Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

geckonici pe tine nu te-a ocolit mastita! oricum te-ai descurcat admirabil! trebuie sa retinem manevrele! si eu vreau povestioara!

mai doctoresselor (naty, tuchita, gecko)voi la facultate ati invatat si literatura la greu, de aveti toate asa talent la compus???

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

maria eu nu am catalogul dar m-am uitat pe site la quelle si am vaz si lucrusoare mai ieftine de bbi!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, sa stii ca sunt multi medici care scriu bine. Nu stiu daca are legatura cu facultatea; in care...am citit foarte mult, toate! Eu una am fost totdeauna mai buna la scris decat la vorbit (desi studentii imi zic ca explic f frumos, dar mie mi se pare ca ma balbai ingrozitor si nu-s coerenta). In scoala generala am fost olimpica la romana cativa ani iar pe la inceputurile liceului, cand abia venise revolutia, visam sa ma fac jurnalista. Vise! Privind in urma si de-as lua-o de la capat tot afurisita asta de medicina as face-o; iar si iar...
Ms de aprecieri pt bulanele fiicei; adevarul e ca s-au facut de cateva zile colaceii aia apetisanti; poate ca a ambitionat-o Rebecca!
Ma duc sa fac salata de vinete cu muuult usturoi.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Geckoooo, hai cu povestea! Mai faci un episod la nevoie, dar da-ne ceva de citit!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!..is chiauna, de la ora 4,30 mi s-a frichinit Mufa, nici nu am mancat pana acum...si-s singura azi, al meu a inceput iar turele 24/72..si e frumos afara..vorba voastra, m-am cam acrit sa ma plimb singura cu el in marsupiu, ma cam plictisesc..
Roxana Claudia, numeioana, olgutzica,cami33,clauclau, ce zi frumoasa aveti azi la botez, distractie placuta!
stela esti o fericita ca ai gasit rochita!!nu-i faci o poza sa vedem si noi??
tuchi vinde-mi si mie pontul cu dresul smecher, ce marca e?
gecko ce repede ai rezolvat cu sanul, eficienta, bun pont in caz de nevoie!
criss luni fac si programasre pt piciorus la kineto sa vad care-i situatia..sa-mi spui si mie cat a costat, pls!
naty ce cutishoare are Iulia!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ptiu, vin peste tine cu salata aia de vinete...cum o faci, ca eu pun ceapa mai multa si 2,3 catei de gust?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty de cutie de medicamente stiam si eu, dar ma gandeam ca ai achizitionat ceva special!
ma mir ca in maternitate sterilizau cu solutie!Credeam ca le baga la aparat!
Eu inca nu mi-am aratat pe-aici talentul la scris!In adolescenta am scris poezii ( ca toata lumea probabil!) si visam sa scriu un roman despre suferintele mele in dragoste( care mi se pareau sublime!Nu stiam atunci cum poate sa-ti freamate inima cand te gandesti la copilul tau!
Vinete cu usturoi?! Nu cu ceapa?!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Wow, ce bulanase de Iulia am vazut!
Da, Luny, fii fara grija!
Tuchita, am citit la cap. anterior ca-l vrei pe randunoi ca pacient, pai ma abonez si eu, ca am vreo 30 de kg in plus!
Intru mai tarziu, ma duc sa mai stau nitel in pat, pupici.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny am aruncat pachetul si nu mai stiu marca! oricum nu era ceva cunoscut pentru mine, dar au costat 30 lei!
M-am dus la un magazin cu dresuri din Grant( asta e "mall-ul din Crangasi") si mi i-a aratat vanzatoarea! dar chiar au meritat banii! Ca mi-am bagat eu unghia in ei la ultimul pipi si li s-a dus un fir...
Ce rau imi pare ca n-am facut azi botezul...Nu vroiam samai astept pt ca imi doream si eu sa iesim un pic din Bucuresti( n-am vrut sa fac asta cu copilul nebotezat!)
se pare ca singurul care s-a dus la munte e sotul...Eu stau acasa, in continuare FARA GAZE!
ce-mi vine cateodata sa vand totul si sa plec!
in Franta cred ca mi-as gasi repede de lucru, cu banii pe care i-am lua pe apartament ne-am descurca mult timp acolo, dar n-am curaj......

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la noi!

Raportam o noapte linistita, cu o singura trezire de papa la ora 5 si de atunci somn pana la ora 8 si acum iar somn.

Gecko astept si eu continuarea povestii! iar cu sanii, bravo ca te-ai descurcat!

Nici eu nu am mancat pana acum vinete cu usturoi, dar cu ceapa si maioneza imi plac la nebunie!!yammy-yam!!

Intrebare pt Simo-parca tu ziceai ca pompa electrica Nuk.

ma duc ca s-a trezit pitica si revin dupa ce o linistesc

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput