Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(75)
Raspunsuri - Pagina 18
Getutza81 spune:
Neatza fetele !
Felicia, superbe pozele !!!
Cleo, fotomodel va fi potoroasa ta !! E scumpica foc, punetine si pe noi pe lista cu flacaii pretendenti ![]()
Monik, foarte frumoasa esti ! Iti sta asa bine cu burtica 
Simona, felicitari pt buricut !! Noi il pastram ca si gabitza, cu toate cele de la maternitate, etc...
Ce pozna am mai facut aseara dupa baitza !!!

Cea mai mare proasta sunt ! Am vrut sai tai unghiutele, si ce credeti ?? am prins de buricutul degeteluilui, in loc de unghiuta si iam facut lui bebica frumusete de bubita, a plans saracutul, am plans si eu de ce am putut face, nu aveam lumina buna si nu am vazut !! Numai cosmaruri am avut azi noapte, ca nu stiu ce iam facut la mititel, de proasta ce sunt !
Si noi am bagat suzeta in functiune ca nu se mai putea... dar tot el e smecher, o arunca din gurita ca stie cavin la el sa io bag inapoi, mare smecher ! Si noi ne laudam cu intorsul de pe o parte pe alta, si ne impingem in vanita cu piciorusele si ne dam drumul ca in tobogan si apoui ne speriem
da nu plangem !
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
chinabulina spune:
iulia, in legatura cu hainutele pentru bebe, tine de politica spitalului. nu este lege, ca toate accepta haine de acasa sau ca niciunul nu accepta. mie mi-a spus medicul sa vin cu haine de acasa. nu poti decat sa intrebi si tu pe medicul tau sau pe cineva care a nascut de curand la spitalul la care nasti. ca degeaba iti spun eu ca la noi se accepta, daca la voi nu... vorba proverbului: "cate bordeie, atatea obiceie"
gabitzam, buna idee, multumesc frumos 
cadina, la multi ani!!!
georgiana, 39+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
cadina spune:
Va multumesc mult de tot pentru toate urarile, va pup dulce si cu mult drag pe toate. Sa va bucurati si voi de bebeii vostri si sa fiti toti sanatosi!

Bebe Cosminel e cuminte, are program de activitate noaptea: se screme, canta, il doare burtica de la colici, dar ziua suntem cumintei.
iulia83 spune:
cadina la multi ani!!! 

fetelor, sunt si eu sarbatorita de iulie si nu ma vad pe listutza 

uof!!
Pozici Iulia
35 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
Lorich spune:
Cadina la muulti, muuulti ani!!
Iulia ori esti si tu racusor??
Lori
36+
asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Cadina 

LA MULTI ANI!!!SI TOT CE-TI DORESTI!!!
Iulia scrie datele tale si o sa le treaca Gabitza cand o sa aiba timp!Cat despre maternitate si hainite ,depinde foarte mult sde maternitatea unde nasti si de politica fiecareia!!!Intereseaza-te la maternitatea unde vei naste tu!!
Poze
Andreea
36+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 4 saptamani!!!
Getutza81 spune:

Cadina,
La Multi Ani !!!!

, Sa va traiasca Cosminel, sa fie cuminte, sa va asculte si sa va aduca numai bucurii si sa fiti tare fericiti impreuna multi multi multi ani!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
elenuca spune:
Monik16, abi astept sa vina patutul ( cam peste o sapt juma) si o sa-I facem pozici.
Luminel- eu masuratorile astea nu le iau prea mult in seama, stiu ca sunt destul de relative si daca dr nu ti-a zis nimic eu zic sa nu te panichezi ca nu-ti trebuie un stress in plus. Si eu imi tot propun sa-mi fac bagajul dar uite ca nu reusesc, mai am o multime de cumparat si fese si vata, baneocin, bepanthene un capot pentru mine ( am unul dar e destul de lung si incomod), inca o pereche doua de chiloti “moartea pasiuni” si sa pregatim plicele cu bani. Poate saptamana asta , sa vad.
DanaM bine ai revenit acasa cu veverita, cum te simti? Cum a fost? Te asteptam sa te intaresti nitel si sa ne povestesti 
RealLaura, pana la 4 dimineata, oau, dar stiu ca ai rezistat ceva mami, eu doar 7 ore juma dar tu.. ai batut toate recordurile si pe tocuri de 8 cm… cum de ai rezistat nu stiu, eu cu pantof jos, abia mai puteam sa merg pana la masina la plecare, ziceai ca sunt o gasca beata daca ma vedeai… dar nu mi-am scos pantofii, nuuuuu, pai cum? Am fost o doamna pana am ajuns acasa, iar acasa i-am aruncat de nu s-au vazut…![]()
Simonix, chiar ma intrebam ce mai faci, ma bucur ca ati ajuns acasa, stai linistita ca o sa treaca eritemul lui bebe, cred ca toti copilasii mici trec prin asta. Felicitari pentru silueta, oare o sa ajung si eu la silueta de inceput? 
Iulia83, nu te stresa cu pernutza si plapumioara, oricum in primele luni pana la un an chiar nu e recoamndat ca bebe sa doarma pe pernutza si mai ales sa il invelesti cu pilota ( se poate sufoca).Mai bine incearca un sac de dormit, eu asta o sa iau. Felicitari pentru bagaj… e clar, trebuie sa ma mobilizez si eu.
Felicitari DFlavia
, bine ai venit pe lume bebe Stefania, sa fiti sanatoase si voioase ! 
MissParker, ce frumos ca v-ati plimbat, dupa nastere cine stie cand o sa mai putem sa ne aventuram cu orele prin parcuri… eu sper sa reusesc sa-I transmit microbul plimbarii lui bebe, ca vrem sa-l luam cu noi peste tot, si la munte si la mare.
Simona, felicitari pentru caderea buricului ! iuhuuuu 
Aelita , dragutza esti pe ultima suta de metri, ai intrat in linie dreapta, tinem pumnii stransi si scoatem fetele 

Dordia, felicitari pentru bebe gimnast, maine poimaine te auzim ca il lasi in dormitor si il gasesti in sufragerie…[rade]
Bine ai ajuns acasa Cleo, ce tititza frumoasa am vazut in poze,se supara tati sau nu, dar e bucatica din tine. Poate urmatorul sa-l mosteneasca pe tati hi hi hi
Iulia83, referitor la imbracamintea pentru bebei, eu cred ca se aplica regula: nici o regula sau… cate bordeie, atatea obiceie… important e cum e la tine la spital care e politica spitalului. In Bucuresti de ex la Municipal am inteles ca il tin infasat in scutecele lor doar pana ti-l aduce, adica cateva ore, atat. Cand ti l-au adus il schimbi tu in ce ti-ai adus de acasa. La alte spitale insa, il tin mai mult imbracat in scutecele lor, in concluzie, vezi cum e la voi acolo si te conformezi. 
Fetelor, astazi m-a lovit harnicia, am pus sa fac o supita de gaina de casa cu galuste, vreau sa fac si pui la cuptor cu ciuperci si sos de smantana si poate, daca mai pot sa calc si rufele lui bebelina. A si vreau sa merg si la piata sa iau capsuni, dupa principiul< nici o zi fara casuni>![]()
va pp si intru mai tarziu 
Elenuca
36 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!
Getutza81 spune:
Si mai bagam niste 

pentru MsBB, Chinabulina, Emycor, Laurita ! Curaj fetele, in curand va sosi clipa mult asteptata !!!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Micuta mea minune mare !
gabitzam spune:
Elenuca, vin si eu la tine la masa ![]()
Iulia, verific daca mi-ai dat ziua de nastere si n-am trecut-o. Daca mi-ai dat-o, o trec imediat, daca nu, astept sa mi-o zici ![]()
Edit: gata, te-am rezolvat ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla