Puiuti de Randunici 2008!! (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Continuare:

Giani-Butucel, eu iti recoman perdeluta draguta cu desene si draperie. Eu am jaluzele verticale si imi vine sa le arunci in secunda urmatoare. Le am de 6 ani, au fost frumoase la vremea lor, insa acum gata…mie mi le aspira tanti Lica, eu n-as avea rabdare…si oricum vreau sa-mi pun perdele si draperii, chiar daca va fi o munca in plus cu spalatul si calcatul, dar arata mult mai bine si sunt mai dragute.

Rox, si stefanut are la un ochisor si intre ochisori, pe frunte ca o pata rosie sic and plange se umfla putin si se inroseste mai tare. La fel mi-au zis si mie ca se vor retrage, deci nut e ingrijora. Oricum, nu mai sunt ca la nastere, s-au mai retras, dar inca sunt vizibile.
Aaa, si are si hernie ombilicala, micuta, mi-a zis ca se va retrage si asta sin u e cazul de pansat sau strans in vreun fel. Eu nu ma stresez cu astea…inca…

Piticul meu face o fata cand bag batista, mor de ras. Sta nemiscat, il pun pe o pernuta, cu ochii beliti si cu gurita tuguiata. Nu zice nici pas, e super haios.

Bitza, am uitat sa-ti zic, dupa baita, dupa ce adoarme, doarme pana la 1, deci 4 ore! Super!

Varuna, al meu doarme numai pe burta si noaptea la fel. F rar in pun intr-o parte, dar daca adoarme si se frichineste il mut repede pe burta si doarme dus. El isi ridica singur capul si si-l muta pe ce parte vrea. Doar cand se trezeste incepe sa caute tzatzica si face ca o ciocanitoare cu gurita pe cearceaf. Dar incepe sa si maraie si il aud imediat.
Pe Vlad nu l-am pus pe burta ca mi-era frica, il puneam doar ziua si f. putin si stateam sa-l pazesc. Apoi, pe la cateva luni, nu mai stiu exact, l-am gasit intors pe burta si de-atunci asa doarme si el.
Noi dormim cu bebe mic in camera noastra. Si avem si interfon tot primii pasi, super bun!

Cristina, cum mama, le faci baie la amandoi odata?? Cu sotul, presupun, nu? Abia astept sa stea si asta mic in fundulet si o sa le fac si eu baie la amandoi odata!

Nicol ,asa am zis si eu cu sfarcurile, ca sunt antrenate de la Vlad…si uite ca pe acelasi mi l-a rupt si asta mic si am mai facut si mastita din cauza ragardelor…la Vlad am avut doar furia laptelui, cu frisoane intr-o noapte si atat.

Vio, parka tu ziceai de sutienul de la costumul de baie? Mi l-am pus si eu azi, din ala fara bureti, doar cutriunghiuri si e tare bine.Nu puteam sa fac nimic daca simteam tricoul cum freaca sfarcul, muream de durere.

Maria, parka 150 ron a fost interfonul primii pasi, din Carrefour.
Piticul meu cand nu doarme, sta si se uita pe pereti, se frichineste, maraie, scapa zuza, il mai iau putin in brate, ii mai bag tzatza in gura…

Fetelor, dar ce ma fac eu cu epilatul, ca si la mine incepe sa se ingroase gluma?? Si eu nu pot decat cu ceara si e exclus sa ma fac pe-acolo cu ceara…nici macar nu mi-au cazut firele…crema aia de epilat o fi buna??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Va mai intrb ceva.Oare ar fi trebuit sa apara lacrimile pana la 2 luni jumate?Ca a mea nu are deloc,nici urma de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, sanatate multa la gatut!

Simo, rabdare mamico! asta e sloganul nostru!

Fug sa-i fac baie lui bebica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tatiana,felicitari pentru asa o fetita cuminte!Sper sa gasiti fondurile necesare operatiei!imi place de tine ca nu esti doborata de problema fetitei,ai un tonus tare vesel !Bravo!Sigur totul va fi bine!ce vreau sa te intreb:esti chiar din Hd,in oras?ca si eu am niste veri pe acolo...poate la toamna ,ne-om intalni!
legat de lacrimi...al meu azi a plans cu lacrimi...m-a terminat!
Da,Oana,rabdare....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

E cam ciudat acum Simo,am stat in Hunedoara (cu parintii ),momentan stau in Deva cu sotul in chirie,si sper ca in August sa ma mut la Simeria,ca avem inceputa o casa,pe care nu stim daca o terminam.E nasol,nu? Dar nu e nici o problema daca vi,ne putem intalni cu mare placere,nu e mare distanta intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sebaceu a adormit in cele din urma in bratele mele, ca tare agitat a fost azi! Am primit in sfarsit niste poze de la botez, doar prima parte! Maine le primesc pe restul!
Ia uitati-va aici

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Simo,si eu am o verisoara in Brasov,am mai fost din cand in cand pe acolo,in zona Gemenelor locuieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara !

Nu prea am timp sa intru sa scriu pt ca mai si lucrez, e drept ca de acasa, la calculator, dar tot imi mananca tot timpul liber pe care mi-l lasa copiii.

Mihatp, si eu sunt exact la fel cu kg: am luat 20, mai mi-au ramas 12 si pe 18 trebuie sa ma duc la botez la nepotelul sotului si nu aveam nimic de imbracat. Pana la urma am gasit o fusta si o bluza destul de dragute, negre cu un pic de alb, sandale si geanta albe. Botezul o sa fie la prinz si fara restaurant pe urma pt ca suntem in doliu dupa socru.

Eu nu am rezolvat nimic pana acum cu botezul lui Georgios si sunt f suparata. Am intrebat un preot aici si mi-a spus ca fina socrului poate sa ne boteze copilul pt ca Biserica nu tine cont de legaturile de sange si e ca si cum ea ar fi fiica spirituala (nu mai stiu daca asa spunem in romana) a socrului, dar socrul nu are nici o legatura cu fi-miu si deci nici ea.
Sotul zice ca el o vrea pe tipa de nasa pt copil si ca nu poate sa-i spuna NU pt ca si ea si mai ales parintii ei sunt f cumsecade. Eu nu o vreau pt ca nu am nici o legatura cu ea. Si asa am ramas fara botez deocamdata.
Ce ma intristeaza cel mai tare e ca dupa ce ca parintii mei (mai ales taica-miu) isi vad nepotii f rar, acum o sa vina si tata cu nepotelul meu sa ne vada si mama mai e inca aici (or sa plece toti pe 27 mai de aici) si ar fi fost frumos pt ei sa fi facut botezul cat sunt ei aici.

Sunt f suparata pe sot pt ca pt el sunt mai importanti niste straini decat parintii mei. Adica asa mi se pare mie.

Noi cu vomitatul nu stam f prost. De cateva ori a scos ceva mai mult lapte, dar cica nu ar fi fost vomitat. Chestia e ca Ioanna a vomitat o singura data cand avea o saptamana sau 2 si nu sunt deloc obisnuita si ma sperie f tare , desi stiu ca nu e nimic. Din paranoia mea am dus copilul la dr si i-am facut o ecografie la stomacel ca sa fiu sigura ca nu are nimic. Si din cate citesc la voi, multi copii dau mult mai mult laptic afara. Doua ore am chinuit copilul acolo pt ca nu statea linistit.

Altfel, bubitele de pe fata au disparut, bebe a inceput sa ne zambeasca mult cand ii vorbim si sa gangureasca.

Eu am fost ieri la control la ginecolog si e totul ok.

Cam astea sunt noutatile noastre scrise in graba si incalcit.

P.S. Cand am fost la control dupa ce o nascusem pe Ioanna, se tot uita dr ca eram cam rosie acolo. Pana la urma m-a intrebat cand am facut-o ultima data si i-am spus ca cu cateva ore inainte, la 4 dimineata, ne trezise copilul si... Si radea dr de noi ca de ce ne arde noua la 4 dimineata. Alaltaieri seara imi adusesem aminte si ii spuneam asta sotului. La 4 ne-a trezit bebe si sotul zice: " Femeie, hai, e ora 4 !" Zic eu :"Si ?". "Pai maine nu te duci la Natasa (dr) ?!"

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tatiana si eu cred ca mai trebuie sa cautati sa cereti ajutor, chiar si pe dc cum ti-a mai zis cineva. oricum eu te admir f mult pt taria de caracter, pupici multi pt fetita ta cuminte! poate ar trebui sa lasi un cont de banca pt cei care doresc sa te ajute! multa sanatate!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hai, mai Tuchita, zau ca te stiu!! Tu chiar nu ma tii minte, daca zici ca ai fost ca studenta si pe la noi?? Ca pe mine ma stiau toti studentii, ca-s aia de treaba la examenul oral!
Frumusel micul tau la botez!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput