Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Deci eu stau pe baricade..nu ma culc pina nu aflu despre o nastere la Universitar
Ieri la inot a fost socat instructorul..i se citea nedumerirea pe fata!..si-i spunea...slow down:))))Am si filmat in citeva zile va arat si voua..
Carmen ma bucur pt evolutia tatal tau!!!
Andries mai vino la povesti ,nu ne plictisesti!
Roxa a iesit soarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupicei tuturor
azi am batut El Escorial pe jos de ne'am rupt picioarele.
Gabi tin pumnii mult mult de tot ptr maine abia astept sms-ul cu vestea buna!!!
Cristal, e mai bine Oana acum?
Daria, va fi ok vineri stai linistita.
Oliv hihihi cat de curajos e Luca... bravo!!
Robi sper ca lui Matei sa ii treaca tusea si sa nu fie nimic serios.
sa aveti o seara frumoasa si o zi super buna maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Gabi! Gabi!! Gabi!!!

pseu: aia cu "sfinte sisoie" e din Aventurile lui Piggly Winks. Mai intru eu sa va povestesc zilele urmatoare, sa ma mai linistesc cu analizele lui fi-miu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Gabi si bebe Tudor!

Nu puteam sa intru si sa nu-i urez si eu Gabrielei o nastere usoara, un bebe sanatos si cuminte asa ca Matei (vorbesc foarte serios). Asteptam vesti bune!

Si La multi ani tuturor care sarbatoresc maine Sf. Constantin si Elena!

Noi suntem bine, de azi a inceput si Stefi tenisul, ii place, sper sa o tina cat mai mult. Ne pregatim de serbare, invatam poezii, alegem rochita, cautam sandalute. Matei este si el bine, foarte vesel, doarme bine, mananca excelent, are ceva probleme legate de calciu, dar trebuie sa mai verificam. I-a trecut si cea de-a doua otita, probabil ii vom face vaccinul impotriva pneumococului (sper ca am inteles corect, cica in America intra in schema obligatorie). Avem si noi poze, dar nici macar nu am reusit sa le descarc pe calculator.

Saptamana trecura, Stefi m-a innebunit cu sabinele. Ca vrea si ea sabine. Cand am intrebat-o ce este, mi-a spus ca este creion de dat pe unghii si ca au si Maysa si Denisa de la gradinita. Am presupus ca este oja si am tot incercat sa o conving sa o lase balta. In week-end am prins o reclama la Minimax si am lamurit misterul. Este revista Secretele Sabrinei care are in primul numar un creion cu sclipici pentru unghii. Si cum erau bunicii in vizita, domnisoara a si primit revista, iar eu nu mai stiu cum sa o conving sa nu se dea pe unghii, mai ales ca este atit de incantata de revista ei.

Nu am reusit deloc sa citesc ultimele pagini, asa ca nu sunt la curent cu discutiile. Am citit printre randuri ca Matei a scapat cu bine de operatie, ca tatal lui Carmen se simte mai bine, ca Roxana este in concediu si ca Daria are operatie pe 23. Ma bucur de vestile bune si Daria ne vom gandi si la tine vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, iti tin pumnii si sunt sigura ca vei avea o sarcina tare rapida si usoara! pupici si tie si fratiorului mai mare ca el va fi cam derutat banuiesc.

philip&andreea

Mergi la inceput

A...da!... aia cu Sfinte Sisoe! Bestiala!!
..si mai vroiam s-o cert pe Monica ca a tuns-o pe Maria!!!Cit priveste curatenia am retinut...si cind m-oi infuria mai tare..la tine ma voi gindi!
Andrea ai poze de la tenis?? Bafta! Eu recunosc ca pina la 5 ani am hotarit sa nu-i solicit articulatiile..deci nici tenis si nici fotbal..eu sint mai paranoica cu accidentele..nu ma bagati in seama:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pentru Leeloo si bbTudor

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Nu-i drept...la mine nu merg pampoanele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

pentru Leeloo si bb Tudor
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI,MARI SI MICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Am venit si eu sa fac galerie pentru Gabi si BB Tudor!
Gabi, iti doresc o nastere usoara si fara probleme.

FELICITARI sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput