Cel mai rapid drum pina la Sunny Beach (Burgas)

Cel mai rapid drum pina la Sunny Beach (Burgas) | Autor: nemo

Link direct la acest mesaj

Prin august o sa fac drumul de la Ploiesti sau Galati pina la Sunny Beach in Bulgaria. Ma intreb pe unde ajung mai repede.

Din Ploiesti pare evident ca distanta prin Giurgiu e sensibil mai mica decit prin Vama Veche, dar presupune sa traversez tot Bucurestiul, ceea ce poate dura enorm. In plus, as merge mai mult prin Bulgaria, un drumurile sint mai proaste decit la noi.

Din Galati am varianta sa o iau pe la Giurgeni sau sa trec cu bacul la Galati sau la Braila. Daca trec cu bacul distanta pina la Constanta e mai mica, dar ma intreb daca nu e coada la bac - prefer sa merg mai mult decit sa astept la coada, chiar daca nu e logic.

Indiferent de orasul din care plec ar fi si varianta sa trec cu bacul pe la Calarasi-Ostrov, dar din nou nu imi dau seama daca e o afacere ca timp.

De asemenea m-ar interesa o estimare a duratei drumului (din Bucuresti daca nu aveti idee din Ploiesti sau Galati).

Multumesc pentru informatii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

www.viamichelin.com
Desi harta Bulgariei nu e la fel de complexa ca a noastra poti sa faci diverse calcule, functie de orasele Varna si Burgas.

Sotului meu i se pare foarte utila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am mutat mesajele la subiectul despre Bulgaria: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120251&whichpage=5
va rog sa continuati discutia acolo.
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput