Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Jelimoni, La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Irinouka, nici nu stii cate de mult ma bucur ca Rareshelul e bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!! JELIMONI Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate,impliniri si multa iubire! La multi ani !!!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ziua buna!
am reusit sa adorm piticul si sper sa pot scrie cate ceva pana se trezeste.
ven, marele stimulent de 1 milion se da lunar, pana cand copilul face 2 ani. pt a-l obtine, tre' sa te duci la serviciul social de la primaria ta si sa ceri documentele-tip necesare pt dosarul pt stimulent. o sa primesti o cerere tip pe care veti completa tu si sotul si o adeverinta ce va trebui completata de catre angajator, din care sa reiasa cand te-ai intors tu la munca.
eu am luat actele astea dar luni ma duc iar la primarie, ca tot e la doi pasi, chiar in parc, si cer lamuriri cu privire la adeverinta aia. pt ca in documentul-tip nu apare si situatia mea. sper sa te descurci mai bine ca mine! :-)

bishule, intelesesem ca o raresti cu forumul si d'aia ziceam ca o sa-,mi fie dor de tine.

alinatudor !

ereena, bine-ai venit in blogosfera! la cat mai multe articolase!

'opa! mi-a aterizat soacra...
surprize-surprize!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Schimbare de planuri, nu ne mai culcam, primim o vizita si intre timp stam cuminti pe "Cotton Eye Joe" de la Rednex, ii place la nebunie!

LA MULTI ANI, JELIMONIIIII!!!! Iti urez sa fii fericita alaturi de familia ta si sa iti creasca si infloreasca puiul! Va pupam!

kalosalina, am vazut si eu pozici cu Daria, ce mare s-a facuuut! Si frumoasa foc! Ce ochisori are, de pisicuta, si ce frumos o imbraci! Imi place mult tare rochita cu buline lila si pantofiorii de la Baby Fox, hihihi!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

LA MULTI ANI JELIMONI!!![flo]

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Fetelor, zuzulicii vostri se intorc de pe o parte pe alta? Al meu nu vrea, in schimb daca ii dau mainile se trage si se ridica in sus direct in picioare, nu in fundulet, si sta copacel tinut doar de manute. O fericire pe el de nu mai poate.
De doua zile a inceput sa baraie din gurita, scoate saliva, aduna buzele si face balloane scotand un sunet caraghios tare.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mitsu, nu-mi fac probleme (inca), nu sunt genu' cu drobul de sare O sa vezi si tu ce si cum e cu diversificarea, cum te vei bucura ca va papa bebe ORICE (bine, nu orice, normal, ci din ceea ce are el voie la varsta lui). Am inceput cu fructele pt. ca am stiut ca am sanse mai multe sa le accepte, desi stiu ce sfatuiesc expertii si cartile si netu'. Si voi introduce legumele numai peste 1 luna, cand va fi deja obisnuit cu 'ingurgitatul' hranei solide, gusturi si consistente noi etc. Si cand organismul lui va cere deja si altceva....I'm optimistic!

Alinatudor, am citit si eu ceva chestii legate de banana. DAR:
- si Markus a primit banana cu mult inainte de 9 luni si n-a avut absolut nimic.
- varietatea de fructe existente la ora asta la piata este egala cu......1! Adica mere. So....am combinat banana cu mere, cu caise, cu piersici (de la borcanel) pt. ca singure, celelalte fructe ii faceau aciditate cam mare si-l durea burtica noaptea. Asa, cu banana, e ok.
- si borcanele Hipp, Nestle etc. contin banana pt. meniurile de 4 luni.

Offf, am scris romane.
Fetelor, nu va suparati pe mine, dar simt nevoia sa spun urmatoarea treaba: NEVOIA TE IMPINGE. Si la lucruri mai putin....corecte, ca sa zic asa. Exact la fel eram si eu cu primul bebe, ca voi, plina de zel, elan, corectitudine si hotarare sa-mi hranesc copilul EXACT CA LA CARTE! Dar......ghinion! Am avut parte de un copil cu pb. digestive, mofturos si tot ce mai vreti, care aproape m-a bagat in depresie cu diversificarea. Ajunsesem sa ma bucur ca mananca ORICE. De aceea i-am dat pana la urma borcanele Hipp (pana la 1 an si 8 luni!), ca sa fiu sigura ca n-o iau razna si-i dau cine stie ce chestie nasoala pt. el, numa din dorinta imensa de a-l vedea mancand ceva.....macar alea cred eu ca sunt facute conform cerintelor actuale in ceea ce priveste diversificarea.

Noh! Sper ca ma intelegeti si va doresc din suflet sa aveti bebei care sa manance ca la carte! Si vorbesc din suflet acuma, nu-s ironica or something, pt. ca e o mare durere pt. o mama sa aiba copil mofturos la papa. Sa vezi atunci, Mitsule, sentiment de "rateu" ca mama.....

Mergi la inceput

VEN cum mai stati cu refluxul? Bebe al tau papa formula de ai inceput deja diversificarea?
Trebuie sa recunosc ca mooooooooooooooor de nerabdare sa-l vad si pe al meu papand si altceva. Mi-e mila de el cand vad cu ce pofta se uita la noi cand mancam. teoretic el ar fi pregatit deja, pt ca indeplineste toate criteriile pt a incepe(tine capul, si-a dublat greutatea, face miscari de masticatie din gurita etc., cu exceptia varstei, bineinteles.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Jelimoni, La Multi Ani!![flo]

Gugule, exact asa face si Mathias, "brrrr, brrrr" si stropeste tot in jur cu saliva
De intors, se intoarce doar de pe burta pe spate, dar asta demuuuuult. Invers inca nu. Si tot "in pozitie de drepti" ar sta si el toata ziua, e cel mai fericit daca il tii in picioare, frate! Sora-mea ii zice 'soldat'

Irinouka, mersi mult de lamuriri.
Alina (kalos), vazut papusa frumoasa Daria

Mergi la inceput