Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, eu cred ca ei tusesc si pt ca se ineaca cu secretiile...
Tuchi, nici mie nu-mi place solutia de sterilizat dar, la urma-urmei, Iulia cat a stat la spital a mancat din bibe sterilizate numai cu Chicco; si vorba ceea, n-avea nici 2 kile atunci; si n-a aptit nimic. Bibe nu s-au tpoit, dar apa e aproape dusa!
Simo, asa a facut si Iulia cand a venit soacra-mea, un sunet n-a scos; iar de Pasti cand ne-am dus la ea si la cumnati iar eu am dormit ca eram dupa noaptea de groaza in care am stat internata cu ea, cat am dormit a fost inger. Cum m-am trezit si m-a simtit in preajma...OAAA, OAAAAA, etc
Maria, pune-l pe burta si sigur va tine capul cateva secunde bune, pana oboseste , pana si Iulia il tine. Iar daca nu, asta e, fiecare se dezvolta in ritmul lui, nu e o nenorocire; poate fi si lenes, si nu se lupta sa-l tina sus, dar cand va prinde puteri, o va face mai usor!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Da, Simo, am vazut, sa-i traiasca!
Poate Ioana sau alta fata care a mai fost cu bebele pe acolo.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Ccris, cu fornaitul i-am mai scris si Stelei, ce mi s-a zis de pediatru si ce cred si eu. Copiii nostri fornaie si pt ca au caile nazale si faringiene inguste si secretiile lor (normale) se dreneaza greu. De-asta e buna batista, obligatoriu insa cu inia o pauzarea nasului inainte, cu ser sau cu apa de mare. Nu trebuie nici exagerat, ca mai rau stimuleaza secretiile. Dar cu aspirat de 2 ori pe zi plus apa de mare Iulia a ajuns intr-un stadiu acceptabil, respira destul de bine majoritatea timpului. Doar tine-te temeinic de asta. Si o sa vezi ca nici n-o sa mai verse mereu, daca nu mai inghite atatia muci. Batista merge, dar trebuie neaparat pus ser in nasuc inainte
Editez: si Ioana are azi botezul!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

A, Tuchi, ma mai intrebai de cutie pt lapte praf-pur si simplu o cutiuta de medicamente, in care sa pun masurile exacte cand ies, mai ales ca la Humana lingurita de masura e tare tampita, la inceput tot scapam jumatate din ea pe langa biberon! Daca imi vine vreo idee mai ingenioasa, o aplic. Si in felul asta prepar laptele in parc de-a gata, proaspat. Aliceionescu mi-a vandut pontul.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Asta-s eu si sunt voinica / Cine-a zis ca eu sunt mica?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, saru-mana, i-am pus ser fiziologic, poate nu suficient, ori poate trebuia sa mai astept. O sa mai incerc.
Si Ioana are botezul azi? Sa le traiasca si sa le fie de bine tuturor puiutilor ce urmeaza sa fie crestinati azi!
Bebelina mea nu doarme, se joaca cu manutele si sta cu ochii pe pereti, bine macar ca nu plange.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mama ce bulaneeeeeeeee!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchita

Mama ce bulaneeeeeeeee!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

e, acu nu stiu daca n-or sa ma cenzureze astia de la webshots...da' macar sa apuce si ginere-miu sa o vada . Sooviiii!!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty, sper sa se trezeasca ginerele tau mai repede ca altfel cred ca ramane fara mireasa, la ce craci mishto are iulia!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

dupa ce am comandat de 3 ori, azi am primit in sfarsit catalogul "eu si bebelusul meu" de la Quelle! ce de lucruri faine! si ce de scumpe! (la propriu!)

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput