Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Urez si eu La multe lunite si la multi ani domnisoarei Ana Maria!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
eu postez repede ca mai am de recuperat capitolul trecut.
Benji e cam fara voce in dimineata asta sper ca nu are nimic. La 04:00 cand a venit ta-su (obs invectiva:ta-su) in pat vroia sa rabateze geamul la noi in dormitor, copilul facuse aseara baie!!!!! Si eu obs ca in living era geamul de mansarda ridicat de tot!!!!!! Asta lipsea sa traga curent prin toata casa! O fi ziua cald dar inca nu sunt nopti de vara! Ieri a stat Benji in salopeta cu maneci scurte si craci scurti si sosete dar in centrul de activitati tot a transpirat la ceafa.
La baie a urcat cu tati pe cantar si rezulta 7,5kg. La cum si cat papa el nu imi vine sa cred ca a luat 1kil din 9 apr!!!! Noi avem o medie de 740-750ml pe zi. Eu tot suspectez cantarul ca "minte". pe sot il arata mai slab pe zi ce trece numai pe mine ma face cu nerusinare grasa!
Azi iesim la gratare ori cu vecina si familionul ei ori numai noi depinde ce program au ei. Si vestea cea mare: vecina mea romancuta e IAR gravida! Numai ce a facut 1 an piticotul si isi asteapta o surioara/fratior. Eu am emotii sper sa trec cu bine in iunie sa nu se aleaga asa curand si Benji cu un fratior/surioara. Vb in fiecare seara cu Doamne-doamne: " mai vreau copii dar mai incolo sa am o masa si o casa mare sa ii incapa si un job bun sa ii hraneasca"!!!!!
Revin cum ajung la zi in capitolul asta!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Copilul asta nu e in toanele lui azi....cam ganditor, am numarat pana la 45 si el tot intr-una o tinea: mut,(adica fara ganguritul de rigoare)tine mana stg in aer cu degetele rasfirate si o priveste lung, mai scutura un pic mana si iar se holbeaza.....si e f lnistit!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Am deschis calc mai devrema, insa m-am luat cu treaba: aspirat, spalat pe jos, facut supa, hranit copilul, pus haine la spalat etc.
acum citesc din urma...voiam insa sa va salut si sa va zic ce am patit aseara:


Bebe Stefan, pus pe burta, in camera lui, pe canapea, in asteptarea baitei....si incepe puiul meu sa se impinga in picioare, sa-si ridice fundicul de pe canapea si sa se arunce in fata...s-a tirit asa, de-a busilea, pina la capatul canapelei (3-4 miscari din astea). m-a luat plinsul...el, care nici nu se intoarce de pe o parte pe alta...si era si ta-su de fata la eveniment...a fost atit de emotionant...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Anca, felicitari pt. mersul de-a busilea! Sa vezi cand o sa mearga asa prin toata casa ce mai ai tu de pazit timp de cateva luni Oricum, tare haioasa postura asta a lor!

Ceska, lasa copilu' in pace. A descoperit ce fascinanta e mana lui stanga, ce treaba ai tu??

Noi raportam o usoara raceala/viroza (nush sigur ce e), drept pt. care am amanat din nou vaccinul, si luam Tantum Verde (spray in gat), spray nazal cu apa de mare si batista bebe de 2 x pe zi, si Panadol la nevoie (pana acum n-a fost nevoie).
Ah, si sa ne laudam!! Mathias papa de 4 zile fructe. In diverse combinatii (mar + banana, piersica + mar, caisa + banana etc.). Ce gasim la piata facem pe razatoarea de bebe, ce nu mai combinam din brcanele Hipp si Nestle. Si papa copilu' deja cca 100 g . Inca invatam ca din lingurita nu se suge, dar oricum ii plac si nu prididesc sa-i bag in gurita cat de repede ar vrea el....Dupa, mai baga si 70 - 100 ml lapte. Treptat vom inlocui masa asta (a doua din zi) de tot cu fructe . Legume numai peste vreo luna vreau sa incep sa-i dau.
Doamne ajuta, macar am pornit cu dreptul!!

Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata, la cafeaua nr 2!

cine cunoaste vremea belgiei si a olandei isi da seama ce mana cereasca s-a pogorat asupra noastra ca de o saptamana e soare mereu! si cald, foarte cald!

am inceput cu impresia artistica pozitiva, ca deh! sa ma montez si eu mai pe urma... pen'ca, remarca ca eu care dimineata rad de obicei, de vreo 2 saptamani sunt mereu bosumflata, mereu comentez. e drept ca pana sa ajung la cafea strang, adun, schimb scutece, hranesc, aranjez si alte alea, de mine ma ocup mereu in vitez, si cel mai tare si mai tare ma afecteaza frustrarea ca nu am mashina:( eu, din toate persoanele d epe terra, eu care in viata vietii mele n-as fi zis ca as vrea mashina, eu... tradatoarea eu... ma rog...
ieri n-am iesit pe autostrada:( cica n-am nivelul! si in plus m-am smotocit cu instructorul: ma punea sa traversez o intersectie cu tramvai cu tot, si sa o iau usor spre stanga (care era de fapt tot drept). eu insistam sa-mi explice cum sa fac, el nu, ca te las sa vad ce faci. am panicat, m-amemotionat si-am ramas intepenita perpendicular pe cele dousa sensuri de mers ale tramvaiului, cu mashini care mergeau in ambele sensuri si care nu m-ar fi lasat sa ies de acolo... nu va spun, ca aproape m-a bushit plansul, ca ma simteam idioata si incapabila. m-am enervat apoi si i-am zis vreo doo lu' 'mnealui cand mi-a zis ca "e imposibil ca dupa 20 de ore sa faci asa ceva" iar eu am replicat: "e imposibil ca dupa 20 de ore sa nu ma descurc la asa ceva!" toate astea pe fondul unei masele care se dezintegra in gura mea. evident capulmeu era impartit, dar pt drum n-aveam prea multe chestii in el:( si p-orma, la final l-am intrebat daca-mi da carnetul provizoriu cu inima impacata... a zis cu juma de gura ca ndah...

eniuei...

ereena, si sacha se trezeste des. de la caldura. si bea, sau mananca, ce-o fi cu asa nesat ca parca nu i-as fi dat d eun secol! in mod normal doarme d ela 9-3 dimineata. dar mai nou... 11, 2, 4, 6, joaca pana la 7 cand urla frate-sau c-a facut kk...blog zici? vezi, daca as sti cum... as scrie, dar asa sa-mi fie rushine... pt ca asa cum zicea tata, "e pacat de la Dumnezeu sa nu ii bucuri si pe altii cu harul tau", iar eu n-am mai scris de doi ani aproape. iar aia ai tai cu jurnalisitca, sa t epupe! noi iti savuram mesajele!!!

mitsu, da-i mai putin si mai des. banuiesc ca e cald la voi. asta le deregleaza nitel apetitul. imi pare rau pentru botez... si pentru senzatia de "it should have been... "

ramonaB, imi pare rau de rezultate! capul sus! atata vreme cat razvanel e un copil vesel, deloc vizibil afectat, eu spun ca e un semn bun. te cred si eu ca-ti vine sa-l rontai cand se joaca cu bluzita ta, si eu ma topesc cand sacha imi face masaj la sani si se joaca cu limba pe langa sfarcuri:))

ginette, record la mesaje! asa te vreau mamica!

ellenutsa, banuiesc ca esti in sute si mii de draci la ora asta, ca gasesti iar ceva ce nu merge si nu e bine, si ca ti-e gandul la rochie! stii ceva? ai vazut tu vreo nashica mai frumoasa si mai importanta decat tine? eu nu! asa ca nu-ti mai fa griji, vei fi superba, cu sau fara pietre patrate pe rochie, si veti avea parte de o casatorie frumoasa! pup si abia astept sa revii cu impresii!

anca, felicitari pentru "avansari"! talambul asta mic de sacha e foarte comod in pielea lui! o sa va pun o poza sa vedeti cum shade c aun boss la frate-sau in brate. dar la chestii de deplasari, rostogoliri...pauza!

irinouka si doc de cap, ma gandesc des la oi, din varii motive legate de fluxul fericirii si pretentii ridicate de la mine:)

honey, there you go! vrea oo prajite, sa i le pui p-ale lui la tigaie! scuze da mi-e ciuda pe el!

alinaatudor, ce ochi negri poa sa aiba in poza ce-a ales-o mitsu, recunosc ca n-am avut inca vreme sa vad tot!

ceska, si noi suntem culmea, daca tipa copiii de ce tipa, daca-s linistiti, de ce-s linistiti! ce vrei? va fi un filozof! prima lui fraza va fi: aceasta este o mana si este a mea!:)))

creata, primit raspuns pt job???

iulia, un pusi mare, cat china antica!

marile absente ale saptamanii...ANGI, GATA, STANCUTZA, ISI, GINA (e ceva cu gina?)ADRIANA4YOU, ANANDREI (e cu sesiunea)ALINA023, NATI? si restul gagicilor care se simt ignorate - pt voi am un shlap:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ven, coool! uite primul bebe convertit d ela odisee!:) ador toate etapele dezvoltarii dar sunt innebunita dupa: "prima data cand":))) pofta mare si pe mai incolo! si sa treaca viroza cat de repede.

grati.ela! sa aveti parte de o increstinare senina! sa speram ca a trecut raceala! abia astept sa vad poze cu Tudor si Ozana! sunt atat de frumoshi impreuna!

lala20, inca nu ai descoperit priza? sa-i scoti din functiune dracia,s a vezi ca ai cu cine povesti pe urma:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ancab felicitari pentru reusita lui Stefan!Uraaaa!Abia astept sa reusim si noi!
Ven si tie felicitari pentru mesele cu fructe nerefuzate de bebica, parca tu spuneai ca cel mare a fost mai mofturos la diversificare si ti-e teama ca cel mic sa nu-i semene.
Miri am vazut noi poze cu baieteii tai dulcici,Sacha mi se pare ca seamana cu tatal lui si cel mare cu tine!Intr-adevar Milan e din acelasi film cu Sacha la falcute buflici!Ne-am dublat si noi, si mai mult decat atat, la 3 luni, avem 7 kg.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Heheheee...venit si incasat direct un shlap ...meritat, de altfel

Eu sunt singura cu copchii acasa. Si cand ma lasa unul ma ia altul de proaspata... Si ma gadesc ca plec in vacanta peste doo saptamani. Da' o fi pare vacanta sau o sa vin cu nervii mai cretsi decat ii am acum?

Uuuufff...Ana incearca sa doarma, Luca incearca sa se joace, eu sa scriu la Pc...nu ne iese nici unuia dintre noi... Dar nu ne lasam

Am apucat sa mai vad si eu cateva poze de .... moooooor aici... Luca tocmai s-a dus iar peste Ana in dormitor... Revin :(((

Ashea... cica e la wc, nu la Ana. Oricum ea e cu ochii pe pereti ca doar a reusit fra'su sa deschida usile ca si cum le-ar demola..

Spuneam ca am reusit sa vad cateva poze: botez de bebeC de Mitsu absolut splendide!!!; poze de Aweya si bebe ei sexy bebe, sexy mamma!!! ...si nu mai stiu ... cre' ca tre' sa le vad iar... Aaaaa...Sacha falcos si Bruno fara carliontsi (mami reaaaaa...m-a durut sufletul cand am citit cum s-a cerut el in brate la cresa...puiul mic si scump).

Sa va spun de don'shoara mea care nu vrea sa mai stea decat in picioare atunci cand o tine cineva in brate. Frate, dar o apuca chiraieli, nu gluma!! Si imediat ce o tii sa stea in picioare nu mai are nimic si zambeste cu gurita pana la urechi.

Hai ca merg sa mai citesc..

aaaa... Miri, daca ai fiavut instructorul meu cred ca te lasai de sofat. Nici eu nu am fost departe. Pentru ca sunt si eram si pe vremea aceea mare vitezomana, imi luam palme peste picior ca sa il iau de pe acceleratie. Baietii se invatasera sa vina numai cu pantalon lung pentru ca ii tragea de parul de pe picioare. S-a antrenat in evul mediu!!
+



Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina... io nu-s deloc vitezoman.. mai degraba mai incet decat mai repede... mi-a ramas un nod in gat dupa orele de ieri. da-le-ncolo. cand oi avea masjhina mea...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput