Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Fetelor, uitati ce mi-a aratat Bogdan si mi-a inseninat ziua:

www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo" target="_blank">Cum rad bebelusii

Sper sa va placa si voua, noi am ras cu lacrimi (deh, rasul e molipsitor).

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

cum o fi sa ai 4 copii indentici? noi care ne gandim ca e greu cu unul

Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce parinti nebuni!!! uitati-va aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&feature=related

am ras cu lacrimi.!!!

Pozici Iulia 35 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Gabitzam eu nu stiu daca este important sau nu ce suzeta e.Dar am vazut ca sunt mai multe categorii, cele incepand de la 0 luni si cele intre 3 si 6 luni si tot asa. De aia i-am luat 0+, ca e pentru varsta lui. Acuma, sincer nu am studiat diferenta dar banuiesc ca exista.
Cat despre alaptat, eu nu stiu ce sa zic. Am vazut ca majoritatea sunt pentru alaptat exclusiv la san. Eu nu zic nu, dar daca copilul are nevoie de mai mult, sau pur si simplu nu mai poti? mai ales noaptea...ce faci, insisti cu pretul nervilor tai, al copilului si nu in ultimul rand al tatalui? La noi daca chitzaie un pic copilul, tati sare imediat : a mancat, acum de ce plange? ce are? Cateodata nu stiu ce sa ii zic. Eu zic ca colici am avut si noi azi noapte ca s-a tot foit si se plangea in somn, si se zvarcolea. Ma gandesc sa ii dau diseara picaturelele pentru colici ca sa nu mai apara.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by iulia83

ce parinti nebuni!!! uitati-va aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&feature=related

am ras cu lacrimi.!!!

BESTIALA FAZA !! Si eu cu Bogdan am ras cu lacrimi!! Cel putin la final, cu "Adrian, Adrian, I did it!!" eram pe jos de ras!!! Unde e Sly-Rocky, sa vada el cine il imita...

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Ce bine e acasa, acum pot sa fac in sfarsit ce vreau eu.

Deci, vineri trebuia sa ma intorc de la spital sa va zic ce s-a mai intamplat.Numai ca lucrurile au luat o intorsatura total neasteptata. Cand mi-au luat tensiunea au vazut ca era 15 cu 10 si atunci s-au hotarat sa ma interneze pentru o seara, sa vada cum evoluam (avusesem si prezenta de proteina in urina, si au zis ca e mai bines a vada ce se intampla). Pana seara mi-a revenit cat de cat tensiunea la normal(fericire pe capul meu, deja imi faceam planuri pentru a doua zi) dupa care dimineatza aceeasi poveste:15 cu 10. La pranz a mai scazut, iar seara iara a luat-o razna. Deja ma enervam ca trecuse si sambata si eu tot in spital am ramas. Pana la urma mi-au dat niste pastile si vad ca acum s-a stabilizat la 12-13 cu 9, ceea ce e ok. Acum ma simt sedata bine, nu am chef de nimic. Bine macar ca am scapat de spital, ca oricum nu mi-ar fi indus nasterea decat dupa 40 de saptamani, deci as fi stat degeaba.in spital. Macar acasa mai am posibilitatea sa merg la un magazin, sa ma mai plimb. Dar au reusit sa ma sedeze bine astia, ca abia reusesc sa imi tin ochii deschisi, si sa scriu ceva.
In orice caz, inca suntem 2 in 1, suntem bine, insa incredibil de somnorosi. O sa va povestesc mai multe poate maine dupa ce ne intoarcem la spital (ne ducem la eco, sper dupa asta sa ne intoarcem acasa). Acum ma simt incredibil de obosita, cred ca ma culc.
V-am pupat pe toti: mamici, pitici si gravidutze
P.S. Iertati-mi incoerentza insa se pare ca sunt sedate bine, ca nu sunt in stare sa fac cine stie ce.

Felicia 38+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 2 saptamani!!! Te asteptam ursuletz...
Mesaj barzei: ori vii la timp, ori te si te si te de nu te vezi

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, parca nu te-am intrebat nimic de suzeta si nici n-am comentat, dar se poate sa nu-mi aduc eu aminte

Am fost la control la doctorita mea, mi-a recoltat pentru cultura de col si am stabilit urmatoarea vizita la spital pentru control, pe 23 mai. Cezariana o sa fie cel mai probabil in saptamana 9-13 iunie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor , nu mai pot!!!!!Azi dimineata am crezut ca sunt mai bine!Am mancat ceva usor,iar acum la amiaz tot asa,dar iar mi s-a facut rau si am !!!Nu stiu ce sa mai fac??Maine am programare la dr si sa vad ce zice si el!!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Noemi, parca nu te-am intrebat nimic de suzeta si nici n-am comentat, dar se poate sa nu-mi aduc eu aminte

Am fost la control la doctorita mea, mi-a recoltat pentru cultura de col si am stabilit urmatoarea vizita la spital pentru control, pe 23 mai. Cezariana o sa fie cel mai probabil in saptamana 9-13 iunie.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Era vorba despre Getutza dar probabil ca a scris gresit!!!
Ce bine ca macar stii cam pe cand sa te pregatesti!!!

Poze

Mergi la inceput

Ce se intampla azi de e asa liniste pe aici????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma duc sa fac un capitol nou, poate vine si cheful de vorba

Capitolul 76

Mergi la inceput