Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia83 spune:

multumeeeesc..dap, sunt racusor. si sotul lafel. speram sa iasa si bebelina tot racusor, dar se pare ca se vrea geamana ![]()

Pozici Iulia
35 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
MissParker spune:
aelita, te-am pomenit de mai multe ori, bine-ai revenit si tu
Sa intelegem ca ai la ghiozdanel o a doua „potoroasa“ a odiseii noastre? Sau sa mai asteptam cu titulatura asta, poate totusi printesa ta vine la termen... Cum te simti, totul ok?
Fetele cu picioarele umflate
abia acum incep sa va inteleg, ieri am suferit si eu pt. prima oara din cauza asta... Am facut seara o baie la picioare cu niste cristale de sare speciale, mi-a facut tare bine, iar acum am hotarat ca – pe temperaturi de peste 25° - o sa stau numai in casa, ies cel mult pe balcon ca sa citesc la aer curat, dar nu ma mai agit sa ies mult pe afara... Joi ma duc la doctor, vineri la cursul prenatal si apoi iar numai in casa, aici mi-e bine si nu mi se umfla nimic. Dati-va cu apa rece-rece pe la incheietura mainilor pana spre coate, face tare bine la circulatie. Si nu uitati: beti apa multa-multa-multa!!!!
Laurita, si eu ma consolez la gandul ca bebe va fi mare si sanatos, Doamne-ajuta sa se dezvolte bine, dar uneori mai apare asa o mica strangere de inima cand ma gandesc la ce a mai spus una din fete, ca va fi vai si-amar de doamna Pasa la nastere... Ce chestie, amandoua avem alunita pe burtica... Eu oricum sunt plina de alunite cam pe tot corpul. De vreo luna incoace insa nu ma mai mananca pielea deloc, nici macar sub sani si pe lateral, unde ma mancase rau de tot inainte. Poate e semn ca s-a oprit cresterea burticii spre in fata, acum il astept pe Daviducul sa fie atat de amabil si sa se bage usor-usor spre bazin, ca sa-si faca acolo mai mult loc si sa nu ma mai simt eu de parca as fi inghitit o minge de baschet... Sa vedem, ca la unele femei se pare ca bebeii se baga in bazin abia in saptamana dinainte de nastere, la fiecare e altfel...
cadina, 

LA MULTI ANI, fericire, bucurii, sanatate si o viata plina de iubire alaturi de cei dragi! Toate cele bune, sa te sarbatoresti frumos! 
flore07, tinem pumnii sa fie totul bine si la tine, mai viziteaza-ne! Tu esti pe undeva ca Mutti a mea (fosta soacra): a facut 3 copii (bine, cel mai „mic“ are acum 38 de ani) si cand o intreb cate ceva zice ca habar nu are, ca ea nici nu mai tine minte nimic, ca nici nu stie cum i-a fost in sarcina, cum a nascut etc., cica era tot timpul intr-un fel de ceata... si mereu se mira de cate exista in ziua de azi: perna de alaptat, sistem de supraveghere pt. nou-nascuti, PDA-ul, haptonomia, exercitiile de tot felul, ea pe vremea aia n-a facut absolut nimic, s-a dus la munca pana in ultima saptamana, vai de capul ei... Si totusi uite ca toti copiii s-au nascut sanatosi... Deci curaj! Ai nascut o data, a fost totul ok, acum nu poate sa fie decat mai usor 
Dordia, felicitari pt. micul recordman!! Da’ e fortos si ambitios, nu gluma 
Diana_d,
tie cum iti mai este? Te simti cat de cat mai bine? Ai gasit pe cineva care sa te ajute in prima perioada dupa nastere? Tinem pumnii la fata curajoasa!
Lorich, vad ca si tu le dormi bine
Eu dupa ce ma trezesc mai stau vreo 20 de minute in pat si-l astept si pe prichindel sa se trezeasca, sa-l simt... Azi mi-a stat ore in sir cu capsorul in dreapta jos, chiar in zona inghinala, il apucase acolo un sughit de zile mari...
Cleo, of, cum ne faci tu sa plangem, dupa ce am tremurat atata de emotii alaturi de tine in asteptarea micutei potoroase. Saracuta de tine, ma gandesc ca totusi a fost o nastere destul de stresanta, mai ales din cauza oxitocinei care ti-a accelerat contractiile si nu i-a mai permis corpului sa lucreze in ritmul natural... A fost o nastere practic partial indusa, mai ales ca zici ca Mara nici nu era angajata ca lumea cu capul in bazin... Dar imi faci curaj, daca dupa o asa experienta tu tot fericita si implinita te simti... Imi pare rau ca te-au taiat si ca ai avut probleme si cu colul, dar te cred ca esti usurata cand o vezi pe Mara ca e maricica si bine dezvoltata... Doamne-ajuta sa ramana tot asa, s-o alaptezi bine si sa creasca vazand cu ochii... Am vazut si pozutele, tare frumoase 
chinabulina, sa ne anunti daca ai ceva semne, sa scoatem la timp
In rest ti-e bine? Cum te simti?
aimee79, bravo pentru bebe papacios si sanatos, asteptam si alte detalii. Insanatosire grabnica pt. tine si sotul tau, sa aveti putere (si nervi de otel
) sa va ocupati intens de bebemic. Am vazut si pozutele cu ingerasul fara pereche, mi-au incalzit inima
socrate, vezi, incet-incet va gasiti voi ritmul si va adaptati unul la celalalt. Bravo 
Getutza, saru’mana de complimente. Vad ca si baietelul tau e voinic si curajos... Iar cu unghiutele asta e... ghinion, las’ ca acum stii mai bine si nu ti se va mai intampla asta niciodata!
elenuca,
pai asta ii spuneam si lui Bogdan ieri, ca a fost ultima noastra excursie pana pe la toamna incolo, cand o sa-l putem scoate pa David cu carutul prin padure si cand o sa fiu si eu din nou stapana pe corpul meu, ca zau ca am inceput sa ma simt de parca as fi gravida de 15 ani... Imi imaginez ce ciudat va fi dupa aceea, sa te dezobisnuiesti de misculatiile si agitatia din burtica... Dar pe cuvant ca – oricum o fi – abia astept ziua cand o sa pot dormi din nou pe burta!!! Si eu ca si tine: mi-am propus ca de acum incolo sa mananc zilnic capsuni, au fier si sunt f.f.f.f. sanatoase si gustoase...
iulia83, noua nu ne-au spus ca ar fi interzis sa aducem hainute pt. bebe, dar in clipa cand ne-a zis moasa ca primim de la ei tot ce ne trebuie pt. perioada cat vom sta in spital, am hotarat noi ca nu luam nimic cu noi in afara de tinuta cu care sa-l ducem acasa. De ce sa ne incarcam degeaba? In fond, ei ne fac o favoare ca ne pun acolo totul la dispozitie, nu? Eu voiam sa-i intreb daca nu ne dau si pentru acasa cate ceva (deh, si eu ca romanul obsedat sa „ciupeasca“ de peste tot cate ceva gratuit)...
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker spune:
Am uitat sa zic ca m-am tot gandit zilele astea la fecian, ma intrebam cum i-or fi iesit analizele si sper din suflet ca totul e ok cu ea. Stie cineva ceva?
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
inais spune:
Ziua buna si de la noi! Prima zi acasa! Uraaaaaaaa! 
In primul rand sa felicitam mamicile noi: Deeapui, Jackie, Alinutza, Diana79, lilirusu, dflavia! Sa fiti sanatoase, voi si puiutii vostri scumpi! Asteptam poze, impresii, povesti...stiti voi!
Cadina
Sa fi sanatoasa si voioasa alaturi de puiul vostru!
Cleo
Dulce foc, Mara!
Eu zic ca seamana cu amandoi!
Doloress si Simonix Doamne-ajuta! Asa m-am bucurat cand am citit ca sunteti ok si voi si bebicii!
Patrick si
Robertzel! Doi frumosi ce sa mai!
Aelita
si bine ai revenit! Mi-era dor de tine si chiar nu mai stiam de ce nu scrii!
MissP super pozele! Super!
Despre noi...suntem bine, voioase. Facem gimnastica la greu la mami in burtik si mami e super fericita! Eu declar cu mana pe inima ca o sa plang serios dupa burtik mea! Sunt mai mamoasa asa...il vreau pe bb cu mine tot timpul!
Dupa cum vedeti am modificat si eu putin semnatura...am AMR pentru bb! Da' asa nu-mi vine sa cred ca nu o sa o mai am cu mine...asa mult mi-a placut perioada asta! 
Sper ca de acum inainte sa tin si eu pasul cu voi la scris!...de ieri tot citesc din urma si uite ca am reusit!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 5 saptamani!!
elenuca spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Elenuca, vin si eu la tine la masa
Iulia, verific daca mi-ai dat ziua de nastere si n-am trecut-o. Daca mi-ai dat-o, o trec imediat, daca nu, astept sa mi-o zici
Edit: gata, te-am rezolvat
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Gabitzam, te astept... daca esti cuminte iti fac si o tarta cu capsuni
Oare ce m-o fi apucat... nu-i a buna
Elenuca
36 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!
socrate spune:
Simona eu am luat o suzeta de la chicco de le 0+ , nu e de silicon, pare de cauciuc, e galben. Nu stie inca sa o pastreze in gurita, dar lucram si la asta.
Noemi,
Getutza81 spune:
Eu nu sti ce suzeta am la el, nici de la ce firma nici dc e de 0+......???? e im portant ?
Am uitat sa felicit toate proaspetele mamici si pe cele care au ajuns acasa... Va urez recuperare rapida si sa va intrati in ritm cat de curand, bebei amncaciosi si sanatosi si cel mai imp pt noi mamicile, fara colici !!
Pe noi neau apucat iar colicii de noapte, fetelor, credetima ca nu mai stiu ce fac noaptea, azinoapte am adormit cu el la tzitzi, si nici nu stiu cat a mancat, dc a mancat, nu mai stiam cat e ceasul cu toate ca ma uitam la el... nu il pot tine pe burtica ca asa se linisteste, pt ca ma dor sanii si el tot se misca, se caraie, se strange cu totul... sunt chiauna rau de tot... o sa incerc sa dorm macar o data si la amiaz...Am facut si program, mancam din 3 in 3 ore, dar fara bibi nu as fi reusit...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Lorich spune:
Miss exact la fel facem si noi; ma trezesc eu, pun mainile pe burtica si in cateva minute se trezeste si puturosu' cel mai mic(cred ca-mi seamana cu dormitul pana traziu
)
Am vazut pozele cu bucatala lui Aimee tare, tare dulce!
Gata, mergem sa papam
Lori
36+
asteptand un bebe Robert
Lorich spune:
Uite am vazut si eu la semnatura unei fete de pe DC, un topic interesant despre alaptat, vad ca are si filmulete, daca va intereseaza...
despre alaptat
Lori
36+
asteptand un bebe Robert
MissParker spune:
Fetelor, uitati ce mi-a aratat Bogdan si mi-a inseninat ziua:
www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo" target="_blank">Cum rad bebelusii
Sper sa va placa si voua, noi am ras cu lacrimi (deh, rasul e molipsitor).