Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Sunt si la noi biscuiti de la nestle dar sunt recomandati de la 8 luni, in cazul in care vorbim de aceeasi si nu exista si altii.

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

Sunt si la noi biscuiti de la nestle dar sunt recomandati de la 8 luni, in cazul in care vorbim de aceeasi si nu exista si altii.

OCTI
poze noi

da, de l a8 luni sunt recomandat si nu cred ca sunt fara gluten. am mai citit pe forumuri ca se gasesc prin metro sau farmacii sau in billa. fetele pe forum spuneau de marca hero ,fara gluten

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Docdedcap multumim pentru comentariul lasat la album, ne-am amuzat teribil eu si sotul, baron local ii zicem de-acum!
L-am admirat pe dulcicul Serban si in pozele de la botez puse de nasa lui aici, si mi s-a parut ca a stat foarte cumintel!Felicitari inca o data pentru crestinare! M-ai facut curioasa cu Csikszentmihalyi si am dat un search -foarte interesant!
Creata eu m-am uitat pe albumul vostru mai demult, cum fac dealtfel aleatoriu cu albumele fetelor de aici, si mi se pare ca o poza in care sunt doi parinti si o fetita dulce la prima pagina a site-ului DC va reprezinta pe voi.Este in dreptul unui articol despre alaptarea si ajutorul tatalui.Daca ma insel,scuze.
Ereena am revazut poze cu Matei, ce perisor mare si frumos are el!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Am pus si eu poze noi de la prima petrecere la care am fost cu Octi aseara la aniversarea primului anisor al Mirunei, fetita nasilor lui Octi.

OCTI

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor din data de 11 ianuarie David Alexandru,Maria,David,Mihnea,
si 11 februarie Daria Maria, Eduard Cristian, dupa cum am vazut in listuta.Sa fiti sanatosi,fericiti si norocosi clopoteilor!

Mergi la inceput

Stancutza welcome back,chiar intrebam de tine!ma bucur pentru progresele Sofiei, mai ales in greutate caci stiu ca te preocupa mult!
gatta asteptam vesti bune si de la tine!
Uf ce vreme, mi-e teama sa ies pe frigul asta cu bebe afara, desi nici in casa nu e prea cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

cinthia, ce baiat elegant ai :-) si deja cu ochii dupa fete. E delicios octi

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Multumesc Ereena, Si Octi are buburuza cu aripioare ca si Matei, e preferata lui.

OCTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna,fetele!
Sunt tare fericita,am baut ceai de ceapa si m-a lasat tusea!Oare pot sa-i dau si lui bebe,ca el n-a biruit-o inca?!?
Sunt si super stresata,pt.ca mi-a venit ciclul acu o luna si 20 de zile(cand a facut bebe 2 luni),mult rau,si de atunci...nimic!Am facut si un test,e negativ,ce bine!Asa e normal,sa vina aiurea o perioada dupa nastere?La voi cum e?Cred ca trebuie sa merg la medic,si-asa m-a chemat la Papanicolau la 4 luni
Ies pe afara,sper sa nu i se agraveze raceala lui bebe.
Va pup

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

kalosalina, pai... ma uitat eu la dariuta, si nu pot sa spun ca seamana cu tine. dar nici cu tati nu prea mi se pare... hmm, astept evolutia sa zic, dah! am ghicit!:))

Miri si Creata nu ma lasati sa ma amagesc si eu ca seamana cu mine Daria... Intr-adevar nu are mai nimic de la mine - doar culoarea ochilor (sper sa ramana albastri) si parca gurita...in rest seamana destul de bine cu sotul. O sa incerc sa fac o poza la poza cu el cand era mic sa vedeti asemanarea.
Multi fetelor care mi-au admirat printzesica.
Miri la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotei!
Cat despre diversificare, trebuie sa vb cu pediatra Dariei sa vad cand incepem si noi ca la 5 luni jumate va trebui sa incep serviciul

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput