Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lipseste omul de pe forum o zi si tzac-pac 5 bebelusi!!!!
felicitari cleo, alina_anto, jackie, deeapui si diana79!!!!!!! si voua, bebici mici, bun venit pe lume! sa fiti sanatosi si papaciosi!

getutza, multumim pentru povesti si sfaturi

laura, petrecere frumoasa maine. ai grija sa nu ajungi de la bal la spital ... ai sa fii cea mai frumoasa nasica

acestea fiind spuse, programul nostru s-a incheiat. va dorim noapte buna!

geo, 38+ (maine 39 fix ), viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Saptamana trecuta a fost aiurea de tot....

Mia picat incontinuu netul , adica se ia curentul peste noapte, si eu am net prin proprietari ca stau in chirie la casa si e casa din doua si noi stam in ap mai mic, ei stau in aceasi cladire lipit peretele lor de al nostru si am luat net de la ei si noi il platim, prin router... si de fiecare data cand se ia curentul eu tre sa merg dincolo la ei sa scot alea din priza si sa le bag din nou, doar asa merge ... si ei pleaca dimineata la 6 la lucru si uite asa nam eu toata ziua net... vreo cateva zile tot asa a fost... apoi nu am putut de micutu, uneori am mai mers la plimbare sau cu treaba... si uite asa trece timpul si eu nu am mai avut cum sa intru... alaltaieri am zis ca scriu si eu mesajul acela lung de mai devreme, si ma pun si il scriu peste jumate din el, a venit cristi si am mers repede ca trebuia sa fim undeva la ora fixa, am lasat calc deschis sa nu pierd mesajul si vroiam sal termin cand ma intorceam... planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, asta a mers la mine... si cum nu apucasem sa fac ceva de mancare, neam cumparat ce altceva decat o shaorma.. si apoi am mers pe la ai mei, numa bine taicameu bea o bere si m zis sa beau si eu , proasta de mine, bere cu alcool, dupa aia am aflat ca de fapt fara alcool am voie doar si aia ajuta la lactatie, alcool e interzis, dar ce gand am avut eu ca e voie bere ca ajuta la lapte...si am baut un pahar... nu bine i dau sa suga imediat dupa aia la bebica, ca ma iau niste dureri groaznice de stomac, ma durea de zici ca ma apucase nascareadin nou, pana am ajuns acasa nu am mai putut sta pe picioare... acasa, am cemat salvarea, fratele meu o chemase, cristi statea cu micutu, iar eu urlam de dureri, bineinteles ca ma si dusesem sa vomit ca miera si greata... in ziua aia nu mancasem decat putin salam cu rosii pe la 12.00 si shaorma aia imputita... si uite asa am ajuns eu la urgenta dupa ce aia de la salvare (care nu venise ca cica sunt doar 2 in arad si una era in micalaca si nu se stia cand vine iar cealalta la un accident, deci poti sa mori ca nu vine si fratele meu hotarase sa ma duca el cu masina) ma facuse cu ou si otet ca lahuza fiind am mancat doar porcarii si am consumat alcool, mam simtit ca o betivana, bineinteles ca nu bausem doar vreo 200 ml... Am ajuns inoita de stopmac la urgeta cu doi barbati dupa mine si unul cu un nou nascut in brate, secventa de film cu prosti, sau utat aia de la poarta la noi de zici ca cine stie... mau luat, mau pus pe masa, leam spus ce sa intamplat, nu mau tratat ca aia de la salvare, au zis asta e, mau consultat, miau facut eco (un dr tanar cu fata de Medalion din Inima de Tigan), dupa care mnau dus intrun salon sami faca perfuzie cu glucoza si piafen, eu disperata sa nu cumva sami dea cine stie ce ca eu alaptez, ei nu stiau dc sunt contraindicate cemi dadeau dar a spus dr tinerel ca ei nu ma lasa asa cu durerile alea si ca tre sami dea indiferent dc se poate alapta sau nu, lam sunat pe dr, nu a rasp, am sunat op prietena care e clienta tatalui dr meu si in sfarsit am aflat ca nu e recomandat sa alaptez doua ore, dar dupa aia pot sa alaptez, ca piafenul isi face efectul si se elimina, si apoi pot sa alaptez... mie imi trecusera durerile, am alaptat repede gandacul, pana sami puna aia perfuzia, si la care eu ca mia trecut, nu ma mai doare asa, iar fratemiu ca ce mia trecut ca a pus medalion mana pe mine si mia trecut toate durerile, auzi la el, ca mie de medalion imi pasa in momentul ala, cred ca aratam ca o sperietoare, mama padurii cu freza aia de zici ca eram electrocutata, sau speriat aia de mine... si pe deasupra.... in fine, ei au plecat in masina, ca nu era bine sa stea cu micutu acolo, si bineinteles juma din timpul care am stat acolo, am vb la tel cu cristi sa nu planga micutul, miera frica sa nu planga.... apoi am venit acasa, ca noua, dar nepieptanata, si am zis ca numa bine, i dau sa mance la bogdi si ma pun de termin mesajul... pe naiba, cand aud ca se stinge calculatorul cristi sa pus de a oprit calculatorul si sa dus pe apa sambetii mesajul meu oaiiiii ce ma enervat, am strigat la el ce a trebuit sami strice el tot ca stia ca am mesaj...ce sa fi gandit saracu, uite prin cate a trecut asta si ei i pasa de forum. nu a zis nimic....
In fine, a doua zi iar sa luat curentul, asa ceva nam mai vazut !!! Si uite ca deabea acu apucai eu sa va scriu toata aventura mea !!
Ma intelegeti acuma de ce nam scris eu atata timp... pup si mai cetesc din urma ca iar am lipsit !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Fetele, nu aveti pt ce sami multumiti, imi fac datoria, ca doar nu o sa iau informatii de la voi si eu nik, si apoi poate cuiva cuiva tot i vor folosi impresiile mele cum si mie poate miau folosit ale voastre. Cat pot si cand pot mai scriu si eu...
Maine avem curatenie generala, ca sa facut cocina la noi, vine buni si ne ajuta cu bebe, il mai plimba sa ne putem face treaba linistiti...
Diana, felicitari !!! sa va traiasca comoara, sa fie mancacioasa, frumoasa si necolicoasa iar mami sa se refaca repejor si sa aibe laptic din belsug !

Acu am terminat si noi cu baita, si acu papam cu zor !

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Diana79, sa traiasca Alysia sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa va umple sufletul de bucurie.

Nasica, distractie placuta maine la nasit ! Am spus-oo si o repet o sa eclipsezi pana si mireasa. Maine o sa fiu si eu la un botez la o prietena, asa ca nu o sa pot intra sa va citesc.
Va pup si sa auzim de bine

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Se pare ca e pustiu forumul si nici nu se mai umple paginile asa dc nu e Cleo pe aici... Cleo, te asteptam cat mai curand inapoi cu vesti dintre cele mai bune !

Si eu tot am vrut sa spun ca aam mai cetit primele capitole... ma apucat nostalgia.... unele din noi chiar am fost de la inceput prezente, altele au plecat... Parca acu avusesem nunta, dupa aia emotiile primelor controale... momentul cand au aflat toti de bebe mic !!! si parca nasterea a fost asa de mult !!!!! am impresia ca prea repede creste bebe al meu, prea repede trece timpul, acu toata lumea il admira cat e de mic, si apoi nimeni nu o sa il mai bage in seama ca va fi mare :(... Deja au trecut 3 saptamani !!! 3 saptamani care in sarcina mi sau parut o vesnicie, parca timpul statea in loc, nu aveam nimic de faqcut, dormeam toata ziua... acuma parca zboara timpul, nu mai apuc sa fac nimic ! Nu stiu care perioada miar place mai mult, acuma ca e langa mine si plange uneori de nu mai sti ce sai fac, sau atunci cand puteam sa dorm pana explodam,ma mai trezea el din cand in cand dar nici nu trebuia sa deschid ochii, acu cand plange si tre sa ma scol la el parca e cea mai grea tortura noaptea... acu ma apucat si pe mine povestitul ! Ma duc ca plange ca dde obicei dupa baita si amsa de seara dam stingerea, ne punem in pat, acu nici becu nu lam stins si nici nu suntem in pat, si normal ca coppilu se trezerste... of of, si cu suzeta asta ! Nu am vrut sa io dau, dar vad ca asalinistit e cand are suzeta, orice ar fi el sta linistit, doar cand i e foame tare nu o vrea... Dar azi a cam vomitat toata ziua, adevaru e ca si a mancat anapoda, ca adormea si nu se satura si apoi nu trecea 30 min cai era foame din nou... si probabil ia stricat stomacul regimul asta... dar dc asa e mai bine i dau suzeta.. si cat nu am vrut eu sai dau suzeta....Acu si cristi imi trage cu ochiu si i e ciuda ca eu stau aici si nu sunt langa el, si ma intreaba ce tot scriu... imi vine sa rad, eu stau si scriu ce fac, parcxa mam dilit !!berea aia acu isi face efectu !!
Hai, gata, ma bag in pat langa iubirile mele, nu mai rezist !! sunt niste dulci amandoi !

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss, m-ai innebunit cu pozica asta. Este superrrr!
Asa finut si delicat, aproape abia remarci despre ce e vorbga.
PO-E-Zi-E!

Chinabulina, Elenuca, dragele mele, va pup si pe voi mult, multumesc de urari...sper sa rezist in picioare si pe scaune toata ziua...
M-am vopsit si nu cred ca mi-a iesit blondut cum voiam, ci mai degraba roscat.
Dar aia e...vedem maine :)
Iar o sa-mi fie dor de voi pana duminica, atunci cand intru iar pe forum.

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Ce pustietate !!!!! Nu e nimeni ???

Noi acu ne chinuim sa ragaim, dar geaba stam de la 3 ca dormim bustean oricat leagana si scutura mami cu mine, nu vreau sa ma trezesc si basta !!!!! ofofofof !!! Si la noapte, adica ce, spre dimineata iar incepem si a pierdut mami bunatate de somn de 30 min sa incerce sa ma faca pe mine sa ragai ! Moirrrrr de somn, si el nu vrea, dar parca vad ca intro ora ma scoala iar cal doare burtica sau cai e foame! A, dar e bine ca a mancat din dreptul toata masa, si a inghitit, deci a venit laptic !!! Asa ma bucur !!! offfffffff, si dimineata si toata ziua va fi incarcata, oare o sa mai am putere ca inainte ???

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata!
Prima mea zi de concediu prenatal!
Am lipsit cam mult si sa scriiiiisssssssss.!!!
Trebuie sa recuperez repejor, termin mesajul si ma apuc de citit asa printre picaturi pt. ca trebuie sa imi termin si cuibul. In vacanta mea de primavara am schimbat mobila in sufragerie ca sa fac mai mult spatiu pentru samurai, am modificat dormitoarele pt. camera lui bebe si acum am de terminat ce am inceput.
Felicitari la toate mamicile care au nascut intre timp, pui sanatosi si mancaciosi!

Pupici la toate fetele si bebei

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Getutza sarumana de sfaturi, iar faza cu berea a fost de belea.............bine ca ai spus ca si eu mai beau bere de pofta sa stiu sa beau fara alcool ca altfel patesc ce ai patit si tu.
Ffffff scump ursuletzul tau ala mic , e tare dulce, imi place la nebunie de el, zici ca e papusica de ursulet din ala de plus, iti vine sa-l papi.
Pupici
Scrie cand poti tu,. stiu ca iti e greu, acu si cu bebele e ffff. greu, te cred.
Pupici si l;a ursuletz mic.
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna dimineata!
Nu pot sa cred ce liniste e in dimineata asta.......se vede ca nu e Cleo!!!!!!

emycor38+

Mergi la inceput