MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
valentinag spune:
Azi dim nimic,ca am fost sa-mi fac neste analize si nici nu mi-e foame sa mananc acum,pentru pranz am niste pilaf(din orez integral)si salata de varza si castraveti!
Giana,n-are nici o treaba borsul,poti sa pui linistita,poti si sa bei daca iti place,este bun diuretic!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
ralu spune:
Buna fete dragi!
Va multumesc mult la toate de aprecieri. Si mie mi se pare ca ma intinereste. Cred ca si daca as mai slabi ar fi si mai bine. Merci mult de tot. Nici nu stiti ce bine face la moral. Va multumesc
la toata lumea!
revin cu meniul de ieri!
ellinia spune:
Revin si eu dupa cateva zile ... am fost plecata la Iasi cateva zile si nu am reusit sa intru. Nu am avut abateri grave, doar ceva inghetata si bere. Ah, si am mancat odata niste piure cu gratar (iar nu m-am putut abtine). M-am cantarit ieri in timpul zilei si aveam cu 100 grame mai mult, asa ca astept cateva zile si ma cantaresc iar. Am lipsit de la raport joi, joia asta il dau sigur, chiar daca e stagnare.
Azi am mancat acum doua chifle graham si o cafea, cand ajung acasa probabil niste ciorbita de pui si diseara inca nu stiu, mai vad.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
andanii spune:
ralu draga esti the best cu parul scurt , si serios se vede ca ai slabit bineeeeeeeee, continua , hai trebuie sa ma ajungi da ? nu e asa de mult
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
Giana spune:
fetele...am intrat si eu sad retetele de la prima pagina....si am o nedumerire...
eu stiam ca mustarul e interzis in prima faza(dar nu sunt sigura) insa vegeta si cubulete cu gust de gaina....chiar n-au ce cauta. Contin SIGUR zahar si amidon din porumb care sunt interzise.Deci...? Cum e cu asta? nu mi se par toate monti.
Altceva...cum pot sa va vad si eu pozele? Si ce sa fac sa ajung si eu il lista?Datele le-am dat deja.
Androix spune:
Salutare!
Sunt inca prin zona, dar nu mai am vreme de nimic. Acum de exemlu am terminat de calcat un maldar de camasi Nu am mai putut citi de unde v-am lasat, dar pe mine nu m-ati modificat in tabel. Andanii, stiu ca la un moment dat ai zis ca ai pierdut modificarile. Ai reusit sa le refaci si m-ai uitat doar pe mine sau inca nu? Nu e nici o problema, vroiam doar sa-ti spun ca la urmatoarea raportare vreau un dupa numele meu ca m-am porcit saptamana asta si nu cred ca am ce sa raportez
Va pup si stati departe de tentatii!
Andreea mama de Filip si Georgia
anca.b spune:
Buna dimineata!
Slaba activitate aici zilele astea. se vede ca a fost frumos afara...
sper sa am si eu ce raporta miine, macar o jumate de kil sa se fi dus. am mincat si eu ca porcu' zilele asta, mai am inca "vizitatori", retin apa, sint balonata...uffff. sa treaca odata!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
lizzy spune:
nu stiu ce zi e azi dar trebuie sa raportez in sfarsit -0.5kg fata de kg puse la paste. ma rog, stagnarea este ca nu sunt cuminte eu, nici monti nici corpul nu sunt de vina, doar eu! deci,
andanii, te rog mult modifica la mine in tabel, pune actual 59.5! stiu ca e cu plus fata de tabel, dar asa poate ma mobilizez...
lipsesc cu succes de pe forum de zile bune, asa cum spuneam am probleme de sanatate cu piciul, iar timpul liber mi-l petrec in curtea proprie, seara cadem lati, nu mai sunt apta de forum...
andanii felicitari pt excursia la budapesta castigata de drept! are sa-i placa mult gradina zoologica si luna park, garantat are ce vedea...
acusor, sper sa fiti ok cu ochisorii, ianis are strabism si la 3.5ani nu a cooperat la exercitii, sunt tare obositoare si nu se concentra. revenim in toamna, la 4 ani. daca nu reusim si noi trecem la ochelari...
anca, daca tot vrei sa sarbatoresti pragurile, ia si tu ceva mai putin 'nociv' :) tortul pufos l-ai incercat? din cate stiu e monti faza II, si e fara faina... si e buuuuunnn de mori de dragul lui!!! :)))
melanitzo, sa inteleg ca e de preferat mazare congelata decat aia din conserva, da? sa bag la cap, ca noi mancam frecvent si nu stiam faza...
mina, eu n-as putea vegetarian nici sa ma legi. leguma mea preferata este carnea! :)) sub orice forma si in orice fel
ralu felicitari pt look! bravooooooo!!!
giana, nu toate retetele sunt monti. cele care nu sunt le poti adapta sa fie. nici mustarul nici vegeta nu sunt monti. nici morcovii nu erau monti in prima lui carte, dar in cartea nr.2 sau 3 (nu mai stiu) ii permite in cantitati moderate (in ciorba, de ex.)... in timp si-a mai schimbat si el unele pareri. apropos de ciorba ta, o poti acri cu bulion (suc de rosii) sau bors (cum ai si facut). poti pune si putin morcov, daca nu vrei sa-l si papi il pui intreg si-l scoti...
eu in continuare nu tin minte ce-am mancat ieri. iar meniul mi-l fac ad-hoc. azi, in principiu, ar trebui asa:
md: cafea
g: sunca, cascaval, rosii
p: broccoli cu cascaval si ou la cuptor; pui fiert
g: rosii, castravete, ceva proteine langa
c: mere
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
anca.b spune:
meniul de azi: habar n-am. ce s-o nimeri. mai am ceva papa monti in frigider. si dupa-masa trebuie sa merg la ai mei. e ziua lui tata, face 60 de ani, e si constantin, la fel si frate-miu. asa ca trebuie sa ma tin tare. oricum, sigura gasesc ceva monti pe masa, ca ei sint "carnivori". plus ceva brinzica...si fara tort, pe care o sa-l donez.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
valentinag spune:
Si eu azi am sarbatoriti,ma duc la masa,sper sa nu ma porcesc
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea