Liceul "N.Balcescu"/"Sf Sava" din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriana, eu nu stiu detalii pentru cazul tau, dar daca nu incerci nu reusesti sigur. Eu stiu ca totzi cei pe care ii cunosc si au venit cu J1 au luat waiverul in 6luni-1 an si unii acu' au si Green Card. In orice caz, poate e mai bine acasa pentru o vreme, cu bb, ce sa zic? E tare greu sa nu ai nici un ajutor pe aici.

Te pup,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aisandu spune:

LIa, asa ne gandim si noi..ca e ne luam un pic de repaos o vreme..cum ziceam..un fel de sabatical..PE urma mai vedem..poate revenim aici, poate ramanem, nu stim inca..depinde de cum ne merge..Mai incercam si cu loteria intre timp..sa vedem. CA intr-adevar, e greut singur pe aici fara ajutor..fara familie..E...si uite asa intru in tema (pe care au mai atins-o unele fetel in forum , la alt capitol- cu dorul de casa aici si dorul de.. atatea altele, acolo..Mi-e un pic cam teama de pasul asta, trebuie sa recunosc..dar ma gandesc ca altfel nu se intampla nimic, si simt ca trebuie sa schimb ceva. Sunt in Syracuse de 6 ani..si cu toate ca am facut multe intre timp...parca am si stat pe loc..nu stiu cum sa iti explic.

Te pup

Adriana
(tu unde stateai in Bucuresti?)

Mergi la inceput

Am trimis un mesaj pe privat, sa nu plictisim lumea cu a noastra conversatzie.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Adriana, cealalta Ioana de la C se numea Vasile, si amandoua Ioanele au facut arhitectura (cel putin asa cred, din cauza ca au plecat impreuna in Anglia din anul 2, iar ultima oara cand am vazut-o pe una din ele a fost prin 95, asa ca banui ca au terminat acolo), si chiar si eu am facut arhitectura, numa' ca p-asta de la noi. Si cele doua Ioane si-au gasit 2 engleji, si banui ca vor trai fericiti acolo pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aisandu spune:

Buna Miguelle,
Acum ca zici..imi amintesc ca se chema Ioana Vasile cealalta Ioana..
Stiam si eu ca erau in Anglia cu arhitectura..si parca si ceva de engleji auzisem :) dar cam atat..
Tu ce faci? Unde lucrezi?? Ai copilas? Daca da...sau daca nu..pune si tu o poza cu el..sau cu voi..sa va vada lumea :)

Va pup pe toti si sper sa mai auzim unii de altii..sau unele de altele ca vad ca taticii de la Balcescu nu citesc forumurile prea mult..ca ei sunt ocupati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Este cineva care a terminat in 89 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Iete ca am terminat eu in 87, asa ca amuleta, vreo doi ani tot ne-om fi intilnit pe terenul de baschet .

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Si eu am terminat in 86 !
nelia, la ce clasa a fost sotul tau ?

Numai bine,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Va amintiti de profesoara de germana, Sandu, parca? Emigrase in Germania. Mai stie cineva ceva de ea ?
L-a avut cineva pe Lazarescu la romana sau pe Moldoveanu la matematica /
Dar de chioscul cu pateuri cu zer de la coltul strazii va mai amintiti ?

Mergi la inceput

Eu imi amintesc de Lazarescu si Moldoveanu, dar nu i-am avut profesori.
Si de chioscul de la coltz imi amintesc, stateam la coada si cand iesea o tava de pateuri, o cumparam pe toata, spre disperarea celor din spatele nostru care ne blagosloveau cu foc :))

Sarbatori Fericite

ruxij

Mergi la inceput