Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 3
dorinutza82 spune:
Neata si de la noi, dupa o lunga perioada de vreme...
Felicitari celor 30 de mamici fericite si curaj noua, cele care urmam !!!
Am vazut pozele cu bebeii super dulci (numai pe cele de pe picassa si de pe la semnaturi, ca nu am parola de la contul comun, unde au pus poze celelalte fete ), de-abia astept sa fie din ce in ce mai multe poze cu bebelusi ochiosi si frumosi !!!
Va pup si de-abia astept sa vedem azi cati bebelusi populeaza lista
Dorinutza82 38+
simonacip spune:
Neata fetele...
Elenuca, sa fii frumoasa la botez si sa petreceti bine..Ma fetelor, dar e o vreme nasoala afara...numai luna mai nu zici ca e...Macar nu ma zgirii pe oki ca stau in casa cu bb...
Saptamina viitoare mai stau in casa, apoi incep si-l scot incet incet cite 10-20 de minute, cred ca-l iau in brate la inceput, sa nu ma mai chinui cu carutul pt10 minutele...
Fetelor sunt groaznic de constipata pt ca nu am voie fructe, salata, etc...Ies cu singe afara, mi-e si nu stiu cum sa va zic, e tare nasol ...si de cind ma chinui asa a inceput sa ma doara si operatia. Nu reusesc sa ajung la control, ar fi trebuit luni, dar nu poate sta mama cu Matei, asa ca va trebui reprogramata, dar parca vad ca nu ajung nici saptamina care vine....Ce sa facem,asta e, sa speram ca sunt toate cum trebuie pe acolo
Puputi, emycor, dorinutza, n-ati mai dat de mult pe la noi, bine ati revenit!
Aa, mai aveam o chestie...puii vostri accepta suzetele de silicon? Sau le dati de cauciuc? Ca al meu se strimba de numa'...nu vrea si pace suzeta, desi as vrea sa-i dau o preocupare ...
Va las, sper sa se scoale bb ca-mi curg sinii...si sper sa apuc si eu sa ma spal pe cap azi...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dorinutza82 spune:
Simonacip, multumesc de urarea de bine am revenit . De ce nu avem voie de salata? Iar de fructe, de ce nu papi mere sau banane, ca de astea nu am auzit sa fie interzise? Bagi un mar cu o cana de lapte si hop la wc
Dorinutza82 38+
melly23 spune:
buna dimineatz si de la mine!!!mama da ce pustiu pe aici !!!alta data de seara pana dimineatza imi trebuia umpic pana cite-am subcapitolele!!!acu sunt doar 2!!!am si eu o parere legata de constipatie!!!intr-adevar nu avem voie fructe care fermenteaza!!!si nici legume crude sau nik ce e crud dar avem voie legume fierte iar daca bagi niste morcovei fierti si apoi putintel ceai de chimen care te ajuta si la lapte sa vezi tu cum fugi!!!e foarte important sa consumi multe lichide!!!mai poti incerca si o bere ca tot a fost vb de bere pe aici!!!
AMR 10 zile!!!
mihaser spune:
Neata burtici!
Diana79 felicitari si multa sanatate! Alysia Maria bine ai venit pe lume!
Miss e foarte dragutza poza! Eu o sa merg la manichiura si pedichiura saptamana viitoare ca in ultimul timp mama si sotul s-au ocupat, insa i-am concediat!
Eu nu am rochita de gravi, insa tare mult mi-ar fi placut sa am...dar cu picioarele mele groase...am abandonat ideea.
China pai doar o zi ai lipsit? Ca io nu te mai vazui de multisor!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
MissParker spune:
Mama, ce bine am dormit azi-noapte, m-am trezit o singura data pe la 2:30, apoi am adormit la loc tun. Se vede ca a nascut Cleo, ca mi s-a luat o grija mare de pe cap
Beleaua e ca s-a facut si la noi cald, azi se anunta in jur de 26-27° si m-au durut soldurile mai rau ca de obicei, cred ca va trebui sa dorm fara patura (doar cu un cearceaf usor), ca sa nu ma incing prea tare, ca mai am si buretelul ala in pat pus sub solduri si cred ca si de la ala ma incalzesc...
Azi vine un nene (chemat de fostul meu socru - proprietarul casei) sa se uite in camera lui bebe ca trebuie schimbat geamul cu totul, nefiind complet etans (in camera la bebe, in baie si in dormitorul nostru avem acoperis inclinat si nu vrem sa curga apa in casa daca ploua rau de tot). Sa vedem ce ne spune, daca merge schimbat doar geamul sau trebuie schimbata si rama dimprejur (ceea ce ar insemna un mic santier). Sper sa mearga prima varianta.
Laurita, sa ai o zi frumoasa azi, sa te distrezi bine ca nasica si sa ramai cu amintiri de neuitat, iar bebe Mircea sa fie cumintel si sa nu-ti dea bataie de cap
puputi, emycor, dorinutza, bine ca va mai vede omul si pe voi
puputi, acum ca ai intrat si tu in concediu dai mai des pe la noi, da?
simonacip, impotriva constipatiei pe perioada alaptarii iti recomand si eu multe legume fierte, ceaiuri multe, dimineata pe stomacul gol un paharel de apa calduta... Alte leacuri nu prea mai stiu, incearca si tu si vezi care functioneaza.
Getutza, m-ai terminat cu povestirile tale! Ai un stil atat de viu de a povesti, ca parca ma simteam langa tine in momentele alea. Saracuta de tine. Da, eu citisem ca nu avem voie decat bere fara alcool, oricum alcoolul e total interzis si in sarcina si pe perioada alaptarii, asa ca mai bine nu risti nimic. Eu de fapt nici in afara sarcinii nu beau decat poate un pahar de vin pe luna (maximum), deci nu mi-a fost greu sa renunt total. Cu cafeaua mi-a fost mai greu, abia prin luna a 5-a am trecut pe cafea vegetala (Caro) si sincera sa fiu m-am obisnuit imediat, nu observ diferenta, ca eu oricum o beau cu lapte mult si pt. mine important este doar sa aiba asa, putin gust de cafea... Bine ca ai invatat si lectia asta, acum stii mai bine! Cat despre sotii nostri si forumul, aceeasi "problema" o am si eu cu Bogdan, care insa deja s-a obisnuit cu excursiile mele prelungite pe DC si nu mai zice nimic. Unde e dependenta nu-i de gluma
Doloress, Simonix, ma gandesc la voi si va tin pumnii sa fie totul bine cu bebeii vostri
Fetele, sa aveti un weekend frumos cu sotiorii si mai ales cu bebeii vostri (cele care deja isi tin in brate comorile)!
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mihaser spune:
Anasol am vazut pozele...e asa dulcic Ianis...si baietelul meu a avut suzeta la fel cand era mic...m-au cuprins nostalgiile!
Gabitza si noi tot in 2004 ne-am casatorit...chiar vorbeam ca la anu` facem 5 ani si trebuie sa ne schimbam pasapoartele ca le-am facut ptr luna de miere
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Getutza81 spune:
Neatza !!!
pai mie cred ca mai mult de la shaorma mi sa tras... mai fetelor, eu sa stiti ca mananc de toate !! e de rau ?? inafarta de banane, varza si fasole, eu mananc si fructe....crude...o sa mai intreb dr...
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Unde-s pozele lui anasol???
Eu acu' le-am vazut pe ale lui socrate si m-am topit. Edvin Sebastian e un dulce si un scump, atat cand doarme ca un ingeras cat si cand tipa Sa-ti traiasca, inca o data!
Getutza, se prea poate ca shaorma in combinatie cu berea sa te fi dat in asa hal peste cap. Bine ca ti-ai revenit...