Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
Bine ai revenit Dyanira
Iepurila, eu beau cafea de cand sunt , pana acum n-am mai baut niciodata Medicul mi-a recomandat pentru ca aveam tensiunea foarte joasa si dureri ingrozitoare de cap. Dar o fac foarte slaba si cu mult lapte. Cred ca totusi e mai bine sa bei cafea naturala cu lapte decat 3 in 1.
A_rose Incearca ulei de migdale pentru sani, nu stiu daca face minuni dar cu siguranta hidrateaza bine pielea si o face mai elastica.
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
_irina_ spune:
Buna dimineata,
Iepurila eu inca beau cafea. Foarte slaba, dar prefer cafeaua naturala in loc de 3 in 1 sau nu stiu ce alte combinatii. Daca e prea tare ii pun pur si simplu lapte din cutie. Am incercat sa ma las de cafea si nu am putut, am avut dureri de cap groaznice, eu am si tensiunea mica si... in plus cafeaua imi face bine la stomac. Probabil bb o sa fie mare bautor de cafea. Am auzit de la colege ca daca beau cafea se agita bb. Al meu e cumintel si nici nu il simt.
19+ inca
anca81 spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Buna dimineata,
Iepurila eu inca beau cafea. Foarte slaba, dar prefer cafeaua naturala in loc de 3 in 1 sau nu stiu ce alte combinatii. Daca e prea tare ii pun pur si simplu lapte din cutie. Am incercat sa ma las de cafea si nu am putut, am avut dureri de cap groaznice, eu am si tensiunea mica si... in plus cafeaua imi face bine la stomac. Probabil bb o sa fie mare bautor de cafea. Am auzit de la colege ca daca beau cafea se agita bb. Al meu e cumintel si nici nu il simt.
19+ inca
Irina, gand la gand
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
andreea_and spune:
Claudinna felicitari pentru Florin Razvan! Fetitele noastre chiar au de unde alege, ce de baietei!
Nusha ma bucur ca esti mai bine.
CD27 daca vrei iti recomand si eu un dr bun, numai ca nu la Elias..vrei neaparat sa nasti acolo?
khristin ma bucur sa te vad.
Monica ia loveste-ne, ce ai mai achizitionat pt Andrei?
Felicic ma bucur ca ai gasit un dr pe gustul tau si ca esti bine. Omega 3 din cate stiu sunt acizi grasi esentiali recomandati pentru circulatie, colesterol. Se gasesc si in pestele gras, somon, etc. Kid ce-a facut, stii?
Da ai ghicit, este albastra de rusia, insa eu am aflat asta abia la doi ani dupa ce am gasit-o incoltita de niste caini. Oricum, ea este stapana casei si ne lasa si pe noi sa stam pe langa ea. Lady Buzardinne, ce frumos! Din pacate a trebuit s-o castram acum cativa ani asa ca nu te pot ajuta cu pui, dar intr-adevar este o rasa aparte si au un caracter deosebit.
Irina nu stiu cum o sa reusesti sa conduci pana la spital cand te apuca durerile dar iti doresc sa reusesti.
Iepurila multumim de tratatie, eu beau capuccino cu un strop de cafea si foarte multa spuma de lapte, home made by sotul meu scump.
Anca fata, imi pare rau ca te-au apucat iar contractiile rau, stai linistita in patut si pup-o pe Carla din partea noastra.
Monica, Dyanira incercati sa luati niste Rennie, e voie in sarcina si pe mine m-au ajutat cand aveam arsuri.
Azi am schimbat si noi semnatura, mai avem putin si intram in luna a 6-a! Eva felicitari ca stiu ca si tu tot sambata o schimbi.
22+ cu Alexandra Mina
Poze
dyanira spune:
Am schimbat si semnatura si am daugat si numele BB nostru.Nu stiu daca e 100% ca ramane asa inca ne mai gandim.
Adica am pus ANDREI pentru ca imi place cat de cat si mie si sotului si pentru ca are si sarbatoare de sfant in noiembrie in timpul anului scolar si are si el cu cine sa isi tina ziua ca daca se naste in august e in vacanta si nu prea sunt copii plus ca la scoala nu are cand sa duca si el bomboane sa serveasca colegii.Sa nu radeti de mine ce idei am eu in cap dar eu lucrand la scoala cu copii m-am gandit si la aspectul asta pentru ca am vazut cat de mult le place copiilor sa fie sarbatoriti de colegii de scoala.
Eu as fi vrut Radu dar nu ii place sotului sau ne mai gandeam la Vlad...
Iar al doilea nume sotul a vrut neaparat unul din prenumele lui ca deh... a zis ca e fiu-su si sa il cheme ca pe el(mandrie de barbat).Si cum pe sotul meu il cheama Ionut-Eduard si Ionut eu nu vroiam sub nici o forma ca nu imi place atunci ramane Eduard.Cu toate ca el inca glumeste cu mine si imi zice ca daca atunci cand merge sa il declare ii pune numele Ionut-Andrei ce zic?Si eu ii spun ca ii schimb oricum numele copilului dupa ce ies din spital.
Deci in final am ramas deocamdata la Andrei Eduard.
Monica sper sa nu te superi ca e tot Andrei ca BB tau si parca al giuliannei e Eduard.Fetelor nu a fost cu intentie si nici nu am vrut sa se dubleze numele sau sa para ca vi le-am furat.
Diana
23+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
iepurila spune:
In cazul asta cred ca o sa incerc si eu cafeua cu lapte. Ca aia simpla nu mai imi placedeloc si de aia apelasem la 3 in 1. Dar aveti dreptate. E mai sanatos asa.
De fapt in prima faza o sa incerc inka cu lapte. Poate reusesc asa.
pup
Eu, iepurica 15+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
CD27 spune:
[quote]Originally posted by Muuh
CD nu fii speriata de medicii rezidenti. Pe mine m-a terminat de cusut o doctorita rezidenta, impecabila a fost cusatura, arata minunat. Apoi a avut grija de mine, venea sa vada ce si cum, m-a gadilat in coarne cum se spune iar acum am facut eco la ea si sunt foarte multumita, din pacate nu il mai asista pe Vladareanu la operatii ca deh e medic plin.
E nasol ca a fost o toanta nu neaparat ca e medic rezident. Dar vezi ca la Elias mai sunt cativa doctori ok, asta daca vrei sa ramai acolo. Din cate imi amintesc Aida Petca lucreaza cu doctorita Rodica Cristian despre care am auzit lucruri bune.
Merci mult Muuh, intr-adevar a fost uracioasa dar...cred ca pot sa spun ca l-a salvat pe Mikul, cine stie ce se intampla dac,a Doamne fereste, ne dadea drumul acasa. Am auzit de dr cu care lucreaza dar nu am am vazut-o pe acolo...am mai auzit si de dr Filipescu ca ar fi bun, zilele astea trebuie neaparat sa gasesc un dr bun care sa primeasca, ca nu prea e de gluma, dimineata numa puteam da jos din pat de durere
anca81 spune:
Andreea, felicitari pentru semnatura. Pai ai intrat in luna a 6-a acum, practic 22+ inseamna deja 22 de saptamani implinite, deci esti in saptamana 23, respectiv in prima zi din luna a 6-a. Eva schimba maine semnatura, ii uram si ei felicitari.
Dyanira, Andrei Eduard e un nume frumos. Si al meu mi-a spus ca va pune fetei ce nume vrea, dat fiind ca el merge sa o declare. I-am spus ca nu are ce sa mai caute pe acasa daca nu-i pune numele Carla Alexandra Era o gluma oricum, doar impreuna am ales numele.
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
claudinna spune:
fetelor, va multumescpentru cuvintele frumoase!
acum incerc sa gasesc un site pe care sa pun filmuletul
dya, sa stii ca ai dreptate in leg cu ziua copilului, adica sa duca si el bomboane la scoala. eu sunt nascuta pe 12 iunie, adica f aproape de ziua in care se ia vacanta de vara si cand copiii nu prea mai dau pe la scoala si mereu am suferit ca nu aveam si eu ocazia sa dau bomboane la colegi si sa mi se cante La multi ani!
de Florii, chiar daca sunt duminica, tot se serbeaza, ori inainte, ori dupa si oricum o sa insist sa serbeze la gradi si la scoala:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
23+ Florin Razvan
EvaF spune:
Buna dimineata !
Ce faceti? Unde pleci Moni?
Sanziana, felicitari pentru bebica si ai sa vezi ca data viitoare o sa afli si ce ascunzi tu in burtica!
Claudinna, FELICITARI!!! Baietel iti doreai, nu? Ca vad ca ai si trecut imediat doua prenume lui bebe! Bravo!!!
Felicic, felicitari pentru prichindelul tau lungan! Deci esti oficial pacienta lui Tutunaru...Mai bine asa, ai un medic bun, am inteles eu.
Anca, oofff, poate trec contractiile astea nesuferite, ce ma enerveaza! Nu te lasa in pace deloc! M-am saturat eu de ele, dar tu...Sper sa nu mai ai deloc! Felicitari ca stiu ca azi ati schimbat semnatura!!!
Nusha, ma bucur ca te simti mai bine! Ce face David?
Laureta, mie acum mi-a picat fisa de ce vorbesc fetele, cred ca mi-a scapat povestea ta! Nu esti romanca?!! Nu as fi crezut...
Pup fetele si sa aveti parte de o zi excelenta!!!
PS: Bitza si Danucu, undeeeeeeeeee sunteti? Bitza, nu ai mai intrat de mai bine de o luna cred eu!Sper ca esti bine!!!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!