Puiuti de Randunici 2008!! (8)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Nici o problem,Kya,vedem noi.Mi-ar lasa randunoiul masina,dar eu nu am mai condus de circa 1 an si cu traficul asta,nu m-as baga inca..va trebui sa-mi reintru in mana,dar nu in traficul de aici ci mai intai undeva la drum lung,afara.Vezi ca te doare mamelonul,fiindca o tii prea mult la san.Redu timpul de supt.Asa si la mine.Am crapaturi.
Si Teodora se ineaca tot timpul, dar la san.Ii zic Haplishor.
Bubu.Ma bucur ca esti mai bine.Da,eu am avut pete rosii si au disparut in cateva zile,cand m-am facut mai bine.
Mihatp.O sa dau PM.Dar nu am inteles:"pentru schimb este set de 3 buc la 20ron cu nr.1,2,3 in set".Cred ca sunt super obosita.Ce sunt pt schimb?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Eu azi am gasit rochia de botez.ATENTIE,Naty,e mov.Si eu zic ca e super,fiindca mascheaza f bine burta si fundul.In sfarsit am gasit!
Plimbandu-ma prin magazin (Bucur),la un raion,vanzatoarea manca rosii si vazandu-ma,cu burtica,zice:"Doamna,vreti rosie?".Tipa credea ca sunt gravida..auzi la ea..m-am supi tare si am si plecat de acolo,facandu-ma ca nu aud.Saraca..ea vroia s afaca un bine.
Of,Cuscra,imi pare rau ca aveti problem.
tuchita,superbe poze.
Tatiana
Roxanadistractie placuta maine si crestinare cu sanatate!
Stela,
Pozici
ursuleata spune:
Tetine!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
tuchita spune:
A urlat Seb in seara asta cum n-a mai facut-o de mult!
de-abia acu' 10 minute am reusit sa-l dobor! si eu care imi faceam planuri de spalat pe cap si manichiura! ma gandeam sa ma bag chiar in cada, ca tot sunt fara Ilinca si mi-a facut pofta Ursuleata!
Baiatul mamii a avut insa alte planuri!
Naty eu am fost studenta acolo in primul an al lui Cinteza, asa ca examenele orale le-am dat cu el personal!
Chiar nu te stiu! Poate ca ne-om mai fi intersectat pe la manifestari cardiodiabetologice, si cum eu sunt mai prajinuta ti-oi fi iesit in ochi!
Stiu ca sunteti dragutze si-mi spuneti ca arat bine, insa realitatea e ca am peste 10 kile in plus( nu m-am cantarit!), si ca in loc de haine 38 mi-am luat 42!
Roxana gandurile tale sunt perfect normale! Oricum esti curajoasa cu doi copii asa de mici, iar recuperarea se face in primul rand cu multa vointa! succes la botez!
Simo imi pare rau ca ati avut o zi mai proasta!
Amira am uitat sa zic ca ma bucur ca ti-e mai bine piciorul!
Stela mie inca mi se spune ca sunt insarcinata si mai primesc si un loc prin metrou!Bravo pentru rochie!
Multumim de aprecieri la toata lumea!
si sa nu uit: mi-am cumparat niste dresuri cu burtiera foarte misto, m-au strans foarte bine dupa ce m-am chinuit juma de ora sa ma imbrac cu ei! Mai nasol a fost momentul cand a trebuit sa ma duc la pipi!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Ursuleata, esti multumita de sterilizatorul de la primii pasi?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ursuleata spune:
Foarte!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
rox_dox spune:
naty, este exact la fel pata pe ochisor...
deci tre sa asteptam atunci.
multumesc si celorlalte fete pt incurajari!
stela, buricul era iesit in afara si la noi..si dr ne-a zis de hernie si ne-a trimis la chirurgie sa-i faca manevra..adik sa il bage inauntru si sa panseze...asa ca mai bine intrebi si tu pediatrul.
noi avem 1 luna jumate si am crescut de la 2700 la 4300 si am luat 7 cm in lungime.
mstela spune:
tuchita
Of,rox,ma sperii..Pediatra a spus ca o sa mai vedem cum va fi,dar la controlul de 2 luni,daca tot nu se retrage,probabil mergem si noi la spital.Ea si urla f tare cateodata,si asta dauneaza buricului.
Stela,
Pozici
gecko spune:
La Multe Luni si Anisori!!!
bb Teodor de Ariel!!!
bb Matei de valentina c!!!
Sanatate si fericire puiutilor ce vor fi crestinati azi...de roxanaclaudia, de numeioana, de olgutzica, de cami33, de clauclau...
gecko spune:
'neata de la noi.
azi noapte am facut-o lata...ni s-a infundat un canal la tzitzi dreapta...asa ca la ora 5 am declarat stare de alerta si s-a activat planul in caz de catastrofa. am trezit sotul...i-am plasat puiutul in brate...am trecut la mulgatoare...si am tras pana s-a inmuiat tot sanul...exceptie zona de nodul dureros...dupa aia am masat vreo 20 de minute dinspre san inspre areola cu o compresa fierbinte pusa pe zona respectiva...intre timp puiutul a facut gaura in stomac de foame...si l-am pus la sanul cu pricina. fiind deja golit cu pompa, bb nu a avut ce face si a tras cu putere sa scoata ceva...si asa a scos laptele din zona blocata. pentru siguranta somnului de dupa am luat un paracetamol ca sa nu am nici o durere (mai ramasese ceva sensibilitate dupa toata procedura) si as fi luat si nurofen dar fiind medic nu am in casa.
ca si parere personala, in situatii din astea cel mai bine este sa golesti intai sanul cu pompa pana se inmoaie si dupa care sa pui bb la aparat. caci daca il pui de la inceput el se satura cu laptele din restul sanului care iese repede si fara efort...si pe cand e sa te ajute si pe tine sa iti desfunde canalul...el e satul (si eventual somnoros) si te lasa cu buza umflata si tzatzuca dureroasa.
ma duc sa scriu povestea...ca imediat face ochi cristigoji...si nu are ce citi.