Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by MissParker
Fetelor care ati nascut natural si care purtati ochelari/lentile, eforturile la impins au fost asa puternice incat ati avut oarece probleme cu ochii? V-au zis doctorii ceva?

Intreaba.

Eu sint operata la ochi si dr ginec. m-a pus sa intreb oftalmologul de riscuri desi dioptria actuala este fff mica.
La noi nu a mai contat in final, ca a trebuit sa facem cezariana, dar eu te sfatuiesc sa intrebi, daca nu poti exact unde ai fost operata, atunci incearca la un alt medic oftalmolog.

Numai bine.

Va pupam cu drag.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Magnetism, exista in farmacii ceai pentru stimularea lactatiei, nu te mai complici cu amestec...contine fenicul, chimen si anason.
Ceaiul am inceput sa-l consum a doua zi de la nastere. Sa ai grija sa nu-l indulcesti.
Cu garmastan nu m-am dat dinainte si poate am procedat gresit, pentru ca nici eu nu am stiut cum sa-l tin pe bebe la san, nici el nu stia sa suga si uite asa, am avut probleme cu sanii.Oricum, rezolvarea am gasit-o in laptic, ma ungeam pe sfarcuri si mi-a trecut...sau oricum m-am obisnuit cu durerea. Plus ca bebe e un meserias acum in ale suptului.

Adidana 38+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

Diana sa-ti traiasca puiul mic! Bine ai venit pe lume minune de Diana!

Magnetism eu de cand am intrat in luna 9, am inceput sa dau un strop de garmastan pe sfarcuri, in fiecare dimineata, zic sa le pregatesc nitel, ca eu sunt super-sensibila in zona aia.

Miss super poza, ce talentata esti, imi plac la maxim ideile tale!

Laurica petrecere frumoasa si lipsita de surprize! Asteptam poze cu nashica frumoasa!

Puputi , ca si Leeloo, Andreap, Inais bine ati venit in randul "casnicelor" Sa savurati la maxim perioada asta!!

Andree27 mami tu esti ok? Ca scriai mult mai des si acum nu prea te mai vad, sper ca te simti ok, ca bebe sta cumintel la caldurica

Fetele-mamici, citesc cu mare, mare atentie tot ce scrieti despre bebei, despre suzete, despre ragait , despre tot! ca nu stiu cum mai aveti timp si de asta!

Pup pe toata lumea si ma duc sa starnesc o papica!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lavinia, eu nu ma dau cu nimic pe sfarcuri, i le-am aratat moasei si a zis ca sunt perfecte asa si sa nu fac absolut nimic acum, decat sa incerc sa port sutien cat mai putin (oricum acasa stau fara) si restul om vedea dupa ce nasc...

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Felicitari Alina_anto, Cleo si Jackie!!!!! Sa va traiasca bebelushii!!!!!!!
In sfirsit au mai aparut si fetite, ca deja ma ingrijorasem...

Va pup si va urez weekend placut in continuare!

Gabriela 37+ cu AMR 12 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Bineinteles ca o sa va saturati de mine, dar azi fug ca iau cina cu tati in oras si trebuie sa ma fac mumoasa.
Miss, eu cred ca acum poti vedea pozele.

Va pupic

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

puputi, vazut poze tare dragute, cu o fata tare draguta (chiar si in zilele "rele") Wow, Okinawa, Osaka, ce poze frumoase!

De cand traiesti tu acolo si cat de bine te descurci cu limba japoneza? Eu am incercat in facultate s-o invat, dar cred ca ar fi trebuit sa facem numai asta 8 ore pe zi ca sa putem invata sa conversam etc. Am renuntat prin anul 3, fiindca aveam alte materii mult mai grele... Acum evident ca-mi pare rau.

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Puputi vazut si eu poze cu fata frumoasa!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragele,

Pap repede o salata cu branzica pana vine coafeza pentru turul II: cununia religioasa.
La 19 :00 ma consider scapata.
Dar poate ajung sa pap si din tortul invelit in martzipan, ca mor dupa martzipan!!!

Elenuca, distractie frumoasa la botez!!

va pup

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut un papricas de pui cu smantana, am mancat o juma' de paine calda si acum stau ca broscoiul bortzos cu burta in sus
Poate vine si la mine cineva sa-mi intinda rufele si sa-mi spele vasele , ce ziceti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput