Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am facut eu ochi...din cauza de fii-mea...si nu am ce citi!
Nasol momentul Gecko, dar te-ai descurcat admirabil, cu bebe Patrick cu tot.
Astept povestea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gecko - esti de coma, nu alta!!! Hai ca ma uit la pozele lui Tuchi pana mai scrii tu sa am ce citi , ca is in pauza de juma de ora in care dorm amandoi. Of mai ce ti-i si cu sanii astia!

Naty - tu de ce ai facut ochi???

La multe luni Teodor Mihai si Matei!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Gata, le-am vazut!

Tuchita - ce frumosi sunteti!!! Subscriu la parerea celorlalte fete, arati super!

A propos, am fixat si noi botezul, pe 1 iunie Sa vedem cum ne descurcam cu pruncii pe-acolo, ca o sa-i caram dupa noi pe amandoi, ca n-avem cu cine-i lasa acasa, si nici bunicii n-o sa vina sa aiba grija de ei la botez. Uf, ce greu mi se pare!

si am uitat sa va zic, mamicile care sunt ingrijorate de comportamentul bebelusilor in timpul Botezului la Biserica. Vlad a fost (si inca mai este) un plangacios fara pereche si totusi, de cand a inceput preotul sa citeasca rugaciunile si pana a terminat botezuzl nu a plans nici macar o data!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Lui fiu'miu ii iese acuma un canin si o masea, si la cum arata gingia, mai dureaza pana iese de tot, asa ca noaptea e mai rau decat Daria! Acuma am stat eu si m-am gandit ca, in rotmul in care ii ies lui dintii numa bine cand terminam cu dantura lui Vlad, incepem cu dantura Dariei. Mare distractie ma asteapta urmatorul an! S-au trezit amandoi, fuuug!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Seb fornaie si tuseste rau! dar inca nu are febra!
Cum naiba cum nu i-am mai dat san a si racit! Si sa zici ca nu e cel mai bun laptele de mama!
Cristina multmim! O sa te descurci la botez, ca Daria o sa stea agatata de nasi si Vladic de tine!
Gecko bine ca ai scapat! Mastita asta vad ca merge mai repede la scutece decat barza la Odisee!
Naty sper ca suntei bine! Nu de alta, dar iar e weekend!
EU NU AM GAZE IN CONTINUARE! nIMENI DIN BLOC NU STIE NIMIC, ADMINISTRATOREI NU II RASPUNDE NIMENI LA TELEFOANE!
Trebuie sa rog o prietena sa-mi ia sterilizator ca nu-mi vine sa ies cu Seb asa fornait!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Cristina eu Ilincai i-am dat Nurofen la greu cand i-au iesit dintii!

poze

Mergi la inceput

Tuchi - da ii cineva racit la voi in casa? sau de unde se putea raci? Laptele de mama nu-l fereste de boli, dar il ajuta daca faci si tu boala si formezi anticorpi la virusul respectiv mai repede. dar asta cred ca o stii si tu prea bine.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Copchii sora-mii la care am fost in vizita sunt vesnic cu muci si probabil de acolo!Plus ca la botez in Biserica a fost foarte frig!
Ieri i-am pus supozitoare cu Paracetamol, acum i-am dat niste Nurofen! Sper sa ramana la stadiul asta si sa nu faca mai rau! oricum el e vesel si mancacios deci, teoretic, nu e foarte grav!

poze

Mergi la inceput

Nu bea nimeni o cu mine?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Beau eu o cafea...chiar imi doresc una adevarata!
Cati copilasi se boteaza azi....
Cuscra,abia astept sa iti vad rochita!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput