cazul asta fac si eu galerie

Pentru Gabi si bebe Tudor

Daria, operatie usoara si sa fie totul bine (am inteles ca te operezi la ochi, dar nu stiu exact pentru ce). Pupici multi

Roxi, El Escorial...hehehei, ce amintiri....Fuseram si noi pe acolo prin luna de miere, acum 7 ani.

Marcella si Cristalina, si eu cu gandul la aceleasi chestii. Apropos de predat si cercetare. La noi in catedra asta e discutia cea mai aprinsa acum, cum sa facem si cercetare de nivel inalt si sa ne si tinem cursurile ca lumea, pentru ca ni se cer ambele. Recunosc ca si mie imi e foarte greu, anul asta am functionat la nivel minim, adica mi-am reactualizat si predat cursurile, dar n-am mai avut timp si de cercetare. Chiar si asa mi-a fost greu. Si nu stiu nici de acum inainte cum o sa fac. Sper sa se mai usureze treaba cu copiii.

La multi ani celor ce se serbeaza azi!!!

Pupici lui Matei care a trecut cu bine peste operatie!

Si va pup pe toate grupat si pe rand, si mai arunc eu un ochi din cand in cand (mai ales azi sa vad vesti de la Gabi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nicio veste?
la multi ani tuturor care-si serbeaza astazi ziua onomastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

F5, F5 da' nik...

Dam cu pampoanele in continuare (eu tot nu le am, ca nu-mi apare lista intreaga de smilies)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am celulalur aici, ink nicio veste ...
pana atunci ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ief shinshi
roberta, mistoaca titulatura;))
is nervoasa ca de dimi imi merge pe dos, mai intii ilinca ca n-o agreat pantalonii 3/4 cu care am imbracat`o si m-o urlat cit a putut ca vrea rochie scurta scurta la gradi;)) apoi un nene de pe un taxi ca m`o plimbat de m-o zapacit pina sa ma duca la destinatie; capacu` l-au pus idioatele alea din spital care l-o mutat pe taica`miu dintr-un pat in altu` fara sa`i ia si medicatia care-o avea in noptiera aia si prin urmare de luni seara si pina azi dimineata si-a luat o parte din medicamente astfel ca az`nuapte ierea din nou confuz

Mergi la inceput