gradinita junior Drumul Taberei
Dragi mamici cu experienta in gradinite, ce stiti despre gradinita Junior din Drumul Taberei? Fetita mea este la gradinita 111, si as vrea sa o mut...Este mai bine la Junior sau nu?
Raspunsuri
ruxi spune:
Buna,
Si pe mine ma intereseaza aceasta gradinita din Dr. Taberei. Si anume: spatiu, educatoare, mancarea, in general puncte bune/puncte rele. E foarte util ca cineva care are copilul acolo sa-si spuna parerea.![]()

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Alex32 spune:
[quote]Originally posted by ruxi
Buna,
Si pe mine ma intereseaza aceasta gradinita din Dr. Taberei. Si anume: spatiu, educatoare, mancarea, in general puncte bune/puncte rele. E foarte util ca cineva care are copilul acolo sa-si spuna parerea.![]()

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Buna seara,eu sunt f. multumita de aeaasta gradinita :personal super dragut si grijuliu,curatenie absoluta,mincare excelenta,in gradinita nu poate intra oricine vrea si cind vrea,intr-un cuvint sintem f. multumiti iar copilul merge cu drag la gradinita si asta conteaza cel mai mult... Va recomand s-o vizitati pentru a va convinge.
monica_54 spune:
Sint o bunicuta ce are nepotica la gradinita Junior din DR TABERII,sint f multumita de personalul gradinitei ,de curatenia din gradinita,de conditiile in care se prepara hrana copiilor iar d-na directoare si d-na asistenta sint doua persoane comunicative,intelegatoare si de aceea nu inteleg de ce anumite persoane vor sa le faca rau vorbind urit despre ele.Este o atitudine urita,murdara,sa arunci cu noroi in astfel de persoane,este o razbunare personala.Ar trebui sa aveti frica de dumnezeu.
paula2003 spune:
Hai sa dezvaluim cine este bunicuta monica_54 si cine este Alex32.![]()
Vedeti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118717&whichpage=5
paula2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_54 Sint o bunicuta ce are nepotica la gradinita Junior din DR TABERII,sint f multumita de personalul gradinitei ,de curatenia din gradinita,de conditiile in care se prepara hrana copiilor iar d-na directoare si d-na asistenta sint doua persoane comunicative,intelegatoare si de aceea nu inteleg de ce anumite persoane vor sa le faca rau vorbind urit despre ele.Este o atitudine urita,murdara,sa arunci cu noroi in astfel de persoane,este o razbunare personala.Ar trebui sa aveti frica de dumnezeu. |
asta ca nu mai stearga
Adina_Radu spune:
Am fetita la gradinita Junior din Dr. Taberei de 2 ani.
(Daca vreti sa verificati ca nu sunt vreun cadru de acolo va las oricand datele mele.)
Din septembrie trebuie sa dau la gradi si baietelul si inca evaluam daca il dam la aceeasi gradinita, insa strict sub aspectul pretului, pe care, chiar daca la acest moment ni-l permitem, dorim sa ne luam masuri de precautie pentru ca nimeni nu ne da certitudinea ca mereu va fi asa.
Am intrat prin urmare pe aceste forumuri si sunt revoltata sa citesc pareri rau voitoare in mod intentionat.
Nu am ABSOLUT NIMIC sa reprosez celor de acolo, cu exceptia tarifului care pina la urma tine de noi, ni-l permitem ori nu.
In cei 2 ani Ioana mea NU S-A INBOLNAVIT DE LA GRADINITA, dimpotriva lua de pe la bunici si ma suna imediat miss Simona sa ma intrebe ce sa ii dea preventiv si sa ma avizeze ca urma sa mi-o trimita acasa daca se agrava.
Cand am dus-o la gradi Ioana era o mica slbatica plina de energie care acum s-a transformat intr-o domnisoara manierata,
care vine acasa si ne da teste la limba engleza si germana.
Eu sunt genul care e mereu in intarziere, recunosc cu rusine ca nu de putine ori saracii soferi de pe bus au fost nevoii fie sa astepte sa treaca vreun bazdacut Ioanei, fie sa o imbrac pentru ca nu se putuse trezi la timp .. o singura data nu i-am vazut altfel decat draguti, intelegatori, atenti si cu zambetul pe buze.
Sunt, de asemenea, o persoana extrem de ocupata, stiti cat de recunoscatoare sunt ca mi-o duc si mi-o aduc si se ocupa ei de INOT?
Am trimis-o pe Ioana in tabara la Bran cu ei cand abia implinise 3 ani, nu am avut nicio secunda temerea ca ar putea fi in pericol, iar ea ma intreaba in mod sistematic - cd isi aminteste - cand va merge din nou in tabara?!
Au in + o armata de cadre care chiar se ocupa de copii. E adevarat ca grupa Ioanei a schimbat vreo 3 Miss pina a ramas miss Alexandra dar si eu conduc un business si le-am acordat credit pentru ca nu poti sa controlezi migratia personalului. Dimpotriva, am fost mai mult decat multumita ca s-a ocupat miss Simona 1 an de grupa lor.
Cat despre zgomot, cum ar putea sa adoarma copiii la comanda si sa nu ii deranjeze pe restul ? adorm pe rand dar asta nu a fost niciodata o catastrofa.
Mirosul de pipi .. posibil, se mai scapa si Ioana la inceput pe ea, dar e ceva izolat, chiar am fost atenta sa vad daca e doar aparente sau chiar cred in ceea ce fac.
Am recomandat acesta gradi uni prietene care e mai atenta cu banii si careia i se parea exagerata taxa. A colindat toate gradinitele din zona mai multe luni, iar fata ei tot in grupa cu Ioana a ajuns.
Eu muncesc din greu pentru banii pe care ii castig si sunt o fire colerica, i-as di trimis repede la plimbare daca as fi avut motiv de nemultumire. Daca o amenint pe Ioana ca nu o mai las la gradi renunta imediat la bazdacei, ar fi cea mai aspra pedeapsa pentru ea.
alacub spune:
Si fetita mea merge la Gradi Junior din Valea Cricovului. Avem 2 ani de cand mergem acolo si sunt foarte multumita. N-am avut probleme cu mancarea, au spatiu de joaca adecvat (nu ca la alte gradinite care numeau 3mp de mocheta verde spatiu de joaca). Organizeaza multe excursii, au club de balet in gradi (de care fii-mea e super incantata), se face inot (organizat de gradi), organizeaza si zilele de nastere ale copilasilor la cererea parintilor. Personalul pare foarte atasat de copilasi, poate chiar ii rasfata prea mult.
Si ce daca Miss Simona si dna care le gateste ridica in slavi gradinita. Din punctul meu de vedere au si de ce, nu am ce sa reprosez gradinitei.
Da, primim uneori instiintari cam tarziu, dar se poate trece cu vederea usor.
Iar despre faptul ca Miss simona si Dna Directoare sunt necomunicative ... nu mi se pare deloc adevarat, dimpotriva.Mai ales depre Miss Simona, numai cuvinte de bine, foarte organizata, foarte atenta cu piticii (mai ales ca se ocupa de grupa mini). Cu ea am invatat sa nu ne mai fie frica de scari, sa mancam singurica si multe altele.
La ce am vazut cand am cautat gradinita, Junior este de departe cea mai buna optiune.