Liceul "N.Balcescu"/"Sf Sava" din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aisandu spune:

Hai ca m-am prins si eu cu intarziere ca trebuie sa fac click pe numeke tau sa vad cum te cheama :)sorry LIa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna Adriana,
Cred ca vazusi ca sunt in California. Multa bafta cu Ph.D.-ul. E greu si cu bb, stiu pe a mea piele personala. Sper ca tu te descurci de minune. Il duci pe bb la daycare sau nu? Ce varsta are bb?

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Octav, sotul meu, a terminat acest liceu, dar in 1986. El nu intra pe acest site, dar stie de la mine... tot.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Ruxi, Aisandu,Dana M, eu am terminat in '90,am fost la 9-12C, si pe vremea aia ma chema Badescu Mihaela. Dealtfel, nick-ul meu din liceu vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Fetele, ma bag si eu!!!
tot in '90 am terminat, la B, Ioana Moraru ma intitulam, acu' am un baietzel de 1 an si 10 luni si am ramas pe meleagurile natale, eventual sa sting lumina, ca vad cu nu mai e multa lume pe aici...
Mihaela Gheorghe, tu nu erai aia de cantai la chitara prin tabere? ca si acum mai am la tine caietzelul meu cu cantece... uau, ce mica e lumea!!
pupici la toata lumea

Ioana & bb Luca

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Felicitari pentru Bb, Ioana. Desigur ca nu te stiu si nici tu pe mine, dar tot ma bucur ca ne-ai scris. Felicitari si pentru terminarea faimosului de liceu si multe succese.

ruxij

Mergi la inceput

Salutare mamici de la Balcescu..ce bine sa stim unele de altele..
ar fi bine sa ne punem si niste poze..eu cu numele nu prea ..dar daca va vad sigur imi aduc aminte..
IOana, tu faceai engleza la avansati? Stiu ca eu aveam 2 Ioana de la C in clasa de engleza..una era Ioana Sandi..si cealalta, colega ei..foarte draguta..nu erai tu?? ca nu ii mai tin minte numele de familie..stiu doar ca erau colege de Banca...
Oricum ppupici tuturor.
Da, LIa..cu phd si cu bb e cam greu..acum mai fac si un internship la County aici in Syracuse...deci am lasat-o mai incet cu teza..Sper sa termin pana la anul. PE urma cred ca vom merge in tara..ca eu am viza de-aia urata cu restrictii ! J-1 ..poate ai auzit..trebuie sa te intorici in tara 2 ani. Asa ca ne luam un sabatical..si vedem cum e.

iar pupici,

Mergi la inceput

e hai ca iar le-am incurcat, fetelor..Sorry..I am vazut acum ca Mihaela Badescu era la C si Ioana la B..intre timp mi-am amintit ca cealalta Ioana a plecat in Anglia si facea arhitectura..deci oricum nu se potrivea./
SOrry..
mai povestiti de voi?
Cand ati inceput sa diversificati mancare la bebelusii vostri?
GAbriel- bebicul meu are 4 luni si in alaptez..dar i-am introdus si un pic de lapte praf in timpul zilei, cat sunt eu plecata. LIa - m-ai intrebat de day -care..Avem un aranjament provizoriu, sta la socrul unei romance care isi face phd-ul in mate aici la Syracuse Univ. si are si ea o fetita de 10 luni. Asta pana vine tatal meu care va sta- sper 6 luni- daca ii dau astia timp de sedere de 6luni la vama.
TU ce faci> CUm te descurci in California. Am o prietena in LA care mi0a zis ca e f. scump acolo..ceva de genul 1200 UDS pe luna.

>

Mergi la inceput

Draga Adriana,
Bine ca ai gasit aranjament bun pentru bb. Eu nu ma mai descurc deloc aici in California. La noi nu e asa de scumpa chiria, doar 900-1000$/luna, ca suntem pe la Sacramento, mai "la tzara" :-) Dar celelalte pretzuri sunt cam maricele. Mai la sud e groaznic de scump...

De 2 years home residence potzi sa scapi aplicand pentru waiver, stii, nu? Daca nu stii, intreaba, ca pot sa aflu amanunte. Nu trebuie neaparat sa te intorci in Ro, doar daca vrei tu un sabatical, ca certific ca e greu cu bb. Despre diversificare, eu am inceput cu sucul de morocovi si mar de pe la 3 luni, sau chiar mai devreme, am facut cum scria in "mama si copilul", ce ziceau aia, eu asa faceam. La servici m-am intors cand bb avea 2 saptamani si am avut o bona romanca pana ne-au secatuit finantzele intr-un mare fel... Acum ea s-a mutat din oras si nu mai am pe cine pune bona (o am pe soacra-mea pana in Decembrie totusi).

Cum spuneam, l-am dat pe Bogdan la daycare (1an si 7 luni) o saptamana, ca sa vad cum ar merge treaba, a racit dupa 3 zile si a urlat rau de tot, iar eu am slabit 1kg. Revenind la bani si bb, pe langa ca e mic pentru a fi "aruncat" la daycare si saptamana trecuta a fost de cosmar, nu ne permitem 600$/luna cat costa si nu am reusit sa luam subventie de la Univ cum speram, asa ca dovada ca sunt o failure este ca il voi duce la Bucuresti de Craciun si il las la mama pentru un an, in sperantza ca va fi mai bine ingrijit, nu va tzine minte mai tarziu prea multe, iar la 3 ani e alta treaba sa il duc la gradinita, va fi mai mare, iar noi mai stabili financiar (speram) si poate mai aproape de Green Card. Asta e ce tot povestesc oricui sta si oricui nu sta sa ma asculte.
Multe bucurii si poate mai vorbim.

Lia

ruxij

Mergi la inceput

Merci de mesaj, LIa..Ma bucur tare ca mi-ai scris..si..imi pare rau sa aud ca va veti desparti de micut..Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi..dar sutn tot felul de situatii si sunt sigura ca voi stiti mai bine. E bine ca o ai pe mama ta acasa..sipoti avea incredere totala in ea. Eu nu am varianta asta chiar deloc..
Sa vedem cum merge si la noi cu tata aici .ca de' e barbat :)
Am avut-o si eu pe soacra-mea aici..dar nu prea a fost de ajutor..a plecat intr-o saptamana..dupa ce l-a scapat pe jos pe asta mic..de m-am speriat de numai! Nu are nimic bebica, slava Domnului.. doar ca ne-a ajuns ajutorul ei- e mai speciala ea asa..nu are rost sa intru in detalii..Cert e ca nu e prea usor nici la noi..dar ne descurcam pana una alta cu tataie asta de care ti-am zis (pe care il platim $20 pe zi).

De waiver...am tot intrebat eu..am fost si la un avocat..si pare mai mare daraua decat ocaua..cu atatea aprobari si para aprobari de la mii de institutii..din tara aici..si hai ca nici asta nu ar fiun capat de lume..dar cica nu prea sunt sanse..ca nu avem un motiv clar , iar hardship din cauza bebeului e cam aiurea sa invocam..ca daor de-aia am venitin state la doctorat..sa zic ca ma intorc la sapa de lemn??! nu prea merge..tu ce zici? Am avut si bani de la guv. american si sunt si pe lista profesiilor in :shortage : la noi in tara..asa ca..nu stiu..Ai alte idei?

Cam asa cu noi..Mai pove..

Adriana

Mergi la inceput